zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem iiiiiis :lol:((( Az a baj, hogy elütően szép az a sárvédő ... a motoháztető meg a másik sárvédő bekrétásodott.. ilyen fehér réteg rakódott le rá. Az előző tulaj valószínűleg valami sz@r minőségő festékkel festette le (azt mondta a lakatos). Lehet azokat is lefestetem. De ha sikálom őket polírozóval, akkor viszont szép! Különben ez eredei gyári szín,vagy át lett festve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Különben ez eredei gyári szín,vagy át lett festve? erdei :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Különben ez eredei gyári szín,vagy át lett festve? gyári!!! Bár nekem nem annyira tetszik, de az autó, nagyon jó vétel volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 gyári!!! Bár nekem nem annyira tetszik, de az autó, nagyon jó vétel volt :lol: Nem is igen láttam még sárgát, igaz feketét sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem is igen láttam még sárgát, igaz feketét sem. akkor nem sok astrat láthattál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 akkor nem sok astrat láthattál :lol: Hát a fekete ritkább mint a fehér vagy ezüst szín. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Hát a fekete ritkább mint a fehér vagy ezüst szín. :lol: Fehér-ezüst-kék-zöld a gyakori színek, sárgát, feketét még tényleg nem láttam. Persze a fehér a legszebb, főleg ha caravan. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Hát a fekete ritkább mint a fehér vagy ezüst szín. :lol: Én Gyulán láttam egy Classicot, zöldet. De nem olyan sötétzöld volt, hanem világosabb élénkebb és metál. Szép volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Fehér-ezüst-kék-zöld a gyakori színek, sárgát, feketét még tényleg nem láttam. Persze a fehér a legszebb, főleg ha caravan. :lol: :lol: a bordó is gyakori ... nekem az a sötétebb narancssárga tetszik nagyon, mint pl EZ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nekem a két tónusu metál, vagy a két színű tetszik(mondjuk fekete, ezüst) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 itt van két ilyen sárga astra is de az a szín nagyon fakulós. mikor megvették szép élénk volt, most meg majdnem "fehér" Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Kérlek segítsetek. Megint elállítódott a fórum nekem, pedig semmit nem piszkáltam. Ötlet hogy hogyan változtassam vissza? Ha rákattintok egy témára, ez jön be: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cortx Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Kérlek segítsetek. Megint elállítódott a fórum nekem, pedig semmit nem piszkáltam. Ötlet hogy hogyan változtassam vissza? Ha rákattintok egy témára, ez jön be: http://img7.tar.hu/invictus/img/38847048.jpg jobbfelso sarok beallitasos es az ott legordulo listabol valaszthatsz nézetet Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 jobbfelso sarok beallitasos es az ott legordulo listabol valaszthatsz nézetet Köszi. Nem tudom miért állítódott el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 kanárisárga astrához melyik a jobbszerintetek; a fekete, vagy a crystal egyberészes angeleyes? Még egy szavazat a Crystal-ra :lol: Egyébként mi a színkódja az autódnak? Elvileg a motorháztető felnyitása után a zárhídon levő (asszem bal kéz felőli) tábla alján van E... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Íme a fekete és a crystal! Fekete: 1 Crystal: 3 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Fekete: 1 Crystal: 3 :lol: Fekete: 1 Crystal: 3 Gyári: 1 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Fekete: 1 Crystal: 3 Gyári: 1 :lol: Eddig nem mertem ezt írni, de megtörted a jeget! :lol: Gyári: 2. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Eddig nem mertem ezt írni, de megtörted a jeget! :lol: Gyári: 2. :lol: :P :lol: Amúgy a car-társ a szavazatok alapján fogja eldönteni, hogy mit szerel fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 :lol: Amúgy a car-társ a szavazatok alapján fogja eldönteni, hogy mit szerel fel? :lol: Csak arról van szavazás, hogy melyik illik az autóhoz, de véleményem szerint a szín sötét vagy világos árnyalata a döntő. :lol: Viszont a sárga szín... :lol: hard to tell. :P Ezért maradjon gyári. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Nem is igen láttam még sárgát, igaz feketét sem. csak itt, csak most, csak neked! :lol: :lol: :lol: és egy nagyban is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 csak itt, csak most, csak neked! :lol: :P :lol: Jaj de jó köszi! És a sárga? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Íme a fekete és a crystal! ha crystal és fekete közt kell választani, akkor nekem inkább a fekete jönne be :D Eddig nem mertem ezt írni, de megtörted a jeget! ;) Gyári: 2. :lol: :D de én is maradnék inkább a gyárinál :D Jaj de jó köszi! És a sárga? :lol: :lol: hallod, ha veszek egy olyan donort is, ígérem te látod meg legelőbb :lol: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Fekete: 1 Crystal: 3 Gyári: 1 :lol: +1 :lol: :P az a mamut a gépem http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b2ff05f88...&aid=163982 Appáááám, így lezúzni egy tolólapot :D nem tyemmi... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Íme a fekete és a crystal! Én is a feketére szavazok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts