hemi Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 Szai Dark! Segítesz nekem beszerelni az új CDMP3 lejátszomat az Astrámba? Csávó:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 Hát Dark figyi ez nem is igazán bc csak én hivom igy....nem gsi szal csak bc helyén lévö müszerröl van szo....de menet közben ezt irja ki egyébként ha 50 el megyek akkor is meg kilo fölött akkor is(meg mindig).....állo helyzetben nemtom mit ir ki de ez idáig jol müködött és mutatta a valos/pillanatnyi sebességet.... hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 Hát Dark figyi ez nem is igazán bc csak én hivom igy....nem gsi szal csak bc helyén lévö müszerröl van szo....de menet közben ezt irja ki egyébként ha 50 el megyek akkor is meg kilo fölött akkor is(meg mindig).....állo helyzetben nemtom mit ir ki de ez idáig jol müködött és mutatta a valos/pillanatnyi sebességet.... hali az soha sem mutthatta a sebességet: ugyanis csak 53-ig mér. 53 felett +53-at ir, de 53alatt kiirja atényleges sebességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 Szai Dark! Segítesz nekem beszerelni az új CDMP3 lejátszomat az Astrámba? Csávó:)? nem kő felvágni! gazdag legény :) :o :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 aha....hát lehet elnéztem a deolgot mert ma csak autopályán voltam....de ugy rélik h városban sem mutatta...de valszeg nked van igazad....köszönet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 aha....hát lehet elnéztem a deolgot mert ma csak autopályán voltam....de ugy rélik h városban sem mutatta...de valszeg nked van igazad....köszönet.... az enyémn is igy müködik, akor a tied is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 akkor csak pancserkodtam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június6, 2004 Megoszt Elküldve Június6, 2004 Szai Dark! Segítesz nekem beszerelni az új CDMP3 lejátszomat az Astrámba? Csávó:)? Ja. Milyen gyártmányú a cájg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Lacee! Sajnos nekem sem lett jó az ékszíj, visít mint a malac. Sajnos meg kell vennem a gyárit. :? Igy ránézésre 1 - 1.5 mm-el szélesebb a gyári GM-nél (mondjuk lehet, hogy az már kicsit nyúlott volt) , és a fogak nagyobbak. Talán ez lehet az oka. :roll: Azért köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 AgrLac! Ha minden jól megy ma visszakapom a t kulcsot, ami jó a telcsihez tuttira :idea: Ha du-este vagy bnőnél, akkor rádcsörgöm és odaadom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 AgrLac! Ha minden jól megy ma visszakapom a t kulcsot, ami jó a telcsihez tuttira :idea: Ha du-este vagy bnőnél, akkor rádcsörgöm és odaadom Sajnos nem, ezen a héten ő jön házhoz (:) :wink:) de majd csörgök, ha tudunk talizni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! Ha ráérsz valamelyik este (8-9környéke), összefuthatunk. Nekem szerdán kívül bármelyik nap jó, mondj egy helyet ahol jó Neked! :) Tipp: Lakásod közelében :arrow: nem kell kocsival jönnöd :arrow: el is intézhetjük azt a sört :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! Ha ráérsz valamelyik este (8-9környéke), összefuthatunk. Nekem szerdán kívül bármelyik nap jó, mondj egy helyet ahol jó Neked! :) Tipp: Lakásod közelében :arrow: nem kell kocsival jönnöd :arrow: el is intézhetjük azt a sört :) Oks Gabi, de akkor told a számod és akkor majd tudunk 1eztetni, mert sűrű a 7, mint az olajom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! Ha ráérsz valamelyik este (8-9környéke), összefuthatunk. Nekem szerdán kívül bármelyik nap jó, mondj egy helyet ahol jó Neked! :P Tipp: Lakásod közelében :arrow: nem kell kocsival jönnöd :arrow: el is intézhetjük azt a sört :) Alkoholista :) :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! 70/3136658 Szólj ha tudsz valami konkrét időpontot. Kess! Súlyos következtetések ezek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 megin vicces itten a hangulat ....és megint a Gabi van kereszt tüzben :) Aggressor sajnálom! szíjat dobd ki nyugodtan....rencám pénteken? multkor nem csörögtél...gondolom nem voltál.... szíjat meg sztem unixnál vegyél ...én is ott vettem ugyebár és egyböl bevált....1500 pénz volt....de ez csak egy tanács.... csao all Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Mindig a kissebbet bántják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! 70/3136658 Szólj ha tudsz valami konkrét időpontot. Kess! Súlyos következtetések ezek... :) elvono kura vonal!minden abberált,alkoholista,narkos hivja bizalommal! :) de télleg!milyen BC-röl beszéltek sima F-astrában?nekem semmilen 53-at nem ir ki!csak dátum meg hömérséklet!de majd agresszivan rá...szok 1 keményet hátha! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Rasszizmus :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Ne unatkozzatok már ennyire. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 te mondod? :) opel16v bc végül is az is ami nekünk fastrásoknak van sak szart se tud gsikhez képest....ed hát most minek hivjam ha nem bc nek.....amugy tartod mind2 gombot rajta pár másodpercig és akkor ö körbe megy a menük között....ieneket ir ki h F 12 meg mittom én...én csak sebességre ismertem rá :) háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 te mondod? :) opel16v bc végül is az is ami nekünk fastrásoknak van sak szart se tud gsikhez képest....ed hát most minek hivjam ha nem bc nek.....amugy tartod mind2 gombot rajta pár másodpercig és akkor ö körbe megy a menük között....ieneket ir ki h F 12 meg mittom én...én csak sebességre ismertem rá :) háj azt a prostituált! :) 2 éve van meg a verda!hehe de lövésem sem volt erröl! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Márkatársak! Vezérműszíj csere milyen időközönként/kilóméterenként esedékes? Ha már itt lenne az ideje, de körülmények még nem, akkor lehet-e óvatosan addig, és azt hogyan kell? :? Vannak jelek, amikből lehet olvasni? Mármint, hogy netovább egy tapottat se - például. Érdemes-e gyárit venni, vagy nem? Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Márkatársak! Vezérműszíj csere milyen időközönként/kilóméterenként esedékes? Ha már itt lenne az ideje, de körülmények még nem, akkor lehet-e óvatosan addig, és azt hogyan kell? :? Vannak jelek, amikből lehet olvasni? Mármint, hogy netovább egy tapottat se - például. Érdemes-e gyárit venni, vagy nem? Köszönettel 60 ezrenként és ne tovább, mert ha szakad akkor az drága lesz!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Hali aki vasarolt már az ebay.de-n segitsen már nékem ha tud http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7904350087&rd=1 ezt kéne meg vásárolnom de én egyszer már megrendeltem de mivel nem tudok utalni igy postan jol le nyultak a pénzt .. biztositva volt ... de ugye ami a lényeg az ember nem kapta meg és igy áru sincs szoval ha valaki meg tudná nekem ezt rendelni megköszönném nem olyan nagy tétel csak itthon nem bezerezhetö a pénzt ha igyényli elöre oda adom forint-ban vagy Euro-ban Köszi elöre is a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts