Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egyediséget akarsz akkor vegyél vekti turbót, volt belőlele kétezer gyárilag assszem és megvan a 5 +1 fokozat :huh:

Kiskorú FG 5el nyomult :lol:

cali turbóba is van 6os váltó.... de én F astránál szeretnék maradni.

de 60 ló után elég lenne nekem egy 2.0 8v caravan

csak még ugye a zsé az úgy néz ki, hogy sehogy ^_^

majd rem jövő nyárra már kicsit másként fog állni a pénztéma, és + irányítottsággal B)

ez a kiskurú sor mi is, mert egyáltalán nem vágom

Megosztás:

cali turbóba is van 6os váltó.... de én F astránál szeretnék maradni.

de 60 ló után elég lenne nekem egy 2.0 8v caravan

csak még ugye a zsé az úgy néz ki, hogy sehogy ^_^

majd rem jövő nyárra már kicsit másként fog állni a pénztéma, és + irányítottsággal B)

ez a kiskurú sor mi is, mert egyáltalán nem vágom

Veki kevesebb van :huh:

Akkor már legyen 150 le :P

kiskorú Futó Gábor :lol:

Megosztás:

na jolvan

engem Sanci felfogási lelassulása lefárasztott B)

ti meg fárasszátok egymást

üdv jocak :P

de be vagy lassulva

senki se akart versenyezni

egy felvetés volt

F astráról volt szó

a lényeget meg fentebb leírtuk, mások is értették a lényeget, csak te vagy itt a versenyzéssel, meg a nyomatékkal kiakadva :lol:

jövőhéten mutatok neked olyan nyomatékot, hogy kiesik a szemed :D

Vagyok a csodát csak 1. "nyaralok", 2. épp szétröhögjük magunkat a tőlem hozzáértőbb cartársakkal a "felvetéseden" nagylol.gif

Na majd elviszlek én egyszer egy "nyomatékos körre" ha sikerál összehozni a játszós gurcsimat azt ereszthetsz magad alá.. :D :huh: :lol: ^_^

Megosztás:

Hááát, ha a benyás kifújja azt is ^_^

Amúgy meg te buckalakó, van itt elég pálesz, nemhogy ledugnád az orrod wazze :huh: sokan készültek lejönni ide a héten de hát..khm... :lol:

Megosztás:

Hááát, ha a benyás kifújja azt is :P

Amúgy meg te buckalakó, van itt elég pálesz, nemhogy ledugnád az orrod wazze :huh: sokan készültek lejönni ide a héten de hát..khm... B)

khm... :lol:

Úgy volt, hogy felhívlak a balatonfüredi tűzijáték miatt hogy lesz-e, mész-e, oszt haverom elkérte a verdámat... ^_^

Megosztás:

Vagyok a csodát csak 1. "nyaralok", 2. épp szétröhögjük magunkat a tőlem hozzáértőbb cartársakkal a "felvetéseden" nagylol.gif

Na majd elviszlek én egyszer egy "nyomatékos körre" ha sikerál összehozni a játszós gurcsimat azt ereszthetsz magad alá.. :P :lol: ^_^ B)

Na most akkor ki hol nyaral pontosan? Mert holnap reggel viszem anyuékat Füredre. :huh:

Megosztás:

Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mi van marcipánhuszárok ?

Befáradtatok ?

de csak me korán kellett kelni :P

Nemrég keltünk fel :lol: megvolt az első ív is, túl nyugodt már ez a környék nekünk ^_^ fél 6-ig baromkodtak a teraszon a cartársak, mondjuk én olyan 4 körül asszony mellé vágódtam :D :huh:

Na most akkor ki hol nyaral pontosan? Mert holnap reggel viszem anyuékat Füredre. :lol:

Akaliban vagyok/vagyunk. Bár ma átlépek Tihanyba vagy nem tudom hova, olyan detox vagyok még a pálesztől hogy nem értettem mit mond a telóban uncsihugom... B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.