Csücsök Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Igen. Xsara volt. És kép is volt ahogy a motorn szét volt folyva minden műanyag. http://www.urbanlegends.hu/2005/07/pecsig-egyesben/ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 http://www.urbanlegends.hu/2005/07/pecsig-egyesben/ <_< Mennyit kerestem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Mennyit kerestem :rolleyes: http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&...53b79f59bee930a Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&...53b79f59bee930a Lövésem nem volt milyen címszó alapján keressem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Ezt hogy gondoltad ? Nesze itt a gátló, nyomogasd a kezeddel ! <_< :D Szerintem arra gondolt, hogy gyorsba beszerelni helyszínen. -_- Pontosan erre gondoltam aztán meg elmentél volna kiméretni. Nem tudtam kitől akarod venni, ha havertól akkor miért ne? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothszilard Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Sziasztok Opel astra f-et szeretnék venni. Édesapám használná, és én a takarékossága miatt a dízelt néztem ki neki. Mi a véleményetek erről, vagyis Isuzu, vagy Opel motoros. Esetleg hol, vagy kitől tudnék segítséget kérni a témában. Köszönettel Szilárd Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Pontosan erre gondoltam aztán meg elmentél volna kiméretni. Nem tudtam kitől akarod venni, ha havertól akkor miért ne? :rolleyes: Bontó. Ha odamennék autószerelő haverommal, szerintem megoldható lenne, de kitudja mennyi km van benne és meddig bírja. Lehet a LIP tovább bírná, mint az. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Bontó. Ha odamennék autószerelő haverommal, szerintem megoldható lenne, de kitudja mennyi km van benne és meddig bírja. Lehet a LIP tovább bírná, mint az. :rolleyes: Autószerelő haverral? 2 kulcs kell hozzá, egy emelő meg 10 perc. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Autószerelő haverral? 2 kulcs kell hozzá, egy emelő meg 10 perc. <_< Azért, mert ismerik egymást, én meg annyira még nem vagyok jóban a bontóssal. Igaz, múltkor is simán megengedte, hogy kimenjek a kocsimhoz, kipróbálni a tetőkárpit bolhát, hogy jó-e bele... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Azért, mert ismerik egymást, én meg annyira még nem vagyok jóban a bontóssal. Igaz, múltkor is simán megengedte, hogy kimenjek a kocsimhoz, kipróbálni a tetőkárpit bolhát, hogy jó-e bele... :D Könnyelmű csávó. És mit csinált volna ha meglépsz velük fizetés nélkül? <_< Ha a Karcsival mentem a bontóba akkor az ilyen apróságok a "vidd csak" kategóriába tartoztak. B) Ha egyedül mentem akkor már nem. :rolleyes: -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Könnyelmű csávó. És mit csinált volna ha meglépsz velük fizetés nélkül? <_< Ha a Karcsival mentem a bontóba akkor az ilyen apróságok a "vidd csak" kategóriába tartoztak. B) Ha egyedül mentem akkor már nem. :rolleyes: :D Kaptam volna egy negatív értékelést vaterán. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Péntek esti punnyadás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Feleségem nagynénje hazatelepült ámerókából '90-ben, de nem tudott itt autót vezetni, mert csak az óttomattátt ismerte.... Más: Asszem Totálkárban volt pár éve egy cikk egy amerikai nőről, aki bérelt Budapesten a reptéren egy Citroént. Aztán elment vele Pécsre. EGYESBEN!!! :rolleyes: Ott aztán kifolyt, és elégett belőle minden olaj, és még a motorháztetőről is leégett a szép új festék... A tűzoltók oltották el. Majd beszartam a röhögéstől <_< :D -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Péntek esti punnyadás? Nem, 8-kor Opel tali volt, és most értem haza. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes: Nekem van, miután most visszajelzőst tettem rá a BC miatt, a régi megvan <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 csőtök :rolleyes: vége a heti melónak <_< de egész hasznos volt a mostani hét. szeméttelep létére marha sok használható cuccot találtam. lényegesebbek: fordszámos veki km óra.. kísérletezgetni jó pár magashang autóba, mennyezetvilágítások, elektromos ablak kapcsolók, volt pár astrás cucc is, mint pl a váltóbox, meg a km óra körüli műanyag, meg egy hátsó ajtókárpit egyszóval most begyüjtöttem pár cuccot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Nekem van, miután most visszajelzőst tettem rá a BC miatt, a régi megvan :rolleyes: Mennyiért adod? Hogyan tudnád eljutattni hozzám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 csőtök <_< vége a heti melónak :D de egész hasznos volt a mostani hét... Akkor te a héten összekötötted a kellemest a hasznossal. -_- Ha így megy tovább, akkor 3hét múlva komplett autóval mész haza. B) Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Ez a párásodás ez astrabetegség. :rolleyes: Én már megszoktam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Cseréld ki a pollenszűrőt, megszűnik a párásodás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Srácok... Van valakinek esetleg, egy felesleges hűtővíz kiegyenlítő tartály fedele?? :rolleyes: Nem bírta a nosztorit? <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ez a párásodás dolog hogy van? Most hoztam haza a hugom buliból. Kellett pár perc 4-5 míg bemelegedett és valamennyire lepárátlanodott. Ez mennyire normális? Jó lenne ha beindítom 3-ason a ventit akkor fél perc alatt lefújná a szélvédőt. Ráadásul most cseréltem pollenszűrőt is. Bár úgyis csak addig lesz ez a relatíve nagy párásodás, míg a nappal és éjjel közt nagy a hőmérsékletdifferencia, legalábbis szerintem. Cseréld ki a pollenszűrőt, megszűnik a párásodás. :rolleyes: Azért a pollenszűrőnek sem végtelen a kapacitása, ha órákon keresztül párás levegő jut bele előbb-utóbb megtelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 :rolleyes: Azért a pollenszűrőnek sem végtelen a kapacitása, ha órákon keresztül párás levegő jut bele előbb-utóbb megtelik. Ezt most nagyon nem értem. Mi köze a párás levegőhöz? Tudom hogy nem azt kell szűrnie. De ha el van tönődve, nem tud elég levegő átmenni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ezt most nagyon nem értem. Mi köze a párás levegőhöz? Tudom hogy nem azt kell szűrnie. De ha el van tönődve, nem tud elég levegő átmenni rajta. Hát szerintem a külső levegőt szívja be, és ha az párás akkor elkezd megtelni nedvességgel, ha megtelt akkor meg már a párát fújja befele is nem? Mentünk a Balcsira aztán a dombok között voltak olyan párás szakaszok hogy alig láttam, egyből elkezdtek párásodni az ablakok is, ahogy kiértem a "felhőből" pár perc után meg is szünt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts