Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem iiiiiis :lol:(((

Az a baj, hogy elütően szép az a sárvédő ... a motoháztető meg a másik sárvédő bekrétásodott.. ilyen fehér réteg rakódott le rá. Az előző tulaj valószínűleg valami sz@r minőségő festékkel festette le (azt mondta a lakatos). Lehet azokat is lefestetem. De ha sikálom őket polírozóval, akkor viszont szép!

Különben ez eredei gyári szín,vagy át lett festve?

Megosztás:

kanárisárga astrához melyik a jobbszerintetek; a fekete, vagy a crystal egyberészes angeleyes?

Még egy szavazat a Crystal-ra :lol:

Egyébként mi a színkódja az autódnak? Elvileg a motorháztető felnyitása után a zárhídon levő (asszem bal kéz felőli) tábla alján van E...

Megosztás:

:lol: Amúgy a car-társ a szavazatok alapján fogja eldönteni, hogy mit szerel fel? :lol:

Csak arról van szavazás, hogy melyik illik az autóhoz, de véleményem szerint a szín sötét vagy világos árnyalata a döntő. :lol: Viszont a sárga szín... :lol: hard to tell. :P Ezért maradjon gyári. :D

Megosztás:

Íme a fekete és a crystal!

ha crystal és fekete közt kell választani, akkor nekem inkább a fekete jönne be :D

Eddig nem mertem ezt írni, de megtörted a jeget! ;)

Gyári: 2. :lol: :D

de én is maradnék inkább a gyárinál :D

Jaj de jó köszi! És a sárga? :lol: :lol:

hallod, ha veszek egy olyan donort is, ígérem te látod meg legelőbb :lol: :P :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.