brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ez lenne "Hűha-falva"!? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 "játszós autó" :huh: Jól néz ki, de az a hűtőmaszk az valami brutálisan ocsmány! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 "játszós autó" :huh: Kár hogy nem caravan. Mondanám az asszonynak, elugrok a tecsóba bevásárolni, mindjárt jövök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Kár hogy nem caravan. Mondanám az asszonynak, elugrok a tecsóba bevásárolni, mindjárt jövök! :huh: Há'hisz' ezzel is lehet vásárolni, üres a hátsó traktus... ^_^ :lol: ............ Tessék, lehet böngészni! A Hűha csapat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Há'hisz' ezzel is lehet vásárolni, üres a hátsó traktus... B) :huh: ............ Tessék, lehet böngészni! A Hűha csapat. :P Á, megfájdul már a fejem a sok hűhától, megyek lefekszem. :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Jól néz ki, de az a hűtőmaszk az valami brutálisan ocsmány! :huh: jaja első lenne hogy levenném, és eladnám vmi ficamosnak ^_^ Há'hisz' ezzel is lehet vásárolni, üres a hátsó traktus... :P :lol: ............ Tessék, lehet böngészni! A Hűha csapat. :lol: ez az az oldal, ahol össze vannak gyűjtve azoka nők, akiket szépnek talált vki, és senkinek se tetszenek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Novy, ehhez mit szólsz? Nekem tetszik. Biz'Isten megnézném ha itt lenne a közelben és akár meg is venném, ha rendben találnám, a meglévő mellé.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Novy, ehhez mit szólsz? Nekem tetszik. Biz'Isten megnézném ha itt lenne a közelben és akár meg is venném, ha rendben találnám, a meglévő mellé.. :huh: jövőhéten lehet meg is nézem ^_^ megyek fürdeni, és tiszavasváriba B) ez meg ott van :lol: 30kmre kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 jövőhéten lehet meg is nézem ^_^ megyek fürdeni, és tiszavasváriba B) ez meg ott van :lol: 30kmre kb Ja, azért irtam neked cimezve, mert neked közel van és szeretnél is egy sajátot...legalábbis szoktad volt emliteni.. Na, de az aukcióban van, addigra elviszik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ja, azért irtam neked cimezve, mert neked közel van és szeretnél is egy sajátot...legalábbis szoktad volt emliteni.. Na, de az aukcióban van, addigra elviszik! :huh: attol hogy lejár nem viszik el. minimál árat se érték még el na meg nekem 1.6os kell és 3 ajtós na meg nem most ha 30ért ideadja elhozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 attol hogy lejár nem viszik el. minimál árat se érték még el na meg nekem 1.6os kell és 3 ajtós na meg nem most ha 30ért ideadja elhozom :huh: Valóban, ki tudja mennyi a minimál ár!? Azért kiváncsiságból megkukkolhatnád meg megtudhatnád mit kér érte, hm? Valami bibi azért volt vele mert hátul bele van javitgatva, a lökösbe mindenképp, meg hát behozatalból is van...hm, tök kivi lennék mennyi az annyi... És ez egynégy lenne, tuti? - mert nem irja sehol (vagy vaksi vagyok), vagy ahol nincs kibiggyesztve semmi az egynégy alapból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Valóban, ki tudja mennyi a minimál ár!? Azért kiváncsiságból megkukkolhatnád meg megtudhatnád mit kér érte, hm? Valami bibi azért volt vele mert hátul bele van javitgatva, a lökösbe mindenképp, meg hát behozatalból is van...hm, tök kivi lennék mennyi az annyi... És ez egynégy lenne, tuti? - mert nem irja sehol (vagy vaksi vagyok), vagy ahol nincs kibiggyesztve semmi az egynégy alapból? nem figyeltem annyira, e van egy horpadás rajta a hátulján a lökös felett és a minimál ár 255ezer nem írja mekkora mocija van de szerintem annyi lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 nem figyeltem annyira, e van egy horpadás rajta a hátulján a lökös felett és a minimál ár 255ezer nem írja mekkora mocija van de szerintem annyi lehet a-a, de nem ám! ...azt már megadták és azt irja, hogy "a minimálárat még nem érték el"... Na, de ha nem érdekel akkor végülis lényegtelen.. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 a-a, de nem ám! ...azt már megadták és azt irja, hogy "a minimálárat még nem érték el"... Na, de ha nem érdekel akkor végülis lényegtelen.. :lol: :huh: akkor nem tmennyi az annyi de olyan sokkal többet nem fog érte kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Bagzó a kocsiban, azért sárgul be Inkább bagzik mint bagózik :P :lol: Ugyanez van Nyíregyen is a körúton. Ha kifogod az első zöldet, végig lehet menni 50-el a városon. Jaja :D Hűha!!! 2 :huh: :lol: ^_^ Na ez tényleg hűűhaaaa.. B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 jáccanék vele egy darabig :P Kérsz egy matchboxot Pistike? Tessék, lehet böngészni! A Hűha csapat. :D Jöhet mind, majd beosztom :D :huh: :lol: :D meg is venném, a meglévő mellé.. B) Nem kéne beszólni.. ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 attol hogy lejár nem viszik el. minimál árat se érték még el na meg nekem 1.6os kell és 3 ajtósna meg nem most ha 30ért ideadja elhozom :lol: Múltkor még 2.0-ás Caravant akartál... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Nem kéne beszólni.. B) ^_^ :P Kinek? Mikor? Mit? nem értem... :huh: Nem szóltam én be senkinek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Úgy a magyar autóstársadalomnak.. ^_^ :lol: nálatok jobb a helyzet.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Úgy a magyar autóstársadalomnak.. ^_^ :lol: nálatok jobb a helyzet.. :huh: Ne má', hol abban a beszólás, hogy "megvenném a meglévő mellé"!? Tetszik a szine meg eléggé egyben van a kép szerint...és, bár nem tudom a minimálárat, egész jónak tűnt az ár is ahonnan indul... Talán olyan 300e-t még megadnám, persze alapos átnézés után.. Nálunk F Astra ügyben szegényes a helyzet. Néha, elvétve találkozok egyel, mig amint átlépek a határon már egymást követik a márka/tipustársak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Hát pont ott B) "a meglévő mellé" -avagy én pl örülök ha ez az 1 is van nekem.. :huh: Ez a "mi országunk, mi autónk" eléggé jellemző minden felé, pl románban a daciák, nálatok a skoda, stb.. Ehh, a francba. Már mindenki javában blicc-lázban szenved én meg a melóhelyen.. ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Hát pont ott :lol: "a meglévő mellé" -avagy én pl örülök ha ez az 1 is van nekem.. :lol: Ehh, a francba. Már mindenki javában blicc-lázban szenved én meg a melóhelyen.. :P ^_^ Ja, persze az egyik menne az apám nevére, mert most is azért (is) nem tudtam menni a Karcsiékkal mert kell a kocsi (+én) itthon...de esz a fene, hogy délután nekivágok egyedül - valahogy majdcsak odatalálok - a diszkóra oda is érnék.. :huh: Előre meg nem tudtam tervezni, mert nem tudtam mikor, hogyan lesz a szabi - még ha hétvégéről is van szó - de ezek már lényegtelenek.. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ehh, nem olyan veszett táv, Debrecenig meg elvezet az autópálya :lol: ott meg ha nincs gps-ed megkérded valakitől, hogy merre található a Vekeri tó és nyerőben vagy.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Múltkor még 2.0-ás Caravant akartál... :huh: vagy 1.6, 3 ajtós, vagy 2.0 caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 vagy 1.6, 3 ajtós, vagy 2.0 caravan 1.3 karbis? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts