J0hnny Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Karcsi! J0hnny! Ezt hallgassátok meg! A Fake című dalban nagyon odab*sz a Scooteres elemek. :D :lol: 1:37-től... :P Amúgy elsőre nem hittem el, hogy magyar csapat mikor mondták... :lol: Nem rossz,de annyira nem az esetem.Meg most Faith No More kúrán vagyok,még mindig Mike Patton hatása alatt állok! :huh: Mike vörös bugyival a fején,egy biztonsági hátán fejezi be a számot! ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ...Meg most Faith No More kúrán vagyok,még mindig Mike Patton hatása alatt állok! ... "szabószilviszabószilvi..." :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 "szabószilviszabószilvi..." :huh: bazz, reggel volt a tvbe is, egész nap ezt énekeltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 bazz, reggel volt a tvbe is, egész nap ezt énekeltem :huh: az ilyen baromságok hogy rádragadnak te fijú :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 az ilyen baromságok hogy rádragadnak te fijú ^_^ ez van, nagy a felület :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ez van, nagy a felület :huh: :lol: van helye a kosznak is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 van helye a kosznak is :lol: a legjobbakkal is megesik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 http://www.scrteam.extra.hu/kojak/slides/kojak-022.html megnyerő felnik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 http://www.scrteam.extra.hu/kojak/slides/kojak-022.html megnyerő felnik :huh: Na ez jó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Az öreg szaki! :huh: hm te csak ne beszélj, mert ígértél vmit, és még azóta se csináltad meg, gyanítom elfelejtetted, pedig az se volt régebben, mint ez a szimering csere :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Na látod! Neked ezért nem megy. Kombinátor + nagyfej + nagy haj = baromi nagy légellenállás! :huh: ez így van+klíma ^_^ már bocs... de én egyszer átvittem már az egyébbe, de visszajöttetek, és ez erősen off nem jellemző rátok.. a nagy meleg? :lol: jajmáááá tessék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 valaki lenn olyanjótékony, hogy pesten megsasolna nekem egy km órát?? esetleg egy próbát ejtene, és átvennéa nevemben???? aki lenne ilyen nagyvonalú, az írjon már egy PÜ-t előre is kössssszzzz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 áhh... bazz... el is felejtettem már :huh: :P :lol: pedig nem könnyen felejthető megoldás ^_^ hát én pont tegnap este gondoltam errea mutatványra, miközben gondolkodtam, hogyan is kellene megoldani az alvázvédőzést. valaki lenn olyanjótékony, hogy pesten megsasolna nekem egy km órát?? esetleg egy próbát ejtene, és átvennéa nevemben???? aki lenne ilyen nagyvonalú, az írjon már egy PÜ-t előre is kössssszzzz tényleg kössz, ennyire nemkell tolongani. na egyébként vettem egy fordulatszámmérős km órát. 1. 2800Ft posta, ez igen. 2. se a w szám nempasszol, de a hőfok.... miért is 3. erre viszont nem számítottam, VDO ez az óra is, meg az enyém is, és a fólián a Zotyaféle csati van, az útjeladóhoz B) kajak össze kellene gyüjteni az összes km óra fajtát... akinek képe van a sajátjáról, és segítene(legalább ebben) nekem, az a novotnik@gmail.com ra küldhet róla képet, előlről hátulról, és ha összegyűlt pár különböző tipus, akkor kép alapján megpróbálom beazonosítani a külső jeleket, meg felsorolni a tipusokat. üdv me most mennem kell a polgári hivatalaba a jenőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 királyság van a két óra hírből se ismeri egymást hiába vdo mind a kettő. a jeladó se egyforma, nemtudom bedugni a másik helyére, még egy gyors próbát csinálok, hogyha a házából kisedem,vajon akkor a msik házba passzol e vajon hát ez remek az én kmórámból nem lehet kivenni a jeladót egybe van a háza az egésszel. akkor vki vmi tanács?? megvana tanácsom, eladó ez a fordulatszámmérős óra, és vennem kell másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 1980ft a prémium csomag, mely értékbiztosítva is van, és utánvétet is tartalmaz... ennyi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 1980ft a prémium csomag, mely értékbiztosítva is van, és utánvétet is tartalmaz... ennyi :huh: ma kaptam egy utánvétes csomagot 2870ért.. akkor mostnemtudom, hogy is van ez de le..om most a km órát is vagy forrasztgatom, vagy veszek másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ma kaptam egy utánvétes csomagot 2870ért.. akkor mostnemtudom, hogy is van ez de le..om most a km órát is vagy forrasztgatom, vagy veszek másikat. Ez a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 kitaláltam egy egész jó mgoldást a jeladó csatlakoztatásásra de!!!!!! a saját km órámban tökre áshogy vana lábkiosztás, mint a másikban a másikban jelölve van, hogy a középső a jel, jobboldali test, baloldali +12 az enyémbe méregettema fóliát, melyik csati hova megy, és pont fordítva van.ez létezik, vagy csak vami nem jól nézek? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 ma kaptam egy utánvétes csomagot 2870ért.. szarul adta fel aki küldte :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Ez a lényeg. prémium csomagban az utánvét díja is benne van 50000ig az 1980ft-ban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 végülis rájöttem, hogy nincs felcserélve a jeladó egyik ezetéke se, csak ne mindegymelyik vezetéket mérem hátuljával szembeülve jobboldali 12v középső az egy téglalap alakú részre megy rá, illetve acsatiba, a baloldali pedig test az én órámban a kisebbik csatiba egyetlen egy kábelocska megyen a fordulatszámosba vagy 5 kébel a további 4 kábel mire való?? rem nem a szegénységjelző Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 prémium csomagban az utánvét díja is benne van 50000ig az 1980ft-ban. :lol: szarul adta fel aki küldte ^_^ :huh: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Nem rossz,de annyira nem az esetem.Meg most Faith No More kúrán vagyok,még mindig Mike Patton hatása alatt állok! :huh: Mike vörös bugyival a fején,egy biztonsági hátán fejezi be a számot! :lol: ^_^ Ocsmány is, xar is...gondolom ez a hatás az ami fölötted is uralkodik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 végülis rájöttem, hogy nincs felcserélve a jeladó egyik ezetéke se, csak ne mindegymelyik vezetéket mérem hátuljával szembeülve jobboldali 12v középső az egy téglalap alakú részre megy rá, illetve acsatiba, a baloldali pedig test az én órámban a kisebbik csatiba egyetlen egy kábelocska megyen a fordulatszámosba vagy 5 kébel a további 4 kábel mire való?? rem nem a szegénységjelző bazeg, mennyivel egyszerűbb lett volna várni egy megfelelő órára.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 bazeg, mennyivel egyszerűbb lett volna várni egy megfelelő órára.... éveket vártam :lol: de asors iróniája,hogy amint megjött ez, találtam egyből egy olyat,ami 1102es és a hőfokmérője is úgy van skálázva mint nekem, de csodák is vannak, pöpecül működik :huh: megvolt apróbakör is szépen mutatja hogy működikaz ecu-m indításkor 1200, aztán ha már elég meleg lemegy 900ra fékezéskor, meg szintén tartja az 1200at egy kanyarnál bealudt az ecu, és leesett 600ra, de aztán magáhoztért, és ezt mindet szépen lekövette a hőfokkal még nemtudom mizu, mert még nem mentem vele sokat... majd elválik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts