tamasmi87 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 OFF Tudja valaki nyitva vannak ma a mozik?(Lurdy) OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 OFF Tudja valaki nyitva vannak ma a mozik?(Lurdy) OFF Nyitva lehet, mert van ma vetítés. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 qpát nem kaptam vazze :huh: Minek ? Úgyis elhánynád....valahol a kocsiban :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Nyitva lehet, mert van ma vetítés. :huh: Ja, ott sokan szoktak vetíteni :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 mi van mi?? monotoni ivászat? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Ja, ott sokan szoktak vetíteni :huh: :lol: ^_^ ma is kijössz vetíteni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 mi van mi?? monotoni ivászat? :huh: Monotoni ? Az milyen ? :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 ma is kijössz vetíteni? :P Nem akarok ma assszem vezetni :lol: ^_^ B) De bármi előfordul6 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Monotoni ? Az milyen ? :huh: :lol: tod mint a maratoni, csak te egyedül csinálod, ezért monotoni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Nem akarok ma assszem vezetni ^_^ B) :P De bármi előfordul6 :lol: ééértem, akkor igyál helyettem is :lol: tod mint a maratoni, csak te egyedül csinálod, ezért monotoni :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 a diszkóveria hovemadéba gyujtógyertyák gyártásáról is lesz szó. én megnézem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 a diszkóveria hovemadéba gyujtógyertyák gyártásáról is lesz szó. én megnézem :lol: reggel is vót :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 hi! Megvakartam, izéé: megkapartam a vonóhorog csatlakozóját és láss csodát: már nem világit az zöld led. köszi mindenkinek a tippeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 reggel is vót :huh: reggel már rég volt, meg az ágyban alva. nemvolt hasztalan megnézi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Akkor kérnék szépen 2 nagy adag pulykatekercset aszalt szilvával, áfonyaöntettel, pirított burgonyával, rizzsel, mellé vegyes vágottat köretnek, előtte aperitivnek ágyas barackot valamint 1 jó hideg sört. Ha mindezekkel megvagy desszertnek somlói galuskát és café grande-t.. A többit még meglátjuk... ^_^ :huh: :lol: majd szóljál akkor, ha a te géped nyomatéka nagyobb az én hétfői gépeménél. B) tartok tőle, hogy erre nem lesz lehetőséged. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 majd szóljál akkor, ha a te géped nyomatéka nagyobb az én hétfői gépeménél. Miről is beszélsz te? :lol: Akarsz beszélni róla? ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 na, lehet menni kötelet húzni, ne egymást basztassátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Miről is beszélsz te? :lol: Akarsz beszélni róla? ^_^ :huh: arról hogy izélsz itt már mióta, hogy a te géped nyomatéka így meg úgy :P na majd ha mutatok képekt a hétfői gépemről, ami remélhetőleg sokáig az én gépem lesz, na majd akkor nem lesz sehol se a te géped nyomaték ahhoz képest B) ja kötélhzás jó ötlet SP de a lánc tovább bírná :lol: sétáltatnám Sancit kocsistul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Te csak ezt sétáltasd Ez a neked való.. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Te csak ezt sétáltasd Ez a neked való.. ^_^ :huh: szoktam :lol: eléggé fárasztó, úgy húz, nem nézed ki belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Sziasztok. Megvolt a kipufogó, és szeleptisztításom. :lol: Veszprém- Brüsszel - Veszprém. Két nap alatt 2700 km. Ebből 2400 full autópálya. Csak néhány tizperces kévé és pisiszünettel megszakítva. Féltem nekivágni, de nem volt semmi probléma. Pedig semmi felkészítés nem volt az autón. Csak beültem, és go. Nekem jobban kellett volna a felkészülés. :huh: Ugy érzem, most kicsit jobban megy az autó, de ez talán a német gázolajnak is betudható. Mindezt több mint egy éve lezárt AGR szeleppel. Tehát ettől senkinek nem kell félnie. A fogyasztásom 5.6 ra jött ki, full autópálya tempóban. Oda üresen mentem, egyedül. Pár óra pihi után, hárman, full telepakolva indultunk vissza. Nagyon meg vagyok elégedve az olajkályhával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Sziasztok. Megvolt a kipufogó, és szeleptisztításom. :lol: Veszprém- Brüsszel - Veszprém. Két nap alatt 2700 km. Ebből 2400 full autópálya. Csak néhány tizperces kévé és pisiszünettel megszakítva. Féltem nekivágni, de nem volt semmi probléma. Pedig semmi felkészítés nem volt az autón. Csak beültem, és go. Nekem jobban kellett volna a felkészülés. :huh: Ugy érzem, most kicsit jobban megy az autó, de ez talán a német gázolajnak is betudható. Mindezt több mint egy éve lezárt AGR szeleppel. Tehát ettől senkinek nem kell félnie. A fogyasztásom 5.6 ra jött ki, full autópálya tempóban. Oda üresen mentem, egyedül. Pár óra pihi után, hárman, full telepakolva indultunk vissza. Nagyon meg vagyok elégedve az olajkályhával. Remek, akkor holnap el is tudnál jönni Pezoba. B) Amúgy nem volt semmi gond a határokon? 100-zal átlépted a határokat? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Remek, akkor holnap el is tudnál jönni Pezoba. :lol: Amúgy nem volt semmi gond a határokon? 100-zal átlépted a határokat? :huh: Pontosan. De azt is csak a magyar - osztrákon vettem észre. Máshol csak annyi, hogy másak a jelzések, amugy semmi gond nem volt. Most egy napig alszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o..._gt_alkatreszek http://racing-bazar.hu/alkatresz/lampa-xen..._hatso_kristaly http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...el_astra-vectra http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/opel__astra http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/a...kos_13000_ft___ http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/a..._gsi_elso_lokos Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op..._g_rolo_kombiba F Astrába nem ilyen való... :huh: Bár lehet passzol bele, de a roló vége más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts