szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Hűűűhaa! :lol: Nyomatnád neki sztereóban, mi ? :lol: Zótyaaaaa.........Zótyaaaa !!!!!!!!!! <_< :) :) Találtam neked valamit, nem látszik a kulcsontja ^_^ :P :P http://www.mommo.hu/kep/popup/244660/9a16f7f0c3 Ajjjajjjj... Azért úgy elgondolom Zotyát ezzel a lénnyel... Fúúú baszki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ajjjajjjj... Azért úgy elgondolom Zotyát ezzel a lénnyel... Aszongya "lény" ahhahahaha <_< :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Azért praktikus egy ilyen "csaj" kerékcserénél vagy autószerelésnél. "Drágám! Megfognád egy kicsit a motort, amíg a bakokat kicserélem?" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Átmentem inkább a jó öreg Astra F Egyéb Csevegésbe :lol: Corsa-val? <_< :lol: :lol: Miért? Astrából is vannak benne alkatrészek (azt hiszem :) ), meg simán elférek a Kadett meg a Calibra topikban is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Miért? Astrából is vannak benne alkatrészek (azt hiszem <_< ), kábelkötegelő, wd40, kétoldalas ragasztó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Miért? Astrából is vannak benne alkatrészek (azt hiszem <_< ), meg simán elférek a Kadett meg a Calibra topikban is :) Te minden topikba beférsz a kis gyíkoddal! :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Az alaplapról többet nem tudok, de ez egy komplet gép házzal tokkal vonoval dvd íróval, ja és a prockó mivel amd gondolom durván a 3/4-én fut orajelbe csak ezeknél valami fura modszer alapján adják meg ezt a számot. Tévedés. Sokan nem veszik észre ezt. Már nem GHz-ben vagy MHz-ben adják meg a procik típusszámát, hanem csak adnak neki egy azonosítást. Pl intelnél is az E6600 proci 2x2x4GHz. :) Azt nem osztani kell, hanem csak egy szimpla típusszám, azonosításra. Amúgy az AMD procik erősebbek vagy azonos teljesítményűek (és olcsóbbak) az intel társaiknál. Fateromnak is 1,5 évig tartott felfogatnom vele, hogy a 2600+-os Sempron proci neki a büdös életben nem fog 2,6GHz-n üzemelni. <_< Pedig állítólag ért a géphez. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 kábelkötegelő, wd40, kétoldalas ragasztó? <_< Hűű... akkor a Lada topik is :lol: Te minden topikba beférsz a kis gyíkoddal! :) :) :lol: :P ^_^ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Tévedés. Sokan nem veszik észre ezt. Már nem GHz-ben vagy MHz-ben adják meg a procik típusszámát, hanem csak adnak neki egy azonosítást. Pl intelnél is az E6600 proci 2x2x4GHz. :) Azt nem osztani kell, hanem csak egy szimpla típusszám, azonosításra. Amúgy az AMD procik erősebbek vagy azonos teljesítményűek (és olcsóbbak) az intel társaiknál. Fateromnak is 1,5 évig tartott felfogatnom vele, hogy a 2600+-os Sempron proci neki a büdös életben nem fog 2,6GHz-n üzemelni. <_< Pedig állítólag ért a géphez. :) jaja de most ez mire jó?? nekem még a p4 es azt írja ami benne is van. 2.2es pentium... meg most ez is hogy van? van AMd Intel meg Intel pentium vagy mi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Tévedés. Sokan nem veszik észre ezt. Már nem GHz-ben vagy MHz-ben adják meg a procik típusszámát, hanem ... KHz-ben <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 KHz-ben <_< 1/s.. Az élmény fokozható :) Stefan, attól, hogy mindenki röhög a kis gyíkodon, számodra ezen tény még nem feltétlenül vicces... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 ... Stefan, attól, hogy mindenki röhög a kis gyíkodon, számodra ezen tény még nem feltétlenül vicces... :) <_< Addíg szoktak röhögni, amíg meg nem látják :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Addíg szoktak röhögni, amíg meg nem látják :lol: mert akkor a röhögést felváltja a szánakozás <_< :) :) ez már viccnek is kicsi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 mert akkor a röhögést felváltja a szánakozás <_< :) :) ez már viccnek is kicsi! ^_^ ... Stefan, nemhogy jönnél inkább offolni :lol: Erre a gyíkolásra már nem lehet mit mondani :lol: És különben is kell lapátolni egy kis dszídípít is néha! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 jaja de most ez mire jó?? nekem még a p4 es azt írja ami benne is van. 2.2es pentium... meg most ez is hogy van? van AMd Intel meg Intel pentium vagy mi?? Mert neked régi P4-d van. Az újakról beszéltem. Van AMD mint processzorgyártó és Intel mint processzorgyártó. Az AMD már régóta bevezette az AthlonXP-k jelzéseinél, hogy nem a frekvenciát tünteti fel. Pl van kétfajta 2600+. Az egyik 1,92GHz-s, a másik 2,01. Az Intel meg az LGA775 foglalatos processzorainál kezdte el használni az egyéni jelöléseket, amik nem a frekvenciára utalnak. Valamint az Intel Pentium az erősebb procik, a Celeronok meg a gyengébbek. AMD-nél az Athlon-ok az erősebbek, a Sempron a gyengébb kivitel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Mert neked régi P4-d van. Az újakról beszéltem. Van AMD mint processzorgyártó és Intel mint processzorgyártó. Az AMD már régóta bevezette az AthlonXP-k jelzéseinél, hogy nem a frekvenciát tünteti fel. Pl van kétfajta 2600+. Az egyik 1,92GHz-s, a másik 2,01. Az Intel meg az LGA775 foglalatos processzorainál kezdte el használni az egyéni jelöléseket, amik nem a frekvenciára utalnak. Valamint az Intel Pentium az erősebb procik, a Celeronok meg a gyengébbek. AMD-nél az Athlon-ok az erősebbek, a Sempron a gyengébb kivitel. Nekem is t8300-as procim van mégse nyóc gigaherc. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 értelme nincs az a lényeg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Zótyaaaaa.........Zótyaaaa !!!!!!!!!! :( :P :hiya: Találtam neked valamit, nem látszik a kulcsontja :D :D :D http://www.mommo.hu/kep/popup/244660/9a16f7f0c3 Hű, köszi! Képzeld el amikor már vagy háromszor kicsavart mint törülközőt, aztán zihálva másznák ki az ágyból bal kézzel visszahúz, jössz vissza rögtön! :) :lol: Viszont megvan az az előnye, hogy nem kell megvédeni a discóban. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Hű, köszi! Képzeld el amikor már vagy háromszor kicsavart mint törülközőt, aztán zihálva másznák ki az ágyból bal kézzel visszahúz, jössz vissza rögtön! :) :( Viszont megvan az az előnye, hogy nem kell megvédeni a discóban. :D azért pontosítanék egy kicsit! :D "jössz vissza rögtön! Kutya! :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 azért pontosítanék egy kicsit! :lol: "jössz vissza rögtön! Kutya! :) :( :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Na neki is látszik a kulcsontja. :) Nem kell. :( Ő megfelel? Volt osztálytársam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szevasztok! Biztos vaksi vagyok ,de nem találom az F es Astrámban (1.4-es) az üzemanyag szűrőt. El van dugva valahova, vagy csak tényleg vaksi vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Szevasztok! Biztos vaksi vagyok ,de nem találom az F es Astrámban (1.4-es) az üzemanyag szűrőt. El van dugva valahova, vagy csak tényleg vaksi vagyok? Nézz be a jobb hátsó ajtó alatt a kocsi alá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiri01 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Köszi Nem szivatsz? A Kadettban asszem a motortérben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Köszi Nem szivatsz? A Kadettban asszem a motortérben volt. Nem, tényleg ott van, a jobb hátsó ajtó alatt közvetlenül a küszöb alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts