opel16v Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Laci! A strandkorlátkék Astráról beszélsz? :) Az tuti Redline-é! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 nah igen... az lesz a :!: strandkorlátkék :) :) ez jóó.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 skacok tudna valaki nekem 1-2 napra kölcsönözni valami joképü(lehetöleg drága)felnit,törötten esetleg még szar gumival?képes lennék érte egy keveset fizetni is!szal a lényeg hogy egy kátyus felni legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 skacok tudna valaki nekem 1-2 napra kölcsönözni valami joképü(lehetöleg drága)felnit,törötten esetleg még szar gumival?képes lennék érte egy keveset fizetni is!szal a lényeg hogy egy kátyus felni legyen persze garniturára gondolok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Mooby! Csalunk, csalunk? :) És mindezt ilyen nyilvánosan? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Mooby! Csalunk, csalunk? :) És mindezt ilyen nyilvánosan? :) dehogy csalok! :) viszont rendezni valom van a 17.ker i utviszonyokkal,és ugy alakult hogy valaki segiteni tud visszavenni amit kivettek a zsebemböl! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 az király...de ugye nem azt akarod mondani, h azért kell a garnitura,mert beveszik, h mind a 4 egszerre ko lett. 2ö még megjátszható.. nekem volt hozzá szerencsém :evil: igaz, csak 1 felni, + 2 gumi.. +lengéscsillapító... avultatva... igazándiból én nem kaptam vissza amit szivtam vele :evil: pontosabban még függöben van a dolog...elvileg bármelyik nap jöhet a lé..mondjuk február óta ideje is :? de trükközve jól is járhat az ember :wink: legközelebb ügyesebb leszek :wink: :twisted: Viszont törjön le a keze annak, aki kiszemelte magának a kocsimat, és azzal szórakozik, hogy behorpasztja a kasznim. nemrég még csak egy horpadás volt a mociháztetö mellett a sárvédö fölöt.. nem tom jobban leirni.. :? erre megyek le ma..már van mégegy... csak be van horpadva...mintha vki rávágott volna kézzel....hogy szakadna le a keze!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 az elég gáz Laci4!! engem is rohadtul idegesitenek ien dolgok....7röl 7re ujabb karcolások jönnek a kocsira...macskák valszeg ráugrálnak uccán....bár vannak rajta oan nyomok is amiket ember nemtud megmagyarázni... :shock: csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 http://www.partsnet.hu/shop_cars.php vannak itten jo dolgok....egy klikket megér :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Viszont törjön le a keze annak, aki kiszemelte magának a kocsimat, és azzal szórakozik, hogy behorpasztja a kasznim. nemrég még csak egy horpadás volt a mociháztetö mellett a sárvédö fölöt.. nem tom jobban leirni.. :? erre megyek le ma..már van mégegy... csak be van horpadva...mintha vki rávágott volna kézzel....hogy szakadna le a keze!! Az a gond, hogy lehet nem is vágott rá senki, hanem, ha valahol megállsz dumálni és nekidőlsz félig ráülve vagy valaki más, akkor is hasonló tünetek jelentkeznek!!!Nekem is vannak és szerintem másnak is !!Bár nem láttam a horpadás mértékét , ez csak tipp!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Az a gond, hogy lehet nem is vágott rá senki, hanem, ha valahol megállsz dumálni és nekidőlsz félig ráülve vagy valaki más, akkor is hasonló tünetek jelentkeznek!!!Nekem is vannak és szerintem másnak is !!Bár nem láttam a horpadás mértékét , ez csak tipp!!!! Pizo! Azt azért ne felejtsd el, hogy Te mekkora vagy!!! és a Laci4 hozzád képest :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Pizo! Eszembe jutott, amikor a Pözsó reklámba ráültetik az elefántot az autóra... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 :oops: :oops: nem vagyok én olyan nehéz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Nem is azt mondtam. De sok spenótot ehettél, az bizti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Pizo és a Wagon R+ csatája Mire jó az a sok spenót :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Sajna Nálam nem jön a tar.hu, le van tiltva. Azért majd mesélj, mi érdekeset látni a képen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 szal sehol senki aki adna nekem valami törött felnit?naaaaaa-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Biztos virágosládának használja mindenki a káresemény óta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Biztos virágosládának használja mindenki a káresemény óta. :) utána visszatehetitek bele a kaktuszt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2004 Pizo Ne dugd ki a nyelved mert elviszi a cica vagy csokolózni akarsz suzuki emelés közben! És még mondja valaki, fogy ez nem extrém sex? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Érdeklődök: Mit kell tudni, ha az ember elektromos ablakot csináltat? Mennyibe fáj egy pár (előre)? Tippek, javaslatok, ellenjavaslatok? Köszönettel: S Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május25, 2004 Megoszt Elküldve Május25, 2004 Pizo Ne dugd ki a nyelved mert elviszi a cica vagy csokolózni akarsz suzuki emelés közben! És még mondja valaki, fogy ez nem extrém sex? :) Szeretem az extrém dolgokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Sziasztok! Közel 1 éve vagyok boldog tulajdonosa egy Opel Astra 1.4 GL-nek (C14NZ, 1993-as évj.). :) Mikor hozzám került friss műszakival a szokásos cseréken kívül cserélni kellett a lamdaszondát és a fojtószelep potmétert, így sikerült a zöldkártyát elintézni. Télen eltömődött a katalizátor és szétesett hátsódob is. Kicseréltem az egész kipufogó rendszert, egycsöves sportrendszerre, ha már nem egy rakéta, de legalább a hangja az szép legyen. :) Kapott egy sportlégszűrő betétet is és kicseréltem minden kiégett izzót a műszerfalban és a középkonzolon. Sajnos kb. 1 hónapja nagyon nehezen indul, ingadozik a fordulatszám (400-1500 rpm) olyan mintha csak egy-két henger dolgozna a legtöbbször azonnal leáll és kb. 10-20 percig nem is indul. Ha kitartó próbálkozás után eléri a 70-80 Celsius fokos hőmérsékletet, onnantól kezdve már minden ok, lehet indulni. Amíg meleg a motor simán indul, de ha kihül akkor kezdődik újra a szenvedés. Eddig 5 szerelő és 1 szakszerviz foglalkozott vele kicseréltek mindent: impulzos jeladót, motorhőmérséklet érzékelőt, gyújtáselosztó fedél, rotor, kábelek, gyertya, vízpumpa, bendix fogaskerék, MAP szenzor, generátor csapágy, szénkefe stb. Próbálták másik motorvezérlő elektronikával (ECU) is, de semmi javulás. Ha nem lennék Opel megszállott, már rég eladtam volna. :roll: Most tőletek szeretnék pár tippet kapni, hogy szerintetek mit lenne érdemes megnézni rajta ? Köszönettel: Udi Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 Üdv nektek! Már nem árulom a Gsi-met! 3-hete kapot új gumikat, új fékbetéteket. Új kerékagycsapágyakat. Az elejét látta Kess , hogy nézet ki.Na már ez is készen van. Darabokban volt a lökös-na most meg lehet nézni. Készen van az bal oldala is amit vagy 2 hete meghuztak elég durván. Szóval tuti volt a vas--de bajok jöttek tovább (elvagyok átkozva), tegnap elvittem a szerelőmhöz(PROFI-SZAKI/igy hivom/) 8) mert olaj szökött a viztér felé!Nem hiába durrantak a vizcsöveim! :evil: Tegnap szétbontották és úgy néz ki, hogy a hengerfej tömités pont az olajfelömlőnél és a viztér záróréteg között -kiéget?sérült? Ma viszi a hengerfejet nyomáspróbázni! Sajna tele van az egész rendszer trutyival. Egy-két vizcsövet cserélni kell! Na meg a vezérlést is.Vezérműszij, mindhárom feszítő görgö, vizpumpa. NA EZEK UTÁN MÁR NEM ADOM EL A GSI-met Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május26, 2004 Megoszt Elküldve Május26, 2004 folyt. Na ezek után már nem adom el a vasat! :wink: Ja, meg 2 napja kapott egy hozzá illő zenét.(2 láda , erősítő..stb) elég komoly. Amióta rendbe rakták a lököst a rendszámot az ablakba raktam ki, igy megmutatja a Gsi desing-t! 8) :) Ma csinálok fotókat a gépről és holnap felrakom igérem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts