Guest Sanci Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Mi vagyok én? Pénzes bácsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Tudsz olvasni? :) Nem Diáról volt szó.. Azt hittem ő szekálta Pistit és nem fordítva.. <_< ütöttvágott Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ....És? Tanácsot akarsz tőlem kérni, hogy férkőzz a kegyeibe? <_<.... Csak jeleztem, hogy rólunk van szó :) :) Regélj csak milyen magas vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Csak jeleztem, hogy rólunk van szó :) :) Regélj csak milyen magas vagy. Szerintem már a mm is túl nagy lépésköz neki, ő angström-ben méri a magasságát :lol: üdv, Mr. Genya :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Szerintem már a mm is túl nagy lépésköz neki, ő angström-ben méri a magasságát <_< Én legalább autóval járok, nem konzervdobozban löködöm magam előre :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én legalább autóval járok, nem konzervdobozban löködöm magam előre :) :) Tarzan erős, neki elég ekkora "védelem" is <_< A tank kerékcsavarjai rendben vannak azóta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 A tank kerékcsavarjai rendben vannak azóta? :) Persze, vettem nyócezeré újakat, szép fényesek, most már talán nem lesz ilyen gondom többet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Persze, vettem nyócezeré újakat, szép fényesek, most már talán nem lesz ilyen gondom többet :) Remélem! Azért ez elég durva sztori volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Én legalább autóval járok, nem konzervdobozban löködöm magam előre ^_^ :lol: Ez a kicsi a kuki, nagy az autó szindróma lesz? <_< :) Tarzan erős, neki elég ekkora "védelem" is :) Csak szombaton nehogy "Tarzan erős, Tarzan új lyukat fúr" legyen a medencében :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ... Csak szombaton nehogy "Tarzan erős, Tarzan új lyukat fúr" legyen a medencében :) :) <_< Kezdek félni tőled. Hátat már biztos nem fordítok neked :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 übernagylooool.. <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ez a kicsi a kuki, nagy az autó szindróma lesz? <_< :) Csak szombaton nehogy "Tarzan erős, Tarzan új lyukat fúr" legyen a medencében :) :lol: Nem, ez a nagy kukihoz nagy autó jár típusú axióma :lol: Látom nagyon kanos vagy... inkább keress egy nőt, és vezesd le rajta, ne a medencében levőket ijesztgesd, te perverz tata! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hűha, ténisz <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Látom nagyon kanos vagy... Miért, tán' kiütötte a szemed? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Miért, tán' kiütötte a szemed? <_< :) Ne rajtam járjon az eszed, hanem a lányokon! :lol: :) Nekik mutogasd a kis kukidat, én nem vagyok kíváncsi rá! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ne rajtam járjon az eszed, hanem a lányokon! :lol: :) Nekik mutogasd a kis kukidat, én nem vagyok kíváncsi rá! ^_^ :lol: Te kattantál rá azon nyomban a témára, ahogy Stefivel eszmét cseréltünk... <_< Bár, valahol megértelek... Nekem senki nem tud ellenállni :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Te kattantál rá azon nyomban a témára, ahogy Stefivel eszmét cseréltünk... <_< Bár, valahol megértelek... Nekem senki nem tud ellenállni :) :lol: Hát én annak a medencés erőszaknak a lehetőségét nem nevezném eszmecserének... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hát én annak a medencés erőszaknak a lehetőségét nem nevezném eszmecserének... :) :) Ne kéresd már magad, aszittem', megdumáltuk <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Nekem senki nem tud ellenállni <_< :) Ezt fogod mondani a bíróságon is, amikor a tárgyalásod lesz a medencés mutatványod miatt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ezt fogod mondani a bíróságon is, amikor a tárgyalásod lesz a medencés mutatványod miatt? <_< meg azt h "dehát eresztett!!!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lMocsAhybic Ezt nézzétek meg <_< :) :) Ez túlzottan megrendezett szagú nekem....a csajt kisérő pasi akarta tenni a nagyot a csaj előtt és megbeszélte pár gyerekkel a dolgot.. gyanús, hogy épp azt a két csávót videózta valaki ahogyan beszélgetnek...vagy lehet, hogy az a kettő akarta megörökitetni a "hőstettüket" csak forditva sült el nekik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ma reggel majdnem elütöttem egy Nőt. :) Haladok az utcán, látom hogy kijön, elnéz jobbra, mert jön egy busz, elment és ő elindult. Balra persze nem nézett én meg ügye jöttem, de éreztem, hogy nem fog felém nézni, ezért már alapból nem racsingoltam és megálltam előtte. Szívéhez kapott, egy pillanatra kisimult az EKG-je. :lol: Új projecten dolgozom: az autórádió gyári teljesítménye 4x6W, a TDA7372A IC miatt. Nos én ezt feltornászom 4x13W-ra. <_< Azért, mert a múltkor volt bent skj69 lányának cd-s rádiója, aztán az úgy megküldte a hangszórókat, hogy virult a fejem. Ezért gondoltam egy kicsike teljesítménynövelésre. :) Esetleg ha valaki tudna egy remek elektronikai webáruházat, örömmel fogadnám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Új projecten dolgozom: az autórádió gyári teljesítménye 4x6W, a TDA7372A IC miatt. Nos én ezt feltornászom 4x13W-ra. <_< Azért, mert a múltkor volt bent skj69 lányának cd-s rádiója, aztán az úgy megküldte a hangszórókat, hogy virult a fejem. Ezért gondoltam egy kicsike teljesítménynövelésre. :) Esetleg ha valaki tudna egy remek elektronikai webáruházat, örömmel fogadnám! :lol: ..és azt simán ki lehet benne cserélni? Ha ocó, akkor nekem is megcsinálhatod majd! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ..és azt simán ki lehet benne cserélni? Ha ocó, akkor nekem is megcsinálhatod majd! :) <_< Datasheet alapján simán van párja, ami nagyobb teljesítményű, bekötése ugyanaz. Esetleg pár alkatrészt kell cserélni. Nem tudom mennyi az ára, de ahol néztem, ott nem lehet kapni azt az IC-t amit keresek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Ma reggel majdnem elütöttem egy Nőt. :) Haladok az utcán, látom hogy kijön, elnéz jobbra, mert jön egy busz, elment és ő elindult. Balra persze nem nézett én meg ügye jöttem, de éreztem, hogy nem fog felém nézni, ezért már alapból nem racsingoltam és megálltam előtte. Szívéhez kapott, egy pillanatra kisimult az EKG-je. :lol: Új projecten dolgozom: az autórádió gyári teljesítménye 4x6W, a TDA7372A IC miatt. Nos én ezt feltornászom 4x13W-ra. <_< Azért, mert a múltkor volt bent skj69 lányának cd-s rádiója, aztán az úgy megküldte a hangszórókat, hogy virult a fejem. Ezért gondoltam egy kicsike teljesítménynövelésre. :) Esetleg ha valaki tudna egy remek elektronikai webáruházat, örömmel fogadnám! :lol: én 3 nyugdíjason mentem majdnem át, meg egy kis nemnaponbarnult srácon.. dobozos izé,hátra csak tükörből..tolatok, egyik tükörbe nézek, átnézek a másikba, épp eltűnik egy test a kocsi mögött, megállok, nézem a másik tükröt..mami kiballag a kocsi mögül, semmi gond szúszá. visszanéztem a másik tükörbe, jött még kettő. mondom mostmá elég volt, kaptak egy kis kormot...aztán persze szemét huligán voltam ^_^ a srác meg egy stoptáblás kereszteződésnél ment keresztül az úton de átlósan, én meg megérkeztem aztá még ő magyarázott h haladjak már.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts