aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 forma.tecccik! Spanom láttam egy jó calit neked 7 kilóért árulja a brazil. Színe inkább rószaszín, mint piros :) Én mondtam ombre, hogy nemkevés ídő mire találsz egy jót :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Spanom láttam egy jó calit neked 7 kilóért árulja a brazil. Színe inkább rószaszín, mint piros :) Én mondtam ombre, hogy nemkevés ídő mire találsz egy jót :idea: tedd le nekem a foglalot teso! :) imádpm a fakopiros gyöngyház szint!-))) Én akkor is találok valakit aki ad nekem 1et ami faja!neki adom érte az imádott astrámat! kiprobálom kalandvágybol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Akkor nem lesz gondod hova tedd a feles zsetonod plussz megnöveled a cali topikk forgalmát az 100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Akkor nem lesz gondod hova tedd a feles zsetonod plussz megnöveled a cali topikk forgalmát az 100. akkor is ide fogok járni!ott örültek vannak! :) tisztelet a kevés kivételnek! 8) Aztec teso Te menj rá a mail fonalra! :) mailbox,hotmail Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 nem felejtettem :wink: na mibe,h nő van a dologban :idea: :) :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 nem felejtettem :wink: na mibe,h nő van a dologban :idea: :) :!: 8) nem nem!más ok van itten! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Férfi :?: :?: :?: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Férfi :?: :?: :?: :) :) :) :o eltaláltad! :D de nem buziskodásrol van szo! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Mért nem privatizálták a NŐI lábakat??? :roll: :shock: MERT MINDIG KÜZBE CSÚSZOTT VALAMI....! :) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 király a verda, de majd ültetéssel hol fogsz járni??? én már nem merek első toldatot felrakni, mert félek hogy elhagyom :) jó az a HP direkszűrő, mert én is ilyenre akarom cserélni a JRomat???? ja és a hátsó opel jelet hol tüntetted el???? ja és mi van az alapjárati problémáddal??? megoldódott már???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 sonique ugye a te autódat láttam pénteken a filatorigát hévmegállóval szemben a szentendrei úton parkolni?? :roll: a felni nagyon ismerős volt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május30, 2004 Megoszt Elküldve Május30, 2004 szvsz elképzelhetö..én is azon a környéken futottam össze vele annó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2004 Megoszt Elküldve Május31, 2004 http://ad.advert.hu/race/imagepages/image24.htm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 sonique ugye a te autódat láttam pénteken a filatorigát hévmegállóval szemben a szentendrei úton parkolni?? :roll: a felni nagyon ismerős volt! :) nem filatorigat hanem kaszásdüllő . de az enyém, ott dolgozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 http://ad.advert.hu/race/imagepages/image24.htm :) nöni kéne még egy kicsit :) :) alig találtalak meg a képen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 pizoman az alu taposót merre szerezted be ?? vagy esetleg csinaltattad ??? érdekelne mert ez normalis méretü ahogy nezem amit meg a boombastikban lehet kapni szerintem kicsi lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 pizoman az alu taposót merre szerezted be ?? vagy esetleg csinaltattad ??? érdekelne mert ez normalis méretü ahogy nezem amit meg a boombastikban lehet kapni szerintem kicsi lenne A Hernád Tomi autójában láttam nagyon szp alu taposót. Keresd meg FBalázs kadettos jóembert, és ő megadja a Tomi elérhetőségét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Opel16v! Majd 1eztessünk RAM ügyben mielött feledésbe merül :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 ....Keresd meg FBalázs kadettos jóembert, és ő megadja a Tomi elérhetőségét.... http://www.gsi.hu/hernad/index.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 ja és mi van az alapjárati problémáddal??? megoldódott már???? Lehet nekem is pucolni kellene már az alapjárati motort!? :oops: Hp-val nincs gond, nekem nincs az a torokhang, hanem 3000-től jön meg a "sziszegés", a hátsó jelet a barátommal oldottuk meg akivel a kopoltyút is, jel levesz, ,üvegszálas gitt, festék ,lakk azt kész! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 pizoman az alu taposót merre szerezted be ?? vagy esetleg csinaltattad ??? érdekelne mert ez normalis méretü ahogy nezem amit meg a boombastikban lehet kapni szerintem kicsi lenne Saját készítés!!!!!!!Szinesfém és szerelvény boltba bementem vettem alu lemezt egy táblát!!!Hullámpapírból kivágtam a formát beillesztve a kocsiba,átrajzol az alulemezre, kivág "flex-el",finomit lesorjáz, majd a végén trabant ajtókeret gumit felrak a szélére hogy a kosz ne jöjjön le róla!!!! Ennyi, méretpontos és kb 3 óra alatt megvan!!Nekem hátul is van :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 pizo és a gittelés nem repedezik meg??? le kellett fújatni hozzá az egész hátulját, vagy csak a jel körüli részt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 pizo és a gittelés nem repedezik meg??? le kellett fújatni hozzá az egész hátulját, vagy csak a jel körüli részt??? Nem szabadna neki, nem sima gitt hanem üvegszálas kell, csak a jel vonalában kellett fújni és két oldalt fel a spoilerig , gyakorlatilag egy u alak, de ha már csináltatod akkor falazd le a csomagtérajtót is , már bánom hogy egy kalap alatt nem csináltuk meg!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Pizo! Alu anyag mennyibe fájt? hol van a bolt ahol vetted a cuccost? csá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Aztec! Lurdy tali lesz a héten, ha minden igaz. Majd egyeztetünk! Telcsiszámod nemtom, majd légyszi írd meg pü-ben! Aztán kereslek majd. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts