Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 De valami caravanszerűség fut belőle, az még tetszik is :( :) te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 Made in Törökország, ha jól emlékszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 :) soha se láttam még ilyet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Made in Törökország, ha jól emlékszem. :( A matchboxoknak az alján volt hogy made in ..... Lehet hogy ezt is csak fel kéne borítani? :P :) Nah jóvan, léptem szunyába. Pacsi mindenki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 B corsa viszont nem született meg lépcsővel... De. Braziloknál van azt hiszem. Csak nem Opel, hanem Chevrolet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2975035_opel_corsa_1999 Pénteken láttam egyet itt Csepelen, hogy ez volt e, vagy nem, nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Ne is mond, egyik volt barátnőméknek az volt. Majdnem odaokádtam a hátsó ülésre. :( oda beülni a leg jobb :lol: ...én meg be sem férek rendesen a 180 centimmel - a haveromnak van Tháliaja - beverem a fejem, térdem, nem látni ki az oldalablakon(mert ugyebár a fejem a tetőben, mint a hajfixálós reklámban :) ...szörnyű...brrr...elöl meg úgy ülök benne mint egy teherautóban(magasan) és vállban is szűk...a csomagtartó csúnya, de "óriási"...igaz, azt meg nem lehet kihasználni a csomitérajtó "szárai" miatt mert, ha odapakolsz és lecsukod, annyi a csomagnak(igaz, ez más márkáknál is előfordul) A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki bene, de hát izlések és ficamok - ahogy azt mondani szokták. :P Viszont tényleg jól megy az enyémhez képest...igaz, azt meg nehéz "alulszárnyalni" :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 wareszon ez régen bejött annyira, hogy hosszútávon, még 37en is felment pirosba a víz, és mi is benyomtuk a fűtést... meg volt olyan is, hogy volt egy + hűtőtest. Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :D a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :( 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :) A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki benne, de hát... Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :P ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :D :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :P a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :P 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :) Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :lol: ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :P :D :D Anno fateréknál a munkahelyén volt egy kipók, mint céges fukározós autó... :hiya: Nah midegy, egyszer lerohadt egy másik gép, és két emberke (2x120kg) akik egyébként azzal jártak, rá lettek kényszerítve arra. Apámék csak azt tudják röhögés nélkül elmondani arról a napról, hogy amikor beszálltak, és egyszerre csukták az ajtókat, akkor vállról lepattantak egymásról, és az ajtók visszanyíltak :D Arra hogy mekkora az az auta, csak homályosan emlékszem, utoljára 10 éves koromban ültem olyanban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 te miről is beszélsz?? muti már erről képet 3 ajtó meg 5 ajtós én csak ezt ismerem Made in Törökország, ha jól emlékszem. :) Braziliában gyártják. Kecskeméten Paja egyik rokonának volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 hát mik ki nem derülnek a corsiról :) kispolák külső méreteihez képes igen is nagy belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Épp nézegettem A Corsákat, háát, nem valami kecsegtető a kínálat.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Épp nézegettem A Corsákat, háát, nem valami kecsegtető a kínálat.. :) mindék is drágább volt az astráknál használtautóként Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Arra hogy mekkora az az auta, csak homályosan emlékszem, utoljára 10 éves koromban ültem olyanban :) Az pár éve volt és nem emlékszel? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Az pár éve volt és nem emlékszel? :) :( Minek iszik aki nem bírja... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Skááácok B corsát meddig gyártották??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Skááácok B corsát meddig gyártották??? :) Úgy tudom, 2000-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Skááácok B corsát meddig gyártották??? :) 1993 - 2000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Gyári rádióba Balpunkt hogyan kell bepötyögni a kódját? Előre is köszike Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Sziasztok! Gyári rádióba Balpunkt hogyan kell bepötyögni a kódját? Előre is köszike Bekapcsoláskor nyomva kell tartani az AS gombot amíg nem pittyen. Aztán az 1-4 gobokat addig nyomogatni amíg a kívánt karakter meg nem jelenik az adott helyértéken. Aztán AS-t addig amíg nem pittyen megint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Köszönöm! Debrecen Opel Tali jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Köszönöm! Debrecen Opel Tali jöttök? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Igen. Gyik-t is be lehet linkelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Minek iszik aki nem bírja... :) Hagyd már, 2 deci kóla meg egy Turbo rágó és be van b#szva.. :lol: :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts