opel16v Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 te mész blitzre?? persze, mint minden évben :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 persze, mint minden évben :huh: pólód nincs már vagy még?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azért így már jobban néz ki. http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38605923.jpg http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/38605922.jpg Jól, de a tekerő helyére tehetnél vasbótban kapható műanyag csővéget. Asszem 1 collos passzol bele. Vagy másfeles. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azt postán jön majd. Bár most van nagyobb bajom is. Elhagytam valahol a kocsikulcsomat. Mikor szálltam fel a vonatpótló buszra reggel, akkor még megvolt és mikor gyalogoltam vissza fehérváron a boltból, akkor már nem. Ergo a buszon kieshetett a zsebemből. :lol: Gondolom márkaszervízben gond nélkül csinálnának nekem gyári kulcsot hozzá, immoval, csak dolgozólány drága lenne. :huh: Mondjuk szeretnék bicskakulcsot, csak az immo chipből szeretnék egy másolatot legalább. Ötlet? Én itt Győrben a Harmónia áruházban a kulcsmásoló srácnál szoktam immo chipet (BMW-t nem tud) másoltatni. Ez kb. 7000, ha nem ragaszkodsz mindenféle papírfecnikhez, ha mégis, akkor 12 körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Jól, de a tekerő helyére tehetnél vasbótban kapható műanyag csővéget. Asszem 1 collos passzol bele. Vagy másfeles. 3/4-es, nemrég vettem az enyémbe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 3/4-es, nemrég vettem az enyémbe :huh: Biztos az, mert én kivittem egy marékkal, és amelyik beleszorult, abból kértem mégeggyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Én itt Győrben a Harmónia áruházban a kulcsmásoló srácnál szoktam immo chipet (BMW-t nem tud) másoltatni. Ez kb. 7000, ha nem ragaszkodsz mindenféle papírfecnikhez, ha mégis, akkor 12 körül. Mindenképp kell másoltatnom egy immo-t. Szerinted/szerintetek egy ilyen milyen minőségű? Link. Nem akarok sokáig egy kulccsal rohangálni, mert ha ez is elveszik... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Most csináltam kocsibeállót. :huh: Milyen lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mindenképp kell másoltatnom egy immo-t. Szerinted/szerintetek egy ilyen milyen minőségű? Link. Nem akarok sokáig egy kulccsal rohangálni, mert ha ez is elveszik... :huh: Én úgy hallottam hogy maga a kulcs minősége az ami nem korrekt, lötyög...stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mindenképp kell másoltatnom egy immo-t. Szerinted/szerintetek egy ilyen milyen minőségű? Link. Nem akarok sokáig egy kulccsal rohangálni, mert ha ez is elveszik... :huh: Gondolom kínai, mint minden, de attól még jó lehet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Milyen lett? hullámos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Én úgy hallottam hogy maga a kulcs minősége az ami nem korrekt, lötyög...stb. Gondolom kínai, mint minden, de attól még jó lehet. :lol: Még egy kulcs mindenképp kell, márkaszervizben gondolom horror áron adják az újat és akkómá bicskakulcs legyen. Mert amúgy úgy akartam, mint Sanci, hogy csak egy távszabot vett hozzá és kötötte össze a gyári kulcsos központihoz, de az most már felejtős, kivétel, ha valaki tud olcsón gyári nyers kulcsot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 hullámos :huh: Honnan tudod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Még egy kulcs mindenképp kell, márkaszervizben gondolom horror áron adják az újat és akkómá bicskakulcs legyen. Mert amúgy úgy akartam, mint Sanci, hogy csak egy távszabot vett hozzá és kötötte össze a gyári kulcsos központihoz, de az most már felejtős, kivétel, ha valaki tud olcsón gyári nyers kulcsot. :huh: Ha bicskásat akarsz nézz szét alaposan, tuti van olyan amelyik minőségi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ha bicskásat akarsz nézz szét alaposan, tuti van olyan amelyik minőségi. persze, gyári :lol: nekem volt ilyen utángyári izés, visszavittem, meg volt gyári opel, az zsír volt...csak kellett a lé. am van bicskakulcs topik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 persze, gyári :lol: nekem volt ilyen utángyári izés, visszavittem, meg volt gyári opel, az zsír volt...csak kellett a lé. am van bicskakulcs topik :huh: tudom olvastam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Milyen lett? - jó - bovebben? - nagyon szar :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Honnan tudod? :lol: nem tudtad, hogy egy darabig még nem szabad kocsival rámenni? ^_^ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 nem tudtad, hogy egy darabig még nem szabad kocsival rámenni? ^_^ :huh: Ja, nem az alja hullámos, hanem a teteje. B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 és hogy derül ez ki??? Kézrátétellel. :huh: Amúgy volt az autószerelőmnél rossz hidrotőkés F astra beindítottuk azt, majd az enyémet. Volt különbség, hja és az enyémben már volt egy szeleptörés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 tudom olvastam. :lol: Figyelj már Novy, mikor keresztelkedtél átt? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Figyelj már Novy, mikor keresztelkedtél átt? :huh: Még csak most tűnt fel? amúgy miért tőlem idézel? ^_^ Ennyire megzavart az átkeresztelés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Kézrátétellel. :huh: Amúgy volt az autószerelőmnél rossz hidrotőkés F astra beindítottuk azt, majd az enyémet. Volt különbség, hja és az enyémben már volt egy szeleptörés. akkor csak ennyi,azthittem kiszedtétek és úgy. Zotya, írtam a megfelelő embernek és ez lett :P de ha nem szólsz észre se veszem ^_^ Kössz Mélykék Pista Báttya Még csak most tűnt fel? amúgy miért tőlem idézel? B) Ennyire megzavart az átkeresztelés? :lol: olyan rég nem tünhet fel, ma írtam az ügyben Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 ja bocs nem láttam meik ez, de a T nem kell :lol: Há' és mé' nem köll az a "t" oda? Múltidő, vagy nem?! Jóuvanna, nem kötözködöm máááá..... Apropó, hol van szobikari!? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Há' és mé' nem köll az a "t" oda? Múltidő, vagy nem?! Jóuvanna, nem kötözködöm máááá..... Apropó, hol van szobikari!? :huh: Raccsingol a buzukijával biztos...este van...ilyenkor illegal street raccsing szuzukisok kirajzanak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts