Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Mert van egy turbo megnevezéssel bíró csigaszerű képződmény a motorteredben? ^_^ :huh: :lol: hát inkább, mint az egér lezárása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Dáwid! Szerinted miért merek az enyémmel kötözködni 1-2 hasonló kaliberű benyással? B) :huh: ^_^ Nagy az önbizalom indexed ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 tervben van egy generál Ugyanmár. Tekerd vissza a km órát s máris olyan lessz mintha most lenne bejáratós :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ugyanmár. Tekerd vissza a km órát s máris olyan lessz mintha most lenne bejáratós :huh: oksa, akkor ha majd jön az olajcsere, csak visszatekerem oda ahol az előző csere volt és kész is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 oksa, akkor ha majd jön az olajcsere, csak visszatekerem oda ahol az előző csere volt és kész is. :lol: Shánem? Gondolkozzá' :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Egyediséget akarsz akkor vegyél vekti turbót, volt belőlele kétezer gyárilag assszem és megvan a 5 +1 fokozat :huh: Kiskorú FG 5el nyomult :lol: cali turbóba is van 6os váltó.... de én F astránál szeretnék maradni. de 60 ló után elég lenne nekem egy 2.0 8v caravan csak még ugye a zsé az úgy néz ki, hogy sehogy ^_^ majd rem jövő nyárra már kicsit másként fog állni a pénztéma, és + irányítottsággal B) ez a kiskurú sor mi is, mert egyáltalán nem vágom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 cali turbóba is van 6os váltó.... de én F astránál szeretnék maradni. de 60 ló után elég lenne nekem egy 2.0 8v caravan csak még ugye a zsé az úgy néz ki, hogy sehogy ^_^ majd rem jövő nyárra már kicsit másként fog állni a pénztéma, és + irányítottsággal B) ez a kiskurú sor mi is, mert egyáltalán nem vágom Veki kevesebb van :huh: Akkor már legyen 150 le :P kiskorú Futó Gábor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 mitiszunk? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 mitiszunk? :huh: Vodka, abszolúúút, cranberry. Almalé még van, alma már elfogyott :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nekem má csak olyan kérdésem lenne, hogy mit ittatok? :huh: kiskoró FG :lol: mármint 5 ös váltó, tom, de neki az is pár százba volt, akkor őt jól átbaszták? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 nekem má csak olyan kérdésem lenne, hogy mit ittatok? :P kiskoró FG :lol: mármint 5 ös váltó, tom, de neki az is pár százba volt, akkor őt jól átbaszták? :D Spec én leírtam B) Zoli meg szerintem túlnyomatta konyakosmeggyet :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Vodka, abszolúúút, cranberry. Almalé még van, alma már elfogyott :huh: :lol: ^_^ "..vváááá rosszat adtál vissza, ez nem az, váááá" B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 "..vváááá rosszat adtál vissza, ez nem az, váááá" :huh: :lol: Pálinkabajnok ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 na jolvan engem Sanci felfogási lelassulása lefársztott :huh: ti meg fárasszátok egymást üdv jocak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Pálinkabajnok :lol: ^_^ B) :P qpát nem kaptam vazze :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 na jolvan engem Sanci felfogási lelassulása lefárasztott B) ti meg fárasszátok egymást üdv jocak :P de be vagy lassulva senki se akart versenyezni egy felvetés volt F astráról volt szó a lényeget meg fentebb leírtuk, mások is értették a lényeget, csak te vagy itt a versenyzéssel, meg a nyomatékkal kiakadva :lol: jövőhéten mutatok neked olyan nyomatékot, hogy kiesik a szemed :D Vagyok a csodát csak 1. "nyaralok", 2. épp szétröhögjük magunkat a tőlem hozzáértőbb cartársakkal a "felvetéseden" Na majd elviszlek én egyszer egy "nyomatékos körre" ha sikerál összehozni a játszós gurcsimat azt ereszthetsz magad alá.. :D :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Na majd elviszlek én egyszer egy "nyomatékos körre" ha sikerál összehozni a játszós gurcsimat azt ereszthetsz magad alá.. :P :huh: :lol: ^_^ korom pörkölt lesz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hááát, ha a benyás kifújja azt is ^_^ Amúgy meg te buckalakó, van itt elég pálesz, nemhogy ledugnád az orrod wazze :huh: sokan készültek lejönni ide a héten de hát..khm... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Hááát, ha a benyás kifújja azt is :P Amúgy meg te buckalakó, van itt elég pálesz, nemhogy ledugnád az orrod wazze :huh: sokan készültek lejönni ide a héten de hát..khm... B) akko igyad vazze, ne a billt nyomjad ^_^ na de én most koccoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Egészségedre! B) :lol: ^_^ Mi is nyeljük míg el nem fogyik a cefre vagy míg bírjuk :huh: úgyhogy jóccakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi van marcipánhuszárok ? Befáradtatok ? :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi van marcipánhuszárok ? Befáradtatok ? :lol: ^_^ B) :P de csak me korán kellett kelni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Hááát, ha a benyás kifújja azt is :P Amúgy meg te buckalakó, van itt elég pálesz, nemhogy ledugnád az orrod wazze :huh: sokan készültek lejönni ide a héten de hát..khm... B) khm... :lol: Úgy volt, hogy felhívlak a balatonfüredi tűzijáték miatt hogy lesz-e, mész-e, oszt haverom elkérte a verdámat... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Vagyok a csodát csak 1. "nyaralok", 2. épp szétröhögjük magunkat a tőlem hozzáértőbb cartársakkal a "felvetéseden" Na majd elviszlek én egyszer egy "nyomatékos körre" ha sikerál összehozni a játszós gurcsimat azt ereszthetsz magad alá.. :P :lol: ^_^ B) Na most akkor ki hol nyaral pontosan? Mert holnap reggel viszem anyuékat Füredre. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi van marcipánhuszárok ? Befáradtatok ? de csak me korán kellett kelni :P Nemrég keltünk fel :lol: megvolt az első ív is, túl nyugodt már ez a környék nekünk ^_^ fél 6-ig baromkodtak a teraszon a cartársak, mondjuk én olyan 4 körül asszony mellé vágódtam :D :huh: Na most akkor ki hol nyaral pontosan? Mert holnap reggel viszem anyuékat Füredre. :lol: Akaliban vagyok/vagyunk. Bár ma átlépek Tihanyba vagy nem tudom hova, olyan detox vagyok még a pálesztől hogy nem értettem mit mond a telóban uncsihugom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts