Balázs Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nem az a célom hogy gsi-t csináljak az astrámbol csak egyszerüen megvan ütve a hidam és kopik a jobb hátsó gumim nagyon és a srác most kapot szét 1-et és jutányos áron oda adná a hidat ezért kérdeztem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 MA puhítottam chipp ügyben! Mondtam hogy most lesz a névnapom... (Szeretném ha ti sem felejtenétek el - lepjetek meg egy vezérműtengellyel :wink: ) Egyenlőre csak annyit mondott hogy jó, meg valamit mormogott az orra alatt, hogy ennyi pénzt elszarni ilyen baromságra..... Üdv.: Atommanó Üdv!! Előre is boldog névnapot,ha elküldöd a pontos cimedet én küldök neked egy rahedli veztengelyt :) :) !!! Azt nem igérem hogy mind opelé!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Balázs! Nem éri meg, max. ha magadnak hozod, és lesz annyi haszna, amennyibe kerül. Ráadásul mintha ez valami cilinderkopf defektet is emlegetne... :) Hátsó híd felmegy, kézifékkel lesz kalandos, azt át kell alakítani kissé. Ha olcsón van a cucc, megéri cserélni. :o Atommanó! Dudás nem lehetett magánál amikor ezt az ajánlatot tette. :) Mondjuk az Én acélkartervédőm is anyagárban (lemez+szinteranyag) 14E HUF volt. Ehhez simán hozzávághatsz párezer munkadíjat, szal 20 alatt ne várj normális, nem "házgyári" k.védőt. A 15 kicsit elhamarkodott volt, belátom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Most kaptam választ a "Dudástól" kart. védő ügyében: "Vaslemezből kéne csinálni, ha van rá hely! Látatlanban 25-30 eFt körül gondolom. DE! Látni kéne!" Felhívtam! Az ára valszeg ennyi lesz, kevesebb nem..... Ja meg 4 napra ott kell hagyni az autót..... Más lehetőség után kell néznem.... (alákötözöm a Gabit mert azt monta 15 körül lesz...) :) :wink: Üdv.: Atommanó Megyek haza és hajlítok magamnak kart. védőt alufóliából.... :wink: tessék gyári karter védö igaz c20xe hez nem irja de arra is fel lehet rakni fémböl van vagy fél tonna alig birtam megemelni és olyan 16e ft körül van ott a cikk széma is partsnet.hu és meg lehet nézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Hi! Megtaláltam a Partsnet.hu-n!!! :wink: Tényleg 15.000.- HUF Csak az a baj, hogy így nem sokat lehet látni belőle, de biztos jó! Nincs valakinek nagyobb kedvezménye mint az én 5 %-om? 29 Védőlemez 90497012 16 804 Ft helyett15 964 Ft Látott már valaki ilyet??? Mennyire maszív??? Nehéz feltenni vajon??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Hi! Megtaláltam a Partsnet.hu-n!!! :wink: Tényleg 15.000.- HUF Csak az a baj, hogy így nem sokat lehet látni belőle, de biztos jó! Nincs valakinek nagyobb kedvezménye mint az én 5 %-om? 29 Védőlemez 90497012 16 804 Ft helyett15 964 Ft Látott már valaki ilyet??? Mennyire maszív??? Nehéz feltenni vajon??? Üdv.: Atommanó a megfelelő ember megtalálásával még nagyobb kedvezmény érhető el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 10 db-nál már biztos van kedvezmény :wink: úgyis sok embernek kellene 8) lehet nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 400.000.-HUF-tól van 6 %!!! Az má nem semmi!!! :wink: :roll: És te tudsz ilyen megfelelő személyt!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 400.000.-HUF-tól van 6 %!!! Az má nem semmi!!! :wink: :roll: És te tudsz ilyen megfelelő személyt!!! Üdv.: Atommanó én tudok megfelelő személyt. és ha gondolkozol, akkor te is tudsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Hi Mr Partsnet! Most illene ide a "Manta szlogen": Nem gondolkozom...... (Azt azért nem mondom, hogy nem áll jól... :) ) Légyszi, Légyszi, Légyszi...... Segítesz???? Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 SXP! Láttad már ezt a darabot konkrétan élőben? Utolsó tavalyi infóm szerint gyári kartervédő csak műanyag kivitelben létezett. Kíváncsi lennék, hogy ez akkor most egy újabb kivitel, és tényleg erős, mert akkor megéri az árát. Egyébként nem véletlenül nem írhatja ám a 16 szelepes mocikat a lista, ugyanis azoknak teljesen más a karterkiképzése és a kipufogó elvezetése, mint a kistesóknak. Úgyhogy azoknál próba cseresznye. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 MA puhítottam chipp ügyben! Mondtam hogy most lesz a névnapom... (Szeretném ha ti sem felejtenétek el - lepjetek meg egy vezérműtengellyel :wink: ) Egyenlőre csak annyit mondott hogy jó, meg valamit mormogott az orra alatt, hogy ennyi pénzt elszarni ilyen baromságra..... Üdv.: Atommanó tessék: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7903997187&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Ez mind jó és szép, de ha elolvasod a leírásban Neki is gázos volt, ez már túl sok..... 300 fok felett.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Ez mind jó és szép, de ha elolvasod a leírásban Neki is gázos volt, ez már túl sok..... 300 fok felett.... :roll: Üdv.: Atommanó ne válogass, az ajándékot el kell fogadni 8) itt van még1, de gondolom ez sem jó :) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7904399037&rd=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Hát ha ajándék akkor el kell fogadni.... :) A másoki jobban tetszik, mert szép piros színe van... :wink: Amúgy a gond ugyanaz, mint az előszőnél: 300 Fok feletti... (Majd a Gabi kifejti, ha lesz kedve :wink: ) Hát remélem fém... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Kess! (aztec) Mivel meguntam a várakozást a torx csavarhúzóra, ma beleb..sztam a levélbontó kést a csavarokba, és kicseréltem a kijelzőt. (pont jó bele :) ) De sajos nem jó. Cserélgettem a gumi átvezetőket is, de úgy sem. :) Veszek egy telefont. Azért kösz mindenkinek a segítséget! :wink: Kifogástalan állapotú 7250-et keresek (s.kéket)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 nokia 6610 + kamera még garanciális dobozm, westeles, headset, i.á.: 35.000,- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Eladó Nokia 7250i típusú készülék. Kártyafüggetlen (Electro World) Garanciális augusztusig Jó állapotban van van hozzá: headset, töltő, doboz Amit tud: Triband (900/1800/1900 frekv.), MMS, SMS, Beépített kamera- 4096 szín,Polifonikus csnegőhangok, GPRS, Infraport, 150 helyes sms memória, 500 helyes hívószám memória. Irányár: 65000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Hi! Ehhez mit szóltok? "Az amerikai könnyűolaj ára a mai napra 13 százalékos csökkenéssel, 36,75 dollárra csökkent, holott a múlt hét második felében 42,45 dollár vort hordónként. A tegnapi árzuhanás 21 éves csúcsnak számít. Namármost, mol, eftársak, nem kéne nálunk is követni ezt, vagy az csak fölfelé sikerül? Azért 13% az nem 5 ft, én úgy számolom!" Az indexről kopiztam be! Szerény számításaim szerint az 260 HUF-os benzin esetén kb 33 HUF lenne!!!! :shock: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Üdv!! Előre is boldog névnapot,ha elküldöd a pontos cimedet én küldök neked egy rahedli veztengelyt :) :) !!! Azt nem igérem hogy mind opelé!!! :) Előre is köszi a jókívánságokat!!! :roll: Kár hogy nem jöttél a Ringre! Jó volt! Következő? Félsz a visszavágótól mi???? :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 Kess! (aztec) Mivel meguntam a várakozást a torx csavarhúzóra, ma beleb..sztam a levélbontó kést a csavarokba, és kicseréltem a kijelzőt. (pont jó bele :) ) De sajos nem jó. Cserélgettem a gumi átvezetőket is, de úgy sem. :) Veszek egy telefont. Azért kösz mindenkinek a segítséget! :wink: Kifogástalan állapotú 7250-et keresek (s.kéket)! Jó el is ffelejtettem :oops: ha jó használt teló is tudok számot adni, aki segíthet :) azért nem mondtam,hogy segít, mert ezt ugye a torxxal is bebuktam,hogy ígérgettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 nesztek!!!! 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 és ezhhez miccólsz Kess :?: evo :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 hányás Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2004 Megoszt Elküldve Június9, 2004 szeretnék én ilyet hányni... ezexerint nem ismered ezt az autót :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts