mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 na jó... még mielőtt vki megint írna jótanácsot: lusta vok és várom a telefonszámokat B) Ez biztos nagyon ösztönzőleg hatott sokak számára, ott fognak tolakodni :huh: :lol: ^_^ Rendőrség : 107 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 na jó... még mielőtt vki megint írna jótanácsot: lusta vok és várom a telefonszámokat :lol: Ülj előre, egyes! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Ez biztos nagyon ösztönzőleg hatott sokak számára, ott fognak tolakodni :huh: :lol: ^_^ Rendőrség : 107 Akkor kiegészítem a tiéd én is hogy a srácnak legyen telszáma: ideggyógyászat · Bemer gyógyászat · bemer szakrendelés ... Telefonszám: 72/256-712, 72/255-833. Fax: 72/256-712, 72/255-833 B) és még egy: Angol nyelvtanfolyam szabadon választható időbeosztásban! Kevés az időd? ... Tel.: 06-20-427-9657 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Akkor kiegészítem a tiéd én is hogy a srácnak legyen telszáma: ideggyógyászat · Bemer gyógyászat · bemer szakrendelés ... Telefonszám: 72/256-712, 72/255-833. Fax: 72/256-712, 72/255-833 B) és még egy: Angol nyelvtanfolyam szabadon választható időbeosztásban! Kevés az időd? ... Tel.: 06-20-427-9657 ... Én ebből csak azt nem vágom mi az a bemer. Kérem kapccsojjjaki. :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Én ebből csak azt nem vágom mi az a bemer. Kérem kapccsojjjaki. :huh: :lol: ^_^ Malvinnal..... vele egykora... születésű! :P B) Na még egy telszám a Lazy boy-nak : Telefon: 0620-334-5210. Honlap: http://www.prostitualtak.hu Remélem most már széles a választék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Károly bának még megvan a mattig juditfelni....ha lenne pénzem megvenném :huh: Mármint nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 biztos rendel ott is Seg Bekur doktor :huh: dehá lustaság fél egészség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mármint nekem? Magának :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Magának :lol: :huh: Még megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Még megvan. én is ezt írtam :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 én is ezt írtam :lol: Azt hittem érdeklődsz. Megdumálhatjuk a dolgot. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 biztos rendel ott is Seg Bekur doktor :huh: dehá lustaság fél egészség :lol: Lehecc lusta, csak még nem elég masszív az ázsiód hozzá ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Lehecc lusta, csak még nem elég masszív az ázsiód hozzá :huh: :lol: ^_^ hát ebben van vmi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Azt hittem érdeklődsz. Megdumálhatjuk a dolgot. :huh: B) Károly bának még megvan a mattig juditfelni....ha lenne pénzem megvenném ^_^ ezt a részét nem olvastad. előtte fel kéne tennem a mattig leömlőmet...aztán lehetne csemegézni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Azt hittem érdeklődsz. Megdumálhatjuk a dolgot. :huh: ^_^ ezt a részét nem olvastad. előtte fel kéne tennem a mattig leömlőmet...aztán lehetne csemegézni B) :lol: Látom, Te sem figyelsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Látom, Te sem figyelsz. akkor írok egy privátgoldot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 képet muti már erről a felniről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 képet muti már erről a felniről. mattig ssf, keress rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Hali. Egyszer már írtam de nem boldogulok vele!Tetőkárpitról lenne szó.Leszedtem minden oké egész addig míg kimostuk és hát mintha nem akkora lenne mint eredetileg.Na meg a vékony szivacs is elkopott kissé és el kellet távolítani. Nekiálltam hogy visszaragasztom és hát az előző ragasztó fekete színe miatt átlátszana kissé és ez így esztétikailag gáz.Mit tegyek az előző ragasztóval,vagy milyen anyagot tegyek fel ami jól nézne ki.A bőr kizárva,mert drága és nem is tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 dehát ezt nem is olyan rég vette milyen büszke volt rá :lol: már nem tecc neki? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 dehát ezt nem is olyan rég vette milyen büszke volt rá :lol: már nem tecc neki? :huh: Tett fel 20"-os alufelniket. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 de hová tűnt Károly? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Tett fel 20"-os alufelniket. :lol: :huh: http://img404.imageshack.us/img404/8828/a81blc6.jpg ilyen verzióval kiegyeznék én is ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 de hová tűnt Károly? :lol: Nem vesztem el, csak nem ülök állandóan a gép előtt. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Nem vesztem el, csak nem ülök állandóan a gép előtt. :huh: :lol: Persze. Biztos cod-oztál. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts