Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Szétbarmoltad a lészűrőt és bekapott egy kutyust a gép? :hiya: ...érdekes, hogy épp a kipuffban szorult meg..pedig már majdnem kiért.. :lol: :) :D :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 "TÜKÖR" ablaktisztító!!! A jó öreg.... soha nem találkoztam még ilyennel :( ...há'anyád mivel mossa az ablako(ka)t illetve a tükrö(ke)t a lakásban!? :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 ...há'anyád mivel mossa az ablakot illetve a tükrö(ke)t a lakásban!? :lol: :) Kalapáccsal.. :D :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Kalapáccsal.. :lol: :) :( :P Na, az legalább tartósan eltünteti a légyszart is! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nah, szóval kaptam egy gyönyörű kis tasakot, benne egy szabálysértési eljárásra való figyelemfelhívásról, pár szép traffipax fotóval az autómról és egy 30000 forintról szóló csekket mellékelve. Egyből elszállt az ideg bennem. Nézem a fotókat, a kocsi közelében egy rakodógép, autópályán 60-as táblánál 86 km/h, kavicsbánya és egyéb szépségek. Aztán jobban megnézve oké, hogy autópálya meg sebességkorlátozás és már emlékszek is hol is van az de ugyebár az egy magánterület. Mit kerestek ott rendőrök? Behajtási engedély nélkül? Mert az tuti a területen belül készültek a fotók. Irány a BAZ megyei rendőr-főkapitányság nyakamban egy riporterrel. Vagy ejtik a feljelentést és nyilvánosan elnézést kérnek az esetért vagy akasztok a nyakukba egy szép pert és addig nem állok meg míg az "elkövetőket" ki nem vonják az állományból -azt is aki azt a parancsot adta, hogy oda menjenek kémfotókat csinálni. Erre csörög a telefon, reggel 4 óra úgyhogy ébresztő és kifele az ágyból..bazz... :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nah, szóval kaptam egy gyönyörű kis tasakot, ... 60/86 az már 45.000, nem 30.000, szabálysértési eljárás + közigazgatási eljárás, és úgy tudom, a szabálysértésiről nem kapsz értesítést, bár ebben nem vagyok biztos. :) Már álmodni sem tudsz rendeset :( És igen, most kötekedtem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nah, szóval kaptam egy gyönyörű kis tasakot, benne egy szabálysértési eljárásra való figyelemfelhívásról..... ........ Erre csörög a telefon, reggel 4 óra úgyhogy ébresztő és kifele az ágyból..bazz... :) Én meg már teljesen beleéltem magamat a történetbe...azon izgultam, hogy mi lesz a vége, hogyan vágsz vissza a "nagy testvérnek" ...erre fel csak álmodtad, hogy mekkora hős vagy!? :P :hiya: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Nah, szóval kaptam egy gyönyörű kis tasakot, benne egy szabálysértési eljárásra való figyelemfelhívásról, pár szép traffipax fotóval az autómról és egy 30000 forintról szóló csekket mellékelve. Egyből elszállt az ideg bennem. Nézem a fotókat, a kocsi közelében egy rakodógép, autópályán 60-as táblánál 86 km/h, kavicsbánya és egyéb szépségek. Aztán jobban megnézve oké, hogy autópálya meg sebességkorlátozás és már emlékszek is hol is van az de ugyebár az egy magánterület. Mit kerestek ott rendőrök? Behajtási engedély nélkül? Mert az tuti a területen belül készültek a fotók. Irány a BAZ megyei rendőr-főkapitányság nyakamban egy riporterrel. Vagy ejtik a feljelentést és nyilvánosan elnézést kérnek az esetért vagy akasztok a nyakukba egy szép pert és addig nem állok meg míg az "elkövetőket" ki nem vonják az állományból -azt is aki azt a parancsot adta, hogy oda menjenek kémfotókat csinálni. Erre csörög a telefon, reggel 4 óra úgyhogy ébresztő és kifele az ágyból..bazz... :) :( :P :hiya: Hogy te milyen szépeket tudsz álmodni! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 És igen, most kötekedtem :) Ebbe köss bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Ebbe köss bele http://www.bautrend.hu/images/stories/szel...lanyoszlop4.jpg Vagy ebbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 :) ilyen ablaktisztítót tényleg nem láttam még, aminek az a neve, hogy tükör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 :) ilyen ablaktisztítót tényleg nem láttam még, aminek az a neve, hogy tükör Pedig van! Kellő távolságból, nagyobb méretű tükörlapot vágsz az üveghez és az tisztít rendesen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 tükör ablaktisztító Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 http://tisztitoszer.linkfarmer.hu/data/ter...k/117-thumb.jpg :) de rég láttam ilyet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 tükör ablaktisztító fúúú ez az? :) ilyet akkor láttam utoljára, mikor még oviba jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 fúúú ez az? :( ilyet akkor láttam utoljára, mikor még oviba jártam. Tegnap? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Tegnap? :) tudtam, hogy nem lesz kihagyható ez a poén :P am, nem mert ma délbe jöttem haza :( am meg 14-15 éve Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 fúúú ez az? :) ilyet akkor láttam utoljára, mikor még oviba jártam. Nekem most is van itthon egy flakonnal. Szintén zenész, én is ezzel takarítom belül az ablakokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 szét fogok nézniboltokba hogy létezik e itt ilyen de ahogy látom ennek nincs fújókája hogy működik ez? "mit eszik? ugyan azt mint mi... de tényleg" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 szét fogok nézniboltokba hogy létezik e itt ilyen de ahogy látom ennek nincs fújókája hogy működik ez? "mit eszik? ugyan azt mint mi... de tényleg" :) itt Nyíregyen háztartási boltban lehet még kapni ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Apropó, mivel szó nem nagyon esett mostanában róla (vagy csak én vagyok lemaradva :) ) hűűhaaaa. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 help!!!!! vett a barátom 1 F astrát ami isuzu motoros.ja és turbós....... mi annak a motor kódja???? 17dt-re gondolok,de nem vagyok biztos benne.osztrák volt az autó és csak a szervízkönyve van meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 help!!!!! vett a barátom 1 F astrát ami isuzu motoros.ja és turbós....... mi annak a motor kódja???? 17dt-re gondolok,de nem vagyok biztos benne.osztrák volt az autó és csak a szervízkönyve van meg. Igen, 17DT vagy X17DT. Gondolom motorszáma azért van, az meg azzal kezdődik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Gondolom motorszáma azért van, az meg azzal kezdődik :P Lehet azt sem adtak hozzá :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts