astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 :lol: ...akinek az ismerősének a heverja tesójának az unokaöccse barátnőjének a vér szerinti tesójának az osztálytársa! Ugye ő torrentezik? :lol: :lol: jaj dehoogggyy! :D Csak ö is hallotta, hogy valaki mondta, hogy az egyik ismerősének az ismerőse tudja , hogy van olyan is! :D :lol: :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 ez most kifehéredett sárga, vagy megsárgult fehér? :D :P :lol: ... Ez egy kapap kaki.... mármint a szín :lol: ha jól számolom ez az autó 14 éves, de szerintem ebből 15évet napon állt :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 jaj dehoogggyy! :P Csak ö is hallotta, hogy valaki mondta, hogy az egyik ismerősének az ismerőse tudja , hogy van olyan is! :D :lol: :lol: :lol: Akkor ezt letisztáztuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Zotya: http://www.hasznaltauto.hu/3191097_opel_astra_1995 az EPC nekem nem ment :S Kösz, ha ezt este linkeled be, tudtam volna aludni... :lol: :lol: Bárki bármit mond én a könyvet kérem Karácsonyra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 a fehér a legszebb, főleg ha caravan. :lol: :lol: megametálbordóóóóó! :lol: vagyabordómetálllll!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Isten éltesse Novy cartársat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Isten éltesse Novy cartársat. :lol: köszönöm szépen :lol: :lol: ez a sárga festék ilyen kifakul. a két astra is így fakul ki, meg van 3 trabi is ilyen és ehhez hasonló festéssel. mikor idekerültek élénkcitromsárga volt, most meg majdnem fehér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Sok Boldog Szülinapot Novy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 köszönöm szépen :lol: :lol: ez a sárga festék ilyen kifakul. a két astra is így fakul ki, meg van 3 trabi is ilyen és ehhez hasonló festéssel. mikor idekerültek élénkcitromsárga volt, most meg majdnem fehér. Minden festék így fakul ki ami sima akril, szerintem tök mindegy hogy sárga, vagy kék, vagy piros. Isten éltesen sokáig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 ne bántsátok a sárgát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :P :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :D :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: :lol: oké te vén kaka :P he am az nem tünt fel, hogy a cicje is megnőtt? :D városi gyerek vagy te látom :D kössz többiek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 oké te vén kaka :lol: he am az nem tünt fel, hogy a cicje is megnőtt? :lol: városi gyerek vagy te látom :lol: kössz többiek is :P Nem nőtt meg, pont ez a furcsa. Eddig 9 kölyök van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nem nőtt meg, pont ez a furcsa. Eddig 9 kölyök van. :lol: http://kepfeltoltes.hu/090906/P8170002_www...ltoltes.hu_.jpg De aranyosak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nem nőtt meg, pont ez a furcsa. Eddig 9 kölyök van. :P De hallod-e? tiszta szerencse, hogy Caravánod van, ekkora családnak kell is!! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nem nőtt meg, pont ez a furcsa. Eddig 9 kölyök van. :P http://kepfeltoltes.hu/090906/P8170002_www...ltoltes.hu_.jpg Aranyosak! :lol: Grat! NAGYPAPA lettél!!! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Boldog szülinapot Novy! Most nézem 25? Öcsisajt holnaptól Zoli bácsi! :D :lol: Írtam, hogy megfürdettük a kutyát, meg olyan kövér volt, mondtam az asszonynak, hogy koplaltatni kéne, mert keveset mozog, és mindenki nasival tömi. Erre ma megyek ki a kertbenm bent feküdt a lépcső alatt, furcsa vot, mert máskor mindíg az ajtóban toporgott mikor engedem hátra. Nagy nehezen előcsaltam, aztán amikor jöttem vissza valami nyöszörgést hallok a lépcsó alól. Benéztem alá hát ott volt egy kupac kiskutya! :lol: Felhoztam őket a kutyaólba 6 darab volt, azóta lett mégegy. Azt tudtam, hogy lánykutya, de hogy bepasizott azt nem. :lol: ;) Aranyosak! :D NAGYPAPA!!! :lol: :P :D Nagypapa??? Mikor is volt az, amikor belihegtétek a kutyával az autót?? Apuci. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nagypapa??? Mikor is volt az, amikor belihegtétek a kutyával az autót?? Apuci. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nem nőtt meg, pont ez a furcsa. Eddig 9 kölyök van. :lol: http://kepfeltoltes.hu/090906/P8170002_www...ltoltes.hu_.jpg Befér még 9 gyerekülés a zosztrába? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Nagypapa??? Mikor is volt az, amikor belihegtétek a kutyával az autót?? Apuci. :lol: :lol: Hát amikor a hátsóablakfűtés szálait javítottam. :P Szegény kutyát tegnap még le is toltam, hogy minek eszel annyit olyan kövér vagy! Erre ma lebabázik. :lol: Nézett rám olyan vádló szemekkel, gondolhatta még egy ekkora barmot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Hát amikor a hátsóablakfűtés szálait javítottam. :lol: Szegény kutyát tegnap még le is toltam, hogy minek eszel annyit olyan kövér vagy! Erre ma lebabázik. :lol: Nézett rám olyan vádló szemekkel, gondolhatta még egy ekkora barmot! :lol: És a büszke apuka is megvan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Mit jelent az astráknál a kis panelen a motortérben a : " ... F-CC ... " felirat??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Mit jelent az astráknál a kis panelen a motortérben a : " ... F-CC ... " felirat??? :lol: Azt hogy Coupé, tehát ferdehátú. Az egyik C biztos ez, a másikat passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Azt hogy Coupé, tehát ferdehátú. Az egyik C biztos ez, a másikat passzolom. Az F az a típust jelzi (ugye F Astra) A CC a hatchbacket jelenti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Tutátok, hogy szeretett F Astráink 8 néven futottak? -Vauxhall Astra -Opel Astra Classic -Holden TR Astra -Chevrolet Astra -Saturn Astra -Opel Optima -Opel Kadett (South Africa, hatchback only) -Opel Astra II (Denmark, 1998-99) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts