Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kösz nem, tavaly vettem egy fapadosat...

Akkor már épp ideje upgradelni :lol: bicskakulcsos kócmóc, fólia, klíma, ledezés, angel és crystal lámpák, motortuning, stb... :huh:

Megosztás:

Kösz nem, tavaly vettem 600-ért egy fapadossat. :huh: De azért az elég elcsépelt szöveg, hogy erre nem kell költeni, csak tankolni bele. B)

Azigen, én 500-ért vettem az enyémet és nem fapad. :lol: Ki tudja. Én is azt hittem, hogy lesz vele egy rakás probléma, oszt a legnagyobb kiadása eddig a 33000Ft-os vezérléscsere és olajcsere volt. Haveroknak mondtam múltkor hogy a klímát meg kell csináltatni, ami 40-50 rugó lesz, oszt aszonták, hogy lassan annyit költök rá, hogy vehetnék új autót. Kicsit el vannak tévedve, mert az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. ^_^

Megosztás:

az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. :huh:

Jah, asszonyé 44 ezerben van de azon túl hogy megkapta a szükséges szervízdolgokat semmi gond vele. Ha rajtam múlna be se vinném a szervízbe, megcsinálnám magam mert 3 liter olajért, olaj + levegő szűrőért elkérnek 40 rongyot (rászámolnak 15-20 perces melóért 2 órát és 7000 huf rezsióradíjjal már ajajj) és semmi egyéb, meg se nézik a fékeket, se a guminyomást, stb -az már plusz pénzbe kerülne. Sajátból meg megúsznám 3-adannyiból. Csak ugye az az autó fut rendesen, nem úgy mint az enyém, hogy az élete javát a garázsban tölti így muszáj a gari miatt... :lol:

Megosztás:

Akkor már épp ideje upgradelni :D bicskakulcsos kócmóc, fólia, klíma, ledezés, angel és crystal lámpák, motortuning, stb... :P

Lássukcsak...el ablakemelő előre van, el. tükör van, ledezés részben, ford, óra van, világítós kapszkodók vannak, motortuning....a bödön annak számít? Mert akkor van. :huh: Titkos-kapcsolós-lopásgátló van.

:lol: Új tetőkárpit, Blitz-es tuningmartica (+5paci!!!) van. Aztán majd a többit sorban. ^_^

Azigen, én 500-ért vettem az enyémet és nem fapad. :lol: Ki tudja. Én is azt hittem, hogy lesz vele egy rakás probléma, oszt a legnagyobb kiadása eddig a 33000Ft-os vezérléscsere és olajcsere volt. Haveroknak mondtam múltkor hogy a klímát meg kell csináltatni, ami 40-50 rugó lesz, oszt aszonták, hogy lassan annyit költök rá, hogy vehetnék új autót. Kicsit el vannak tévedve, mert az újat is tankolni kell és a szervizelése sokkal drágább. B)

Jó hát végülis sok gond nekem sem volt, vezszíjszakadás trehányság miatt, behalt AC-pumpa, utánna a rejtélyes fulladás szintén az én hibámból, volt egy AC-csati kontakt, meg most valami a gyujtással. A többi "extra" volt új gumik, felnik, meg a fent leírt kényelmi dolgok.

Megosztás:

Lássukcsak...el ablakemelő előre van, el. tükör van, ledezés részben, ford, óra van, világítós kapszkodók vannak, motortuning....a bödön annak számít? Mert akkor van. :huh: Titkos-kapcsolós-lopásgátló van.

:lol: Új tetőkárpit, Blitz-es tuningmartica (+5paci!!!) van. Aztán majd a többit sorban. ^_^

Jó hát végülis sok gond nekem sem volt, vezszíjszakadás trehányság miatt, behalt AC-pumpa, utánna a rejtélyes fulladás szintén az én hibámból, volt egy AC-csati kontakt, meg most valami a gyujtással. A többi "extra" volt új gumik, felnik, meg a fent leírt kényelmi dolgok.

Egyszer majd én is ráveszem magam és kiveszem a tetőkárpitot és kitakarítom itthon. B)

Neked 5 lovat dobott a blitz-es matrica? :P :lol:

Megosztás:

Egyszer majd én is ráveszem magam és kiveszem a tetőkárpitot és kitakarítom itthon. :D

Neked 5 lovat dobott a blitz-es matrica? :D B)

Én a helyén vixoltam ki vagy 4 éve -jó buli volt :lol: , mondjuk nem sokat kellett de megint rá férne.. :huh:

5? ^_^ Nekem van fent Kadett klubos matrinyám is úgyhogy 10! :D :P :lol: :D

Megosztás:

Ja tényleg asszem pénteken láttam csanakon az iskolával szembeni buszmegállóban egy bordó, Blitz-matricás Vectrát. Ki volt vele? :huh:

Nem lehet hogy az a srác aki ott volt velünk a Pezo-ban? Neki van bordó A Vekije. :lol: Raya a nickje. Tudod, akinek ott a helyszínen kivillogtattuk a hibakódokat. ^_^

Megosztás:

A Ribi is benne volt kábé 5kilóban :lol: Rá lett költve bőven :huh: azt nem mondanám hogy nem volt vele gond B) :P ehhoz képest én inkább rohannék megnézni ezt a fehéret :lol: Télleg jól kinéz így képen, megnézném real-ben ^_^

Engem csak a motor érdekelne belőle.

Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. :D

Megosztás:

Amíg nem mész c20xe-vel :huh: :lol:

Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. ^_^

Nem olyan nagy az a holltér - én a belső tükröt jelentősen jobbra állítom pl. -, jobb a nagyobb bumszli számomra, mint az aszferikus.

Arról nem is mesélek mennyit leet látni egy m3 utánzatban B) :P :lol:

Megosztás:

Nem olyan nagy az a holltér - én a belső tükröt jelentősen jobbra állítom pl. -, jobb a nagyobb bumszli számomra, mint az aszferikus.

Arról nem is mesélek mennyit leet látni egy m3 utánzatban :lol: ^_^ B)

Jóde én a bal külsőben láttam alig valamit. Bár mondják többen is, hogy a tükröt úgy kell beállítani, hogy a hátsó ajtó kilincse épphogy látszódjon a tükör belső sarkában. Nekem úgy is van belőve és nem sűrűn kell hátranézegetnem. Viszont hiányzott az aszferikus tükör bal oldalt. A belső nekem is úgy van belőve, hogy a csomagtér jobb hátsó ablakát is látom, nem csak a csomiajtót. :huh:

Megosztás:

Nah ezért lógnak a Ribin a gömbölyű tükrök :huh: 1 hónapnyi holt-térnéző-forgolódás után lezsibbadt a nyakam :lol: :P Viszont amik rajta vannak most... hűűű, imáádom őket. Meg kellett szokni, mert a szokásosnál kicsit hajlítottabbak, és a távolságbecslést meg kellett tanulni, de mindent, totál mindent látok belőle. Azóta nem ültem autóban aminek a tükreiből többet látni B) (nah jó, előtte HIACE, de az nem azóta volt ^_^ )

Megosztás:

Egy kép nézető meg a 7négyből, kicsit rossz arány B) :P :lol:

Ez van :huh: nem én cuccolgatom fel a címlapfotókat ^_^ amúgy az összest láthatnátok :D :D

Na de nézegesd ezt.. :D :lol:

Megosztás:

Nem lehet hogy az a srác aki ott volt velünk a Pezo-ban? Neki van bordó A Vekije. :huh: Raya a nickje. Tudod, akinek ott a helyszínen kivillogtattuk a hibakódokat. :lol:

Ja tényleg , lehet, a színét ott nem is figyeltem. :D

Amúgy tegnap vezettem haverom Kadettét éshát az a tükör tényleg jobb többet látni mint a kerek tükörből csak marha nagy a holttere mert nincs meghajlítva a vége, vagy hogy hívják az olyan tükröket. Majdnem lezúztam egy mergást, mikor sávot váltottam. ^_^

Én mindíg kinézek oldara a holttérbe, még a Boxerral is pedig annak elefántfülei vannak. :D

Egy kép nézető meg a 7négyből, kicsit rossz arány B) :P :lol:

Mit vártál? Összeomlott a rendszer a sok Opelestől. :D

Megosztás:

Ja tényleg , lehet, a színét ott nem is figyeltem. :D

Mit vártál? Összeomlott a rendszer a sok Opelestől. :D

Jah, valamelyik nap egy Vekis srác kért segítséget egy gyertyakulcs formájában hát én meg ott gondolkozok ki lehet az :lol: :huh: aztán ugrott be, hogy csütörtökön Mackóval ketten tapétáztuk fel a kocsijára a Blitzes tunyingmatrinyát.. :lol: :D ^_^

Nem csoda, kapásból kihalt a fórum, a szerverek meg összeomlottak, azóta se érem el a többi fotót.. :D B) :P

Megosztás:

Ugye, hogy ugye! Vénülsz Sanci! Cavintont is kell szedj lassan, nem csak a kék pirulát! B) :P

Jah :huh: engem is elért már ^_^

De kék nincs a szedendőim közt csak fehér és barna -ha nem vagyok színtévesztő is... :lol:

Megosztás:

miért szedsz te a májadra gyógyszert? vagy nem azért van a barna?

a fehér meg koleszterinre.

Mondtam, hogy vannak "bajok" :huh:

1 évvel ezelőtt még semmi gond de az idén 6 * lett a vizsgálati lapon, 1 hónapra rá megint vizsgálat -11 *, na mondom fa##a... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.