opel16v Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Mooby! Mail vissza... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 KÉPEK AZ AUTÓMRÓL ITT :http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=867 király a verda, de majd ültetéssel hol fogsz járni??? én már nem merek első toldatot felrakni, mert félek hogy elhagyom :) jó az a HP direkszűrő, mert én is ilyenre akarom cserélni a JRomat???? ja és a hátsó opel jelet hol tüntetted el???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 király a verda, de majd ültetéssel hol fogsz járni??? én már nem merek első toldatot felrakni, mert félek hogy elhagyom :) jó az a HP direkszűrő, mert én is ilyenre akarom cserélni a JRomat???? ja és a hátsó opel jelet hol tüntetted el???? Kess! Neked már belekerült az ültetés??? Mikor s milyen???? Képek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 olvasni kellene a futómű topicot cartárs 8) tegnap nagyon elérhetetlen voltál! a Tomi még engem is felhívott, hogy mi van veled :!: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 olvasni kellene a futómű topicot cartárs 8) tegnap nagyon elérhetetlen voltál! a Tomi még engem is felhívott, hogy mi van veled :!: :twisted: Melyik topicban írtad?? Moistanában nincs nagyon sok időm itt olvasgatni 8) Tegnap is egész nap értekeztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 renzso http://kep.tar.hu/kessss/index.phtml?aid=27537086 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 mit szólnátok egy péntek esti talihoz vhol?? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Gratula a gépsárkányhoz!!! Növérem épp ki akarja vetni hálóját rád..... :) ugyanis ö is látta a képeket a verdárol...meg rolad is(fentebb...) na csá Laci a nővéred simán rámegy az si/gsi astrás emberekre :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 hajaj! másra nem is :) ienek a nőőők....ha esténként kinézek ablakon mert vlki tiltatja a gépét vagy füstöli a gumit akkor az tuti növéremet hozta haza és nem egy zastavával.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 hajaj! másra nem is :) ienek a nőőők....ha esténként kinézek ablakon mert vlki tiltatja a gépét vagy füstöli a gumit akkor az tuti növéremet hozta haza és nem egy zastavával.... :wink: mond6ni válogatos. eccer kijöttek velünk, de nem mondanám el, hogy leoltotta a népet. a spanom aki vitte őket Nikivel az út végén kiugrott a kocsiból és közölte, hogy soha többet ne kérjem meg arra, hogy vigyen el két nőt bárhova :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 És még lenne egy off kérdésem - ki tud alkatrészt, mint pl fék,stb.., mhogy nagyjából tudjam az áarakat :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Lacee! Tipikus N ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 hát nem is vagyok büszke rá h ien a növérem...de ez van.... nem csodálom Aztec h multkor vlmikor kinn felejtetted öket m3 on :) csao Látod Gabi ezért nem tartok pillanatnyilag nőt .... a 60 lóerő kevés hozzá meg a lukas pénztárcám is :) szal eltaláltad :TIPIKUS ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 a "kinn felejtettem" enyhe kifejezés. csak nikivel duóban voltak kiborítóak, előtte mikor lenn gettóztunk nálatok nekem naon bejött a kiscsaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 "kinn felejtettem"... :) :) :) Ez jó... Az ember milyen feledékeny lehet fiatal korában is... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Aztec! Alkatrészeket innen-onnan kell összeszedni, ha a legolcsóbban akarod megúszni. Nemrégen volt a futómű topicban asszem ár a Brembo/Ferodo párosításra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Aztec! Alkatrészeket innen-onnan kell összeszedni, ha a legolcsóbban akarod megúszni. Nemrégen volt a futómű topicban asszem ár a Brembo/Ferodo párosításra. great thx. én meg írtam neked igaz cs-en,h memória ok, holnap össze is fut6nánk, ha kő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Olvastam. De holnap megyek meló után Soltvadkertre. Te nem leszel ott? Szombaton sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Olvastam. De holnap megyek meló után Soltvadkertre. Te nem leszel ott? Szombaton sem? Áááá nincs nekem arra pénzem, még tag sem vaok és program is van már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 Akkor jövő héten megdumálunk valamit. Elvileg Lurdy mozi is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 astramat esetleg calibrára szeretném cserélni!érvek,ellenérvek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ezt sztem kérdezd meg vlmeik calibrás topikban is....de calira azt fogják mondani h sok vele a gond meg nyűg és hogy rengeteget kell vele törődni de meghálálja..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 ezt sztem kérdezd meg vlmeik calibrás topikban is....de calira azt fogják mondani h sok vele a gond meg nyűg és hogy rengeteget kell vele törődni de meghálálja..... na azért nem akarom megkérdezni! :) van ott 1-2 örült.-))) "mindenkinek ajánlom!r költöttem már az ára dupláját,de még fogok is rá költeni" meg hasonlok....szeretem az astrámat de menne a háztol ha minden honapban lenne valami nyüge! :wink: szerencsére nincsen!az auto van értem,és nem Én a kocsiért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 miért akarsz calibrát? forma miatt? teljesitmény miatt? vagy mind2ért? vagy csak ujdonság kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május27, 2004 Megoszt Elküldve Május27, 2004 miért akarsz calibrát? forma miatt? teljesitmény miatt? vagy mind2ért? vagy csak ujdonság kell? forma.tecccik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts