Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 oksa.és honnan a fenéböl hajtok Én fel ilyen müszerfalat? no igen :) nekem 1 honapomba telt kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 no igen :) nekem 1 honapomba telt kb. de mostmár hogy igy kiokosodtál,adj tanácsot!hova menjek? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 na kimentem megnyomtam 1szerre a kt gombot,és valoban!a KM-H jött ki.de csak 1-2 másodpercig,aztán mnden világitott,majd visszaállt az idöre!valamit rosszul csináltam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sonique! lehet hülye 5let.... ha veszel ien lunar vagy milyen kék foliát amit szélvédökre nyomnak meg oldal ablakokra akkor az nem jo e helyett a cucc helyett.?! csak mer ugye ien foliát lehet kapni itthon..... csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 elado!nem köll valakinek tartalékba? :wink: Pár infót azért írhatnál róla - pontos tipus, évjárat, felszereltség, extrák, stb. -. Úgy tán könnyebb lesz eladni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Pár infót azért írhatnál róla - pontos tipus, évjárat, felszereltség, extrák, stb. -. Úgy tán könnyebb lesz eladni :wink: 1995-ös(12.havi :) )gyöngyház királykék,2 érbeg,elektromos ablak,kicsit meg van ültetve(nem nagyon,ugy 60 mm)napfénytetö,gumiszönyeg:) 1.6i egyéb kérdés? ja azota ,ár belekerült a gyári ködlámpa.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 hali mindenkinek! kérdés: létezik hogy kint német-be meg svájcba tényleg ilyen olcsoak a kocsik?? Néztem astrat 93-as gsi 8v 500 euro???? nagyon durva és még van 1 csomo ilyen ez vicc vagy komoly -? ha van valakinek tapasztalata ilyen behozatali dologgal kapcsolatban az please reagáljon. Prsze csak alkatrésznek.!!! B. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Igen, 3 kilóért már kaphatsz 94-96-os sima 1.6-ot is. De regisztrációs adó nélkül nem papírozhatod le, úgyhogy tényleg csak alkatrésznek. Azt meg úgy, hogy kimész, kifizeted, behozod, örülsz neki. :) Semmi adminisztráció nincs vele, rendszámot kiakaszthatod a szobád falára. Most egy csomóan csinálják ezt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 hali mindenkinek! kérdés: létezik hogy kint német-be meg svájcba tényleg ilyen olcsoak a kocsik?? Néztem astrat 93-as gsi 8v 500 euro???? nagyon durva és még van 1 csomo ilyen ez vicc vagy komoly -? ha van valakinek tapasztalata ilyen behozatali dologgal kapcsolatban az please reagáljon. Prsze csak alkatrésznek.!!! én azt a kocsit amit ide belinkeltem 550.000 forintért vettem!(persze nem egészen igy nézett ki.mire rendszám került rá 1.2millioba volt!ennyit a külföldröl hozott kocsikrol....persze hallottam olyat aki 1 ilyen vasat mint az enyém 8kiloért üzembehelezett.de nem nagyon hiszem... de állitolag van ilyn.lehet csak én szivtam vele világbajnok modon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 De Én sok helyen jártam.jo állapotu 93-as GSI-t nem láttam annyiért mint amit leirtál.93-as GSI-t valahol 5-6száz ezerért láttam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Hááát! Asszem hzok egyet mert ha csak kiárulja az ember már akkor is jo biznisz nem beszélve hogy átpakolhatok 1 pár cumot az enyémre.heh :) Köszi az infokat most :) vagyok!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sonique! lehet hülye 5let.... ha veszel ien lunar vagy milyen kék foliát amit szélvédökre nyomnak meg oldal ablakokra akkor az nem jo e helyett a cucc helyett.?! csak mer ugye ien foliát lehet kapni itthon..... csao van foliám hozzamég KÉK höálló kmorába tökéletes ledhelyett és jobban is néz ki de ide sajnos nem muxik mivel nem sima kék folia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 de mostmár hogy igy kiokosodtál,adj tanácsot!hova menjek? :wink: ha komolyan érdekel akkor tudok szerezni .. nekem van itthon még 1 kadett lcd+jelado csak az nem elado :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Némi alkatrészimportról már én is gondolkodtam. Össze kéne fogni, és venni kinntről egy kocsit. Aztán szétkapnánk, és értékarányosan vinné kinek mi kell... Lökhárító, szélvédő, hidrotőke, hengerfej, esetleg motor kompletten, lengéscsillapítók, eredeti rugók*, légtömegmérő, lambdaszonda*, vízcsövek, gumik, kipufogó, normális vezetőülés*, lámpák, géptető, ablakemelők, ECU, BC, SXP-nek jutna ETC :) stb... Kinnt ugyanis lényegesen jobb állapotban vannak a kocsik, még ha akár öregebbek is az itthoniaknál, tapasztalatból mondom. Ja, ami után csillagot tettem, azt keresek, mert rám férne. (pontosabban a kocsimra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Némi alkatrészimportról már én is gondolkodtam. Össze kéne fogni, és venni kinntről egy kocsit. Aztán szétkapnánk, és értékarányosan vinné kinek mi kell... Lökhárító, szélvédő, hidrotőke, hengerfej, esetleg motor kompletten, lengéscsillapítók, eredeti rugók*, légtömegmérő, lambdaszonda*, vízcsövek, gumik, kipufogó, normális vezetőülés*, lámpák, géptető, ablakemelők, ECU, BC, SXP-nek jutna ETC :) stb... Kinnt ugyanis lényegesen jobb állapotban vannak a kocsik, még ha akár öregebbek is az itthoniaknál, tapasztalatból mondom. Ja, ami után csillagot tettem, azt keresek, mert rám férne. (pontosabban a kocsimra) OK.. itt van 3 jelölt http://www.mobile.de/SID-6fTSmMciQ8DRWfoTV...38185941&top=2& http://www.mobile.de/SID-6fTSmMciQ8DRWfoTV...38751466&top=3& http://www.mobile.de/SIDGKgBZHOYBlB2rNYAkC...38756271&top=1& Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Naívak vagytok. :) Majd meglátjátok. Nem éri meg azért behozni, hogy kiáruld alkatrésznek, ugyanis fele a nyakadon marad, a másik felét meg csak hugyért-szarért tudod majd eladni, és a végén igaz hogy marad egy-két cuccod magadnak, de deficitesen jössz ki az egészből... Saját tapasztalat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Naívak vagytok. :) Majd meglátjátok. Nem éri meg azért behozni, hogy kiáruld alkatrésznek, ugyanis fele a nyakadon marad, a másik felét meg csak hugyért-szarért tudod majd eladni, és a végén igaz hogy marad egy-két cuccod magadnak, de deficitesen jössz ki az egészből... Saját tapasztalat. :) mér még mindig árulsz vmit a piros gsiből???? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Van még egy-két kisebb apróság, de ez mondjuk más eset, mivel itt a kaszni,moci,hajtás,futómű bentmaradt az autóban, szal csak kis része lett kiárulva. Ami meg értékes lett volna a cuccok között, az meg szar volt, mint pl. a légkondi. Úgyhogy a légkondi kompletten 40-ért ment végülis el, ugyanis csak a hűtő és a kompresszor volt benne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mik maradtak még meg Gabi :?: mert nekem kellene egy csomó minden csak még nem álltam neki beszerezni... pl, sárvédőívek,tanksapkát tartó műanyag, stb... ezeket hol tudom beszerezni? vagy álljak neki simán végigjárni a bontókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Kasznis dolgok nincsenek. Leginkább a belső kárpitok, meg pl. űléskonzol, hátsó ablaktörlő, csomagtérajtó kpzár... Íveket és egyéb kasznielemeket a Patacsinál kapsz olcsón. www.patacsi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Akkor ha meetingelünk majd kérek jópár tanácsot :) Kb. szerda este jó Neked??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mint említettem, ezen a héten csak a szerda nem jó. :) De akár ma, vagy csütörtök este kiváló lenne. Péntek is gázosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mint említettem, ezen a héten csak a szerda nem jó. :) De akár ma, vagy csütörtök este kiváló lenne. Péntek is gázosabb. Sry, nem figyeltem. Az a baj,h előre nem tudom, csak 1-2 órával elötte. Akkor Rádsmszzzzzek :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Az teljesen jó megoldás. De írd majd meg azt is, hogy hova kell mennem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts