brezsó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 én 3 nyugdíjason mentem majdnem át, meg egy kis nemnaponbarnult srácon.. dobozos izé,hátra csak tükörből..tolatok, egyik tükörbe nézek, átnézek a másikba, épp eltűnik egy test a kocsi mögött, megállok, nézem a másik tükröt..mami kiballag a kocsi mögül, semmi gond szúszá. visszanéztem a másik tükörbe, jött még kettő. mondom mostmá elég volt, kaptak egy kis kormot...aztán persze szemét huligán voltam :) a srác meg egy stoptáblás kereszteződésnél ment keresztül az úton de átlósan, én meg megérkeztem aztá még ő magyarázott h haladjak már.... :) Tegyél/tetess bele olyan csipogó izét ami rükiben csipog...vannak ilyen "izzók" is, simán ki kell rá cserélni a tolatólámpáét...vagy szokás dudálni a tolatás megkezdése előtt, jelezvén, hogy "pucoljatok mögülem mert jövök!"... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tegyél/tetess bele olyan csipogó izét ami rükiben csipog...vannak ilyen "izzók" is, simán ki kell rá cserélni a tolatólámpáét...vagy szokás dudálni a tolatás megkezdése előtt, jelezvén, hogy "pucoljatok mögülem mert jövök!"... <_< hogyne,persze....dudáltál már pesten? észre se veszik...na mind1, nem ezen múlik a dolog, csak h vmi úgy tűnik mintha jönne felém, akkor nem ugrok mögé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hogyne,persze....dudáltál már pesten? észre se veszik...na mind1, nem ezen múlik a dolog, csak h vmi úgy tűnik mintha jönne felém, akkor nem ugrok mögé... :) Igazságosságod van, ott dudál boldog-boldogtalan, ha kell-ha nem! Az első egy-két alkalommal amikor arra jártam csak kapkodtam a fejemet, hogy mi a túró bajuk van, rám dudálnak-e egyáltalán vagy csak úgy ösznye-visznya...de azóta már immunis lettem rá én is. :lol: <_< Akkor meg rükiben fütyültesd meg a gumikat, arra már csak felfigyelnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 :) Igazságosságod van, ott dudál boldog-boldogtalan, ha kell-ha nem! Az első egy-két alkalommal amikor arra jártam csak kapkodtam a fejemet, hogy mi a túró bajuk van, rám dudálnak-e egyáltalán vagy csak úgy ösznye-visznya...de azóta már immunis lettem rá én is. :lol: <_< Akkor meg rükiben fütyültesd meg a gumikat, arra már csak felfigyelnek! :) 50lóerővel nem fütyülnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ez túlzottan megrendezett szagú nekem....a csajt kisérő pasi akarta tenni a nagyot a csaj előtt és megbeszélte pár gyerekkel a dolgot.. gyanús, hogy épp azt a két csávót videózta valaki ahogyan beszélgetnek...vagy lehet, hogy az a kettő akarta megörökitetni a "hőstettüket" csak forditva sült el nekik... :lol: hát nekem eléggé hitelesen szédelgett az egyik, és sztem a két genya akarta magátmegörökíteni, csak fordítva sikerült. Ma reggel majdnem elütöttem egy Nőt. :) Haladok az utcán, látom hogy kijön, elnéz jobbra, mert jön egy busz, elment és ő elindult. Balra persze nem nézett én meg ügye jöttem, de éreztem, hogy nem fog felém nézni, ezért már alapból nem racsingoltam és megálltam előtte. Szívéhez kapott, egy pillanatra kisimult az EKG-je. :lol: Új projecten dolgozom: az autórádió gyári teljesítménye 4x6W, a TDA7372A IC miatt. Nos én ezt feltornászom 4x13W-ra. <_< Azért, mert a múltkor volt bent skj69 lányának cd-s rádiója, aztán az úgy megküldte a hangszórókat, hogy virult a fejem. Ezért gondoltam egy kicsike teljesítménynövelésre. :) Esetleg ha valaki tudna egy remek elektronikai webáruházat, örömmel fogadnám! :lol: HQ elektronika oldalán lehet ilyen TDA icket szerezni(sajna nemtom pontosan a címet, de kereső biztos kidobja) 500Ft os ára van még a 4x 25 ös tda 1554nek is Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 hát nekem eléggé hitelesen szédelgett az egyik, és sztem a két genya akarta magátmegörökíteni, csak fordítva sikerült. HQ elektronika oldalán lehet ilyen TDA icket szerezni(sajna nemtom pontosan a címet, de kereső biztos kidobja) 500Ft os ára van még a 4x 25 ös tda 1554nek is 1554Q csak 4x11W-os. TDA7379 kéne igazából. Az olyan, hogy 4x13W 4 ohmon, 2-n 4x26W. Csak ritka mint a fehér zorró. <_< Ja és ezt csak berakod a 7372A helyére, a 10-s lábat nem kötöd be és csá. Pöcc-röff. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 1554Q csak 4x11W-os. TDA7379 kéne igazából. Az olyan, hogy 4x13W 4 ohmon, 2-n 4x26W. Csak ritka mint a fehér zorró. <_< Ja és ezt csak berakod a 7372A helyére, a 10-s lábat nem kötöd be és csá. Pöcc-röff. ja igaz bocs elírtam nem 4x hanem 2x Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 HŰŰŰŰŰŰHAAAAA! ^_^ Na ezen a darabon elidőznék egy kicsit :P http://www.kisalfold.hu/a_nap_szepe/ Na neki is látszik a kulcsontja. <_< Nem kell. :P ------------------------------------- Apropó, van egy kis wendaz gondom, 2 részre osztott partíción: 1. op (pista), 2. progik, stb. Na most az van, hogy a régebben rátett progikat (setup fájlok) simán indítja de azokat amik telepítés után lettek rácumózva azokat nem indítja el csak hibaüzenet: "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." Mindezt rendszergazdaként.. Valakinek ötlete? :) Próbáltad már úgy hogy a prancsikonra jobb klikk, tulajdonságok, futtatás rendszergazdaként? Amúgy nekem is vannak érdekes dolgok, két partíció, két op. rendszer, és ugye elméletileg minden prgram csak arrol indul ami alól fel lett telepítve. De nem mindegyik, mert van, hogy átmegyek a másik meghajtóra és indul pölö a vista alól a Xp- alatt feltelepített játék. Hétvégén balcsi van betervezve, és gondoltam milyen faxa lenne, ha a csajok bámulnák a kockás hasamat. :lol: Ezért lementem a pincébe felülést csinálni, de 34-nél elment a kép, hang volt egészen 45-ig, mert súgott a fülem. :) Na mindegy ezzel megvolt a szálkásítás, most meg almáspitével kockásítok. Hágy kockának is kell lennie? 6-nak? Mert akkor még ennem kell egyet. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Na neki is látszik a kulcsontja. <_< Nem kell. :) De azért felpróbálnád? :) Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 De azért felpróbálnád? :) Nem? Határeset. <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ... ------------------------------------- Apropó, van egy kis wendaz gondom, 2 részre osztott partíción: 1. op (pista), 2. progik, stb. Na most az van, hogy a régebben rátett progikat (setup fájlok) simán indítja de azokat amik telepítés után lettek rácumózva azokat nem indítja el csak hibaüzenet: "A windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a hozzáféréshez szükséges engedélyekkel." Mindezt rendszergazdaként.. Valakinek ötlete? <_< A régebben rátett fájlok melyik wendazzal lettek odatéve? NTFS és egyéb jogokat valszeg átmásolt az adatokkal együtt (XP mánia), ezért nem férsz hozzá rendesen. Pistához nem értek és nem is akarok. Valahogy sajátgépben a tulajdonságokban próbáld meg "átvenni az uralmat". XP-ben van ilyen csel, hogy ha a régi cuccaidhoz nem férsz hozzá, akkor át lehet venni a jogosultságot, persze rendszergizda jog is kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 A régebben rátett fájlok melyik wendazzal lettek odatéve? NTFS és egyéb jogokat valszeg átmásolt az adatokkal együtt (XP mánia), ezért nem férsz hozzá rendesen. Pistához nem értek és nem is akarok. Valahogy sajátgépben a tulajdonságokban próbáld meg "átvenni az uralmat". XP-ben van ilyen csel, hogy ha a régi cuccaidhoz nem férsz hozzá, akkor át lehet venni a jogosultságot, persze rendszergizda jog is kell hozzá. Mi bajod a Vistával? Nekem már több mint egy éve megvan egy vinyón két partícióba az Xp-vel, igaz nem én raktam fel, mert én elqrtam, nem kicsit nagyon <_< , mondta is a csávó, hogy miért nem volt stabil, csak nem értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mi bajod a Vistával? Nekem már több mint egy éve megvan egy vinyón két partícióba az Xp-vel, igaz nem én raktam fel, mert én elqrtam, nem kicsit nagyon :) , mondta is a csávó, hogy miért nem volt stabil, csak nem értettem. Nekem is Pista Ultimate van és nagyon stabil, frankó. <_< Várom a Win7-et, de még nem kell, míg nem végleges! Próbáltam és mocskosul gyors. Pillanatok alatt bejön, jól néz ki, de még várok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nekem is Pista Ultimate van és nagyon stabil, frankó. <_< Várom a Win7-et, de még nem kell, míg nem végleges! Próbáltam és mocskosul gyors. Pillanatok alatt bejön, jól néz ki, de még várok vele. Az asszony hozott valahonnan, egy megjelenés előtti végleges RC változatot amit 2010-ig ingyen használhatok, van is egy 80-as vinyóm talonban , kicsit carakodik, egy-két nap után fagy tőle a gép, ha intenzívebben hűttöm, akkor tovább bírja. Arra szándékozom feltenni, a mostani vinyót meg lehuzom, még véletlenül se keverjen bele. Csak ki kéne írni a 80-asról a filmeket, mert most tárolásra használom. Kilógattam a gép hátulján egy tápot meg egy Satát, aztán ha kell rádugom meg újraindítom, de most pölö 2 hónapja elő sem vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Az asszony hozott valahonnan, egy megjelenés előtti végleges RC változatot amit 2010-ig ingyen használhatok, van is egy 80-as vinyóm talonban , kicsit carakodik, egy-két nap után fagy tőle a gép, ha intenzívebben hűttöm, akkor tovább bírja. Arra szándékozom feltenni, a mostani vinyót meg lehuzom, még véletlenül se keverjen bele. Csak ki kéne írni a 80-asról a filmeket, mert most tárolásra használom. Kilógattam a gép hátulján egy tápot meg egy Satát, aztán ha kell rádugom meg újraindítom, de most pölö 2 hónapja elő sem vettem. mennyivel egyszerűbb lenne addig levenni az oldalát és oda rádugni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Az asszony hozott valahonnan, egy megjelenés előtti végleges RC változatot amit 2010-ig ingyen használhatok, van is egy 80-as vinyóm talonban , kicsit carakodik, egy-két nap után fagy tőle a gép, ha intenzívebben hűttöm, akkor tovább bírja. Arra szándékozom feltenni, a mostani vinyót meg lehuzom, még véletlenül se keverjen bele. Csak ki kéne írni a 80-asról a filmeket, mert most tárolásra használom. Kilógattam a gép hátulján egy tápot meg egy Satát, aztán ha kell rádugom meg újraindítom, de most pölö 2 hónapja elő sem vettem. Próbáltam én is az RC változatot, de azért még várok. Addig marad a Vista! Ez is gyors! Csak sokat foglal. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 mennyivel egyszerűbb lenne addig levenni az oldalát és oda rádugni <_< Nem, mert egy kis polcon van az asztal oladalán, ehhez először le kelll vennem a tetejét, majd az oldallapját, és feltenni oldalra döntve a hangfalra. Így meg csak hátramegyek rádugom, meg leteszem a járólapra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mi bajod a Vistával? Nekem már több mint egy éve megvan egy vinyón két partícióba az Xp-vel, igaz nem én raktam fel, mert én elqrtam, nem kicsit nagyon :) , mondta is a csávó, hogy miért nem volt stabil, csak nem értettem. Lassu bughalmaz... de legalább sz*r. XP sokkal gyorsabban üzemel, feleannyi memóriával. Nem is értem minek adták ki... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Lassu bughalmaz... de legalább sz*r. XP sokkal gyorsabban üzemel, feleannyi memóriával. Nem is értem minek adták ki... :) Nem tudom, én leginkább játszom vele, és én teljesítmény növekedést észleltem amikor átváltottam a Vistára , meg a 32-bitről 64-re. Persze így sem egy erőgép 3800+ AMD kétmagos proci 7600-as Nvidia Geforce, csak 256-os, meg 2giga ram. Illene már min, egy jobb videókártyát beszerezni, de az általam használt játékok elmennek(megyegetnek) rajta, a gyerekek meg Sims 3-aznak, az asszony meg....fingom sincs. :) <_< :lol: Meg aztán mindíg felteszem magamnak a kérdést.: videókártya, vagy szervókormány? Vita eldöntve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nem tudom, én leginkább játszom vele, és én teljesítmény növekedést észleltem amikor átváltottam a Vistára , meg a 32-bitről 64-re. Persze így sem egy erőgép 3800+ AMD kétmagos proci 7600-as Nvidia Geforce, csak 256-os, meg 2giga ram. Illene már min, egy jobb videókártyát beszerezni, de az általam használt játékok elmennek(megyegetnek) rajta, a gyerekek meg Sims 3-aznak, az asszony meg....fingom sincs. :) :) :lol: Meg aztán mindíg felteszem magamnak a kérdést.: videókártya, vagy szervókormány? Vita eldöntve. :lol: 32-ről 64-re váltás hozta meg a teljesítmény növekedést. Én csak 32 bitest próbáltam, de haláli volt. Marhasok helyet foglal és nem tetszett. Nekem csak egy 3200+ barton-om van (2,2GHz) 2GB ram és 512MB DDR2-s 7300GT, passzív. :lol: Az új gépem meg b*szik elindulni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nem tudom, én leginkább játszom vele, és én teljesítmény növekedést észleltem amikor átváltottam a Vistára , meg a 32-bitről 64-re. Persze így sem egy erőgép 3800+ AMD kétmagos proci 7600-as Nvidia Geforce, csak 256-os, meg 2giga ram. Illene már min, egy jobb videókártyát beszerezni, de az általam használt játékok elmennek(megyegetnek) rajta, a gyerekek meg Sims 3-aznak, az asszony meg....fingom sincs. :) <_< :) Meg aztán mindíg felteszem magamnak a kérdést.: videókártya, vagy szervókormány? Vita eldöntve. :lol: Én is játszom vele. Nekem AMD X2 5200+, 4GB DDR2 800, 8800GT 512MB van és minden simán megy rajta minden game! Főleg FPS játékokat nyúzok. Jelenleg az Arma 2-őt. :lol: Vista alatt. Az tény, hogy rengeteg helyet foglal, jó ez így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 32-ről 64-re váltás hozta meg a teljesítmény növekedést. Én csak 32 bitest próbáltam, de haláli volt. Marhasok helyet foglal és nem tetszett. Nekem csak egy 3200+ barton-om van (2,2GHz) 2GB ram és 512MB DDR2-s 7300GT, passzív. :) Az új gépem meg b*szik elindulni. <_< Végülis én kényszerűségből váltotam Vistára, mert amikor vettem a 64-bites procit elkezdett furcsa dolgokat művelni a gép. Pölö játszottam a Carbonnal, és a valós időnél sokkal gyorsabban ment az óra a játékban, olyan gyorsan cikáztak a kocsik, hogy nem bírtam irányítani őket. 10X visszavittem, a srác rendes volt, ő is látta mi a baj, de nem tudott rájönni az okára. Aztán vmi fórumon olvastam, hogyha 64-bites a proci akkor jobb a 64-es op. rendszer. De mivel nem találtam XP-ben ezért lett Vista. A hibák megszüntek, öröm és bódtság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Végülis én kényszerűségből váltotam Vistára, mert amikor vettem a 64-bites procit elkezdett furcsa dolgokat művelni a gép. Pölö játszottam a Carbonnal, és a valós időnél sokkal gyorsabban ment az óra a játékban, olyan gyorsan cikáztak a kocsik, hogy nem bírtam irányítani őket. 10X visszavittem, a srác rendes volt, ő is látta mi a baj, de nem tudott rájönni az okára. Aztán vmi fórumon olvastam, hogyha 64-bites a proci akkor jobb a 64-es op. rendszer. De mivel nem találtam XP-ben ezért lett Vista. A hibák megszüntek, öröm és bódtság. <_< Én azért tértem át a Pistára, mert egyszer csak XP alatt nem tudtam full sebességgel torrentezni. Feltettem a Pistát és megy mint állat. De ilyet nem tapasztaltam, pedig az enyém is 64 bites. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én gépemen Vista egyszer volt, nem volt rossz, de leszedtem 1 nap után. Majd a 7 jó lesz, gyorsabbra ígérik, meg kisebb energiaigényűre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 http://62.254.171.181/view/index.shtml Nézzzzzzeteeeeeeeek webcamot... <_< :) :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts