Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Kösz nem, tavaly vettem egy fapadosat... Akkor már épp ideje upgradelni :lol: bicskakulcsos kócmóc, fólia, klíma, ledezés, angel és crystal lámpák, motortuning, stb... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Kösz nem, tavaly vettem 600-ért egy fapadossat. :huh: De azért az elég elcsépelt szöveg, hogy erre nem kell költeni, csak tankolni bele. B) Azigen, én 500-ért vettem az enyémet és nem fapad. :lol: Ki tudja. Én is azt hittem, hogy lesz vele egy rakás probléma, oszt a legnagyobb kiadása eddig a 33000Ft-os vezérléscsere és olajcsere volt. Haveroknak mondtam múltkor hogy a klímát meg kell csináltatni, ami 40-50 rugó lesz, oszt aszonták, hogy lassan annyit költök rá, hogy vehetnék új autót. Kicsit el vannak tévedve, mert az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. :huh: Jah, asszonyé 44 ezerben van de azon túl hogy megkapta a szükséges szervízdolgokat semmi gond vele. Ha rajtam múlna be se vinném a szervízbe, megcsinálnám magam mert 3 liter olajért, olaj + levegő szűrőért elkérnek 40 rongyot (rászámolnak 15-20 perces melóért 2 órát és 7000 huf rezsióradíjjal már ajajj) és semmi egyéb, meg se nézik a fékeket, se a guminyomást, stb -az már plusz pénzbe kerülne. Sajátból meg megúsznám 3-adannyiból. Csak ugye az az autó fut rendesen, nem úgy mint az enyém, hogy az élete javát a garázsban tölti így muszáj a gari miatt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nesze nektek reggeli hűűhaaa. B) :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Akkor már épp ideje upgradelni :D bicskakulcsos kócmóc, fólia, klíma, ledezés, angel és crystal lámpák, motortuning, stb... :P Lássukcsak...el ablakemelő előre van, el. tükör van, ledezés részben, ford, óra van, világítós kapszkodók vannak, motortuning....a bödön annak számít? Mert akkor van. :huh: Titkos-kapcsolós-lopásgátló van. :lol: Új tetőkárpit, Blitz-es tuningmartica (+5paci!!!) van. Aztán majd a többit sorban. ^_^ Azigen, én 500-ért vettem az enyémet és nem fapad. :lol: Ki tudja. Én is azt hittem, hogy lesz vele egy rakás probléma, oszt a legnagyobb kiadása eddig a 33000Ft-os vezérléscsere és olajcsere volt. Haveroknak mondtam múltkor hogy a klímát meg kell csináltatni, ami 40-50 rugó lesz, oszt aszonták, hogy lassan annyit költök rá, hogy vehetnék új autót. Kicsit el vannak tévedve, mert az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. B) Jó hát végülis sok gond nekem sem volt, vezszíjszakadás trehányság miatt, behalt AC-pumpa, utánna a rejtélyes fulladás szintén az én hibámból, volt egy AC-csati kontakt, meg most valami a gyujtással. A többi "extra" volt új gumik, felnik, meg a fent leírt kényelmi dolgok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Hehehehehhh. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Lássukcsak...el ablakemelő előre van, el. tükör van, ledezés részben, ford, óra van, világítós kapszkodók vannak, motortuning....a bödön annak számít? Mert akkor van. :huh: Titkos-kapcsolós-lopásgátló van. :lol: Új tetőkárpit, Blitz-es tuningmartica (+5paci!!!) van. Aztán majd a többit sorban. ^_^ Jó hát végülis sok gond nekem sem volt, vezszíjszakadás trehányság miatt, behalt AC-pumpa, utánna a rejtélyes fulladás szintén az én hibámból, volt egy AC-csati kontakt, meg most valami a gyujtással. A többi "extra" volt új gumik, felnik, meg a fent leírt kényelmi dolgok. Egyszer majd én is ráveszem magam és kiveszem a tetőkárpitot és kitakarítom itthon. B) Neked 5 lovat dobott a blitz-es matrica? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Egyszer majd én is ráveszem magam és kiveszem a tetőkárpitot és kitakarítom itthon. :D Neked 5 lovat dobott a blitz-es matrica? :D B) Én a helyén vixoltam ki vagy 4 éve -jó buli volt :lol: , mondjuk nem sokat kellett de megint rá férne.. :huh: 5? ^_^ Nekem van fent Kadett klubos matrinyám is úgyhogy 10! :D :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Egyszer majd én is ráveszem magam és kiveszem a tetőkárpitot és kitakarítom itthon. :lol: Neked 5 lovat dobott a blitz-es matrica? ^_^ :huh: Persze, de neked nem biztos, mert rá volt írva a hátujára, hogy minden ötödik nyer. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Persze, de neked nem biztos, mert rá volt írva a hátujára, hogy minden ötödik nyer. ^_^ Kihagytam egy "is" szót, szóval Neked is öt lovat adott? :huh: Amúgy nem értelek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Kihagytam egy "is" szót, szóval Neked is öt lovat adott? :lol: Amúgy nem értelek. ^_^ Ja tényleg asszem pénteken láttam csanakon az iskolával szembeni buszmegállóban egy bordó, Blitz-matricás Vectrát. Ki volt vele? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 A Ribi is benne volt kábé 5kilóban :lol: Rá lett költve bőven :huh: azt nem mondanám hogy nem volt vele gond B) :P ehhoz képest én inkább rohannék megnézni ezt a fehéret :lol: Télleg jól kinéz így képen, megnézném real-ben ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ja tényleg asszem pénteken láttam csanakon az iskolával szembeni buszmegállóban egy bordó, Blitz-matricás Vectrát. Ki volt vele? :huh: Nem lehet hogy az a srác aki ott volt velünk a Pezo-ban? Neki van bordó A Vekije. :lol: Raya a nickje. Tudod, akinek ott a helyszínen kivillogtattuk a hibakódokat. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 A Ribi is benne volt kábé 5kilóban :lol: Rá lett költve bőven :huh: azt nem mondanám hogy nem volt vele gond B) :P ehhoz képest én inkább rohannék megnézni ezt a fehéret :lol: Télleg jól kinéz így képen, megnézném real-ben ^_^ Engem csak a motor érdekelne belőle. Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nesze nektek reggeli hűűhaaa. :D :huh: :lol: ^_^ Egy kép nézető meg a 7négyből, kicsit rossz arány B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Engem csak a motor érdekelne belőle. Amíg nem mész c20xe-vel :huh: :lol: Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. ^_^ Nem olyan nagy az a holltér - én a belső tükröt jelentősen jobbra állítom pl. -, jobb a nagyobb bumszli számomra, mint az aszferikus. Arról nem is mesélek mennyit leet látni egy m3 utánzatban B) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nem olyan nagy az a holltér - én a belső tükröt jelentősen jobbra állítom pl. -, jobb a nagyobb bumszli számomra, mint az aszferikus. Arról nem is mesélek mennyit leet látni egy m3 utánzatban :lol: ^_^ B) Jóde én a bal külsőben láttam alig valamit. Bár mondják többen is, hogy a tükröt úgy kell beállítani, hogy a hátsó ajtó kilincse épphogy látszódjon a tükör belső sarkában. Nekem úgy is van belőve és nem sűrűn kell hátranézegetnem. Viszont hiányzott az aszferikus tükör bal oldalt. A belső nekem is úgy van belőve, hogy a csomagtér jobb hátsó ablakát is látom, nem csak a csomiajtót. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nah ezért lógnak a Ribin a gömbölyű tükrök :huh: 1 hónapnyi holt-térnéző-forgolódás után lezsibbadt a nyakam :lol: :P Viszont amik rajta vannak most... hűűű, imáádom őket. Meg kellett szokni, mert a szokásosnál kicsit hajlítottabbak, és a távolságbecslést meg kellett tanulni, de mindent, totál mindent látok belőle. Azóta nem ültem autóban aminek a tükreiből többet látni B) (nah jó, előtte HIACE, de az nem azóta volt ^_^ ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Egy kép nézető meg a 7négyből, kicsit rossz arány B) :P :lol: Ez van :huh: nem én cuccolgatom fel a címlapfotókat ^_^ amúgy az összest láthatnátok :D :D Na de nézegesd ezt.. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Nem lehet hogy az a srác aki ott volt velünk a Pezo-ban? Neki van bordó A Vekije. :huh: Raya a nickje. Tudod, akinek ott a helyszínen kivillogtattuk a hibakódokat. :lol: Ja tényleg , lehet, a színét ott nem is figyeltem. :D Engem csak a motor érdekelne belőle. Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. ^_^ Én mindíg kinézek oldara a holttérbe, még a Boxerral is pedig annak elefántfülei vannak. :D Egy kép nézető meg a 7négyből, kicsit rossz arány B) :P :lol: Mit vártál? Összeomlott a rendszer a sok Opelestől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ja tényleg , lehet, a színét ott nem is figyeltem. :D Mit vártál? Összeomlott a rendszer a sok Opelestől. :D Jah, valamelyik nap egy Vekis srác kért segítséget egy gyertyakulcs formájában hát én meg ott gondolkozok ki lehet az :lol: :huh: aztán ugrott be, hogy csütörtökön Mackóval ketten tapétáztuk fel a kocsijára a Blitzes tunyingmatrinyát.. :lol: :D ^_^ Nem csoda, kapásból kihalt a fórum, a szerverek meg összeomlottak, azóta se érem el a többi fotót.. :D B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ugye, hogy ugye! Vénülsz Sanci! Cavintont is kell szedj lassan, nem csak a kék pirulát! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Ugye, hogy ugye! Vénülsz Sanci! Cavintont is kell szedj lassan, nem csak a kék pirulát! B) :P Jah :huh: engem is elért már ^_^ De kék nincs a szedendőim közt csak fehér és barna -ha nem vagyok színtévesztő is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 miért szedsz te a májadra gyógyszert? vagy nem azért van a barna? a fehér meg koleszterinre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 miért szedsz te a májadra gyógyszert? vagy nem azért van a barna? a fehér meg koleszterinre. Mondtam, hogy vannak "bajok" :huh: 1 évvel ezelőtt még semmi gond de az idén 6 * lett a vizsgálati lapon, 1 hónapra rá megint vizsgálat -11 *, na mondom fa##a... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts