mackosajt Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 és még én dolgozom olyan helyen, ahol lehetne igazán baj. Nem is te. Mondjuk az se jó, de szerencsésebb lenne elvileg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 ööö..hátöööö..szilikózis, ólom, minden van itt is :huh: bár én sem nagyon figyeltem rá, hogy mit kajolok (avagy adjunk a koleszterinnek rulez ^_^ ) csak szedjek már fel végre egy kicsit, most meg nem nagyon akar lefele menni plusz ez a pár nyavaja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 ööö..hátöööö..szilikózis, ólom, minden van itt is :huh: bár én sem nagyon figyeltem rá, hogy mit kajolok (avagy adjunk a koleszterinnek rulez B) ) csak szedjek már fel végre egy kicsit, most meg nem nagyon akar lefele menni plusz ez a pár nyavaja... ^_^ Ezt hogyan sikerült végülis megoldani? Nekem se ártana úgy 15-20 kiló plusz (182cm/60kg :lol: ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ezt hogyan sikerült végülis megoldani? Nekem se ártana úgy 15-20 kiló plusz (182cm/60kg :huh: ). Egyél sokat, plusz kondi, plusz futás, plusz úszás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Egyél sokat, plusz kondi, plusz futás, plusz úszás. ^_^ :huh: ..érdekes, nekem is ezt kéne, pedig nekem meg pluszban van jócskán...ja, annyi különbséggel, hogy nem kéne sokat ennem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Lehet csak nem vette be neki a kettest. :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :huh: ..érdekes, nekem is ezt kéne, pedig nekem meg pluszban van jócskán...ja, annyi különbséggel, hogy nem kéne sokat ennem... :lol: Rá se ránts, kicsit morbid, de.: háborúban mi már rég éhenhalnánk mire te megéhezel. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Rá se ránts, kicsit morbid, de.: háborúban mi már rég éhenhalnánk mire te megéhezel. B) :lol: ..no, csak ne legyen háború...de lehet benne valami - szükség esetén lehetséges, hogy tovább megmaradok ^_^ Vagy átúszok Angliába...- épp a minap láttam a Discovery-n, hogy a csávó hat kilót "elégetett" amig átúszta a csatornát. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 :lol: ..no, csak ne legyen háború...de lehet benne valami - szükség esetén lehetséges, hogy tovább megmaradok ^_^ Vagy átúszok Angliába...- épp a minap láttam a Discovery-n, hogy a csávó hat kilót "elégetett" amig átúszta a csatornát. :huh: Meg te könnyebben ís úszol, kisebb a fajsúlyod. B) Főleg sós vízben. Én is nézek ám Discoveryt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Én is nézek ám Discoveryt. ^_^ Érted is? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hy na megjöttem Pécs rallyról, meg Balcsiról. Pécs rally : Prolog jó volt, de arally-t hagyjuk 0 szervezés 0 szintű pályák stb stb. Balcsi: Siófokon voltunk, ott ugyan az mindn mint 3 éve, ingyenes part, derékig érő víz :huh: de jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Érted is? :lol: ^_^ Mondom.: Nézem! :lol: :P Hy na megjöttem Pécs rallyról, meg Balcsiról. Pécs rally : Prolog jó volt, de arally-t hagyjuk 0 szervezés 0 szintű pályák stb stb. Balcsi: Siófokon voltunk, ott ugyan az mindn mint 3 éve, ingyenes part, derékig érő víz B) de jó volt. Tedd a szivedre a kezedet.: belepisiltél? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Mondom.: Nézem! :D :D Tedd a szivedre a kezedet.: belepisiltél? :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hy na megjöttem Pécs rallyról, meg Balcsiról. Pécs rally : Prolog jó volt, de arally-t hagyjuk 0 szervezés 0 szintű pályák stb stb. Balcsi: Siófokon voltunk, ott ugyan az mindn mint 3 éve, ingyenes part, derékig érő víz :lol: de jó volt. Én is nemrég értem haza balcsiról. Fűzfőn voltam. Olyan csajok voltak bzmg. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Én is nemrég értem haza balcsiról. Fűzfőn voltam. Olyan csajok voltak bzmg. :lol: Csajok Zamárdin is voltak, csak ahogy végigslattyogtam a parton asszonyostól, gyerekestől gumicsónakkal, napernyővel, meg hűtötáskával, le se szartak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Érted is? :huh: :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Csajok Zamárdin is voltak, csak ahogy végigslattyogtam a parton asszonyostól, gyerekestől gumicsónakkal, napernyővel, meg hűtötáskával, le se szartak. :huh: Mégis mit vártál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 őszintén, ki az aki nem??? meg mondjuk nemis értemvolna ki, 500méterről addig.. szal bele :huh: csajok ittmost nem oltak, de nyugi, merci vagy bmw, vagy hasonló kulcs lógatása nélkül azok a szintű csajok soha nem is fognak semmibe se nézni. mi pl megfürdettünk kettőt is, ésmégcsak anny e volt, hogy bazdmeg, szép nyugodtan elmentekonnan... legelább egy "dolgozó lány anyád köcsög bunkó", de érted semmi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 ....derékig érő víz B).... Beljebb kellett volna menni :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Mégis mit vártál? :huh: Hát nem is tudom, talán azt hogy egy csapat lány sikoltozva rohangál ha meglátja adoniszi alakomat, csak most nem előlem, hanem utánnam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Hát nem is tudom, talán azt hogy egy csapat lány sikoltozva rohangál ha meglátja adoniszi alakomat, csak most nem előlem, hanem utánnam. :lol: Megvillantottad a dokmunkás felső tested? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Ezt hogyan sikerült végülis megoldani? Nekem se ártana úgy 15-20 kiló plusz (182cm/60kg B) ). Egyszerűen, mindenféle koleszterin bombával (pörköltek, stb) plusz hozzá jött a munkakörömből adódó "ülő-munka" napi xx órában úgyhogy hetek alatt lett eredmény de igazából csak hasra szedtem fel és most itt tartok, hogy el kéne tüntetni ezt a "fölösleget" :P úgyhogy sport ezerrel mellette ha nem csak hízni akarsz :D Én is nemrég értem haza balcsiról. Olyan csajok voltak bzmg. ^_^ A Balcsin hol nincsenek? :lol: Veszélyes egy üzem ám az.. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 A tied keverékkel megy? :huh: A denaturált szesztől mit vársz? Olvastad valahol, vagy csak úgy? A denaturált szesz leginkább arra való, hogy a tankban lévő kondenzvizet kipárologtassa, természetesen "alkoholos befolyásoltsága" miatt lehetnek egyéb jótékony hatásai ^_^ lásd: E85.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Egyébként jó reggelt, jó étvágyat.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Egyébként jó reggelt, jó étvágyat.. :lol: ez nem olyan vészes kép, de a többi nem nagy szám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts