Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 mikor ráengedem akuplungot, nyekereg az eleje... eddig azt hittem, hogy a kuplung szerkezet, de kipróbáltam pörgetve ráengedni, akkor nem csinálta, meg leállítani kinyomott, illetve felengedett kuplunggal, és akkor is hallom azt a nyekergést. kiszálltam, meglögdöstem a kipifogót középen, és az nyekereg... de valahol a katalizátor környékén. egyik nap alámegyek a garázsból, és megnézem jobban mi lehet az, remélem nem olyan, mint haver golfja, hogy pályán elnyilt a középső dob utám, és húztuk mahunk alatt szegényt... aztán pihenőbe feldrótoztuk és gó haza, enyhén mit enyhén durván racingos hanggal :huh: egész jó mély hangja lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 De ráérnél amúgy ? Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh: Ami igaz, az igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ami igaz, az igaz. :lol: Téged kérdeztelek Ádámka? :huh: Nem megyek és slussz,szigetre megyek abból a lovéból,ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Téged kérdeztelek Ádámka? :lol: Nem megyek és slussz,szigetre megyek abból a lovéból,ennyi! Oké, szúszá. De majd csinálj fotót ahogy csápolsz. Köszi. :huh: Amúgy senkit se kérdeztél..nem volt kérdés. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Oké, szúszá. De majd csinálj fotót ahogy csápolsz. Köszi. ^_^ Amúgy senkit se kérdeztél..nem volt kérdés. B) Kötözködöl? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Kötözködöl? :lol: :huh: Nemszótambe. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Nemszótambe. :lol: Heles! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol: Heh....köszi. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 papírkutyaaa, és még kénsavat is iszik :huh: :lol: Kuss legyen dinnyés! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Kuss legyen dinnyés! :huh: az nem én vótam teee, én a másik szobában k0ckultam :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Kuss legyen dinnyés! :lol: RINGYÓÓÓ!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 RINGYÓÓÓ!!! :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 RINGYÓÓÓ!!! :huh: Te nem tudod úgy mondani :lol: ^_^ nomeg éles helyzetben viccesebb B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 senki nem épít semmit? :lol: De. A cicializmust :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 senki nem épít semmit? :huh: Most csináltam kocsibeállót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mihez? :huh: Csont bőr a lelkem... Hát ja úgy vagyok ezzel mint az állatorvos a kutyámmal. Azt mondta ha ki lehet tapogatni a bordáit akkor sovány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ez tavalyi kép. bár most se vagyok barnább, mindíg polóban melózok, mert hamar leégek. Matrinya? :huh: Vaterán most néztem vagy 10-et. B) Van sima 2 küllös is asszem 2 ezerért. Azt postán jön majd. Bár most van nagyobb bajom is. Elhagytam valahol a kocsikulcsomat. Mikor szálltam fel a vonatpótló buszra reggel, akkor még megvolt és mikor gyalogoltam vissza fehérváron a boltból, akkor már nem. Ergo a buszon kieshetett a zsebemből. ^_^ Gondolom márkaszervízben gond nélkül csinálnának nekem gyári kulcsot hozzá, immoval, csak dolgozólány drága lenne. :lol: Mondjuk szeretnék bicskakulcsot, csak az immo chipből szeretnék egy másolatot legalább. Ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Azt postán jön majd. Bár most van nagyobb bajom is. Elhagytam valahol a kocsikulcsomat. Mikor szálltam fel a vonatpótló buszra reggel, akkor még megvolt és mikor gyalogoltam vissza fehérváron a boltból, akkor már nem. Ergo a buszon kieshetett a zsebemből. ^_^ Gondolom márkaszervízben gond nélkül csinálnának nekem gyári kulcsot hozzá, immoval, csak dolgozólány drága lenne. :huh: Mondjuk szeretnék bicskakulcsot, csak az immo chipből szeretnék egy másolatot legalább. Ötlet? Nem tudod lenyomozni a buszt és megnézni? Hátha volt egy rendes ember aki odaadta a sofőrnek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Nem tudod lenyomozni a buszt és megnézni? Hátha volt egy rendes ember aki odaadta a sofőrnek.. :huh: Holnap fogom ezt elintézni, úgyis lesz időm, mert éjszakás leszek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 a jó kis racsingos kormány B) ott a... az a... olyan a... idevele :huh: igen, arra gondoltam :lol: Kösz Zotya, majd meglesem ha hazaérek ^_^ Azért így már jobban néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Fel is raktam a rendszámkereteket. "Alig" üt el a keret fekete színe az első lökős "feketéjétől". :lol: Hátsóhoz raktam öntapadó szivacsot is, így már nem rezonál. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Rá,de ezt ne feszegessük,megint megkapom hogy papírkutya vagyok! :huh: Ahhát! :lol: Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ahhát! :huh: Inkább elmész a sok homokost nézni a szigeten, egy napra abból a pénzből, amiből 3 nap is bulizhatnál bliccen! :lol: te mész blitzre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts