Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én sem akarom, csak mondom lehülyéztek, hogy már elmult. :lol:

Az attól függ, honnan nézed? Egy lámpa amibe lehet kapaszkodni.: Kapaszkodós lámpa. Vagy egy kapaszkodó ami világít.: Lámpás kapaszkodó. B) :huh:

ha annyira zavar, akkor vedd le a dátumot, meg hogy hanyadik

a kapaszkodó, az meg lámpás kapszkodó, mivel eredetileg ott csak kapaszkódó van, és utólag lett bele téve egy lámpa.

:P ^_^

Megosztás:

na mondjuk nem volt sok szabadidőm, de régen akarok már csinálni, meg már ideje is lenne vmi ujdonsággal előállni, meg Dáw is felszólított, így a gyári méretekből kiindulva levágtam a lapokat.

hát a gyári méret meglepően szűk lett.. asszem a végeleges ládát pár cm el nagyobba fogom megcsinálni.

http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=7ac75c5aa...&aid=161532

Megosztás:

és persze tetszedjen is.

leginkább a tucc tucc zenéket szeretem, de magamról is tudom, hogy nem a tuc tuc a lényeg, mert van sok olyan zene, ami alapból egy jó zene volt, csak átdolgozták ilyen tucc tucc ra, de durván, és aztmeg se hallgatom.

attól,hogy tucc tucc van benne nem fog tetszeni, jó üteme legyen, meg ne csak a tucc legyen benne

egyáltalán nem szeretem az ilyen gitártépős hörgős üvöltőseket... de attól még az nem szar, csak nem az én izlésem, és nem hallgatok olyat.

Én is hallgatok elektronikus zenét,csak én pl Zagar,Neo és hasonló zenékre gondolok ilyenkor.

Megosztás:

Ma tankoltam: 36.78L 632 Km = 5.81L/ 100 Km. Ennek java autópálya 110 - 120 -as tempóban. Nekem teccik. ^_^

Gondolom blicces mérés :lol: És turbó nélkül, nem tyemmi.. :lol: :huh:

Egyébként sok boldog szülinapot utsólag! Meg EPK és Reeckatee cartársnak is! B) :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.