Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

köszönöm szépen :lol: :lol:

ez a sárga festék ilyen

kifakul.

a két astra is így fakul ki, meg van 3 trabi is ilyen és ehhez hasonló festéssel.

mikor idekerültek élénkcitromsárga volt, most meg majdnem fehér.

Minden festék így fakul ki ami sima akril, szerintem tök mindegy hogy sárga, vagy kék, vagy piros.

Isten éltesen sokáig! :lol:

Megosztás:

Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :P :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: :lol:

Megosztás:

Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :D :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: :lol:

oké te vén kaka :P

he am az nem tünt fel, hogy a cicje is megnőtt? :D

városi gyerek vagy te látom :D

kössz többiek is :D

Megosztás:

Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :D :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: ;)

Aranyosak! :D NAGYPAPA!!! :lol: :P :D

Nagypapa??? Mikor is volt az, amikor belihegtétek a kutyával az autót?? Apuci. :D :D

Megosztás:

Nagypapa??? Mikor is volt az, amikor belihegtétek a kutyával az autót?? Apuci. :lol: :lol:

Hát amikor a hátsóablakfűtés szálait javítottam. :P Szegény kutyát tegnap még le is toltam, hogy minek eszel annyit olyan kövér vagy! Erre ma lebabázik. :lol: Nézett rám olyan vádló szemekkel, gondolhatta még egy ekkora barmot! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.