Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ne is mond, egyik volt barátnőméknek az volt. Majdnem odaokádtam a hátsó ülésre. :(

oda beülni a leg jobb :lol:

...én meg be sem férek rendesen a 180 centimmel - a haveromnak van Tháliaja - beverem a fejem, térdem, nem látni ki az oldalablakon(mert ugyebár a fejem a tetőben, mint a hajfixálós reklámban :) ...szörnyű...brrr...elöl meg úgy ülök benne mint egy teherautóban(magasan) és vállban is szűk...a csomagtartó csúnya, de "óriási"...igaz, azt meg nem lehet kihasználni a csomitérajtó "szárai" miatt mert, ha odapakolsz és lecsukod, annyi a csomagnak(igaz, ez más márkáknál is előfordul)

A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki bene, de hát izlések és ficamok - ahogy azt mondani szokták. :P Viszont tényleg jól megy az enyémhez képest...igaz, azt meg nehéz "alulszárnyalni" :hiya:

Megosztás:

wareszon ez régen bejött annyira, hogy hosszútávon, még 37en is felment pirosba a víz, és mi is benyomtuk a fűtést... meg volt olyan is, hogy volt egy + hűtőtest.

Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :D a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :( 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :)

A haverom már régóta szeretett volna ilyet, tetszik neki, pedig tőlem is nagyobb tag - magasabb, testesebb - elég furin néz ki benne, de hát...

Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :P ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :D :hiya: :lol:

Megosztás:

Jaja, meg célszerű volt az elől-hűtösöknél egy plusz kapcsolóval áthidalni a hőgombát :P a legjobb meg az volt mikor rászaladtam egy fatuskóra és úgy benyomta a váltókulissza deknijét, hogy 1-esben maradt :P 16 km a tűző napon kocc fűtéssel, szikrát sem néztek hülyének.. :)

Akkor gondold el ezt a csávót, mikor kölcsön kértem a kis polákját -nagy poén volt mikor beszálltam, akkorát terültem benne mint a franc :lol: ja, meg mondom egy első ülés is kéne.. :P :D

:D

Anno fateréknál a munkahelyén volt egy kipók, mint céges fukározós autó... :hiya: Nah midegy, egyszer lerohadt egy másik gép, és két emberke (2x120kg) akik egyébként azzal jártak, rá lettek kényszerítve arra. Apámék csak azt tudják röhögés nélkül elmondani arról a napról, hogy amikor beszálltak, és egyszerre csukták az ajtókat, akkor vállról lepattantak egymásról, és az ajtók visszanyíltak :D

Arra hogy mekkora az az auta, csak homályosan emlékszem, utoljára 10 éves koromban ültem olyanban :(

Megosztás:

Sziasztok!

Gyári rádióba Balpunkt hogyan kell bepötyögni a kódját? Előre is köszike

Bekapcsoláskor nyomva kell tartani az AS gombot amíg nem pittyen. Aztán az 1-4 gobokat addig nyomogatni amíg a kívánt karakter meg nem jelenik az adott helyértéken. Aztán AS-t addig amíg nem pittyen megint.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.