Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Sziasztok! De régen jártam erre. Azóta már a kocsi hátulját is megcsináltuk.Rozsda 1 folt nincsen <_< Stabilizátor és rugó is cserélve lett. Kép ITT Aztán kipróbáltam valamit... meg Ja...és képzeljétek el, tegnap jöttem hazafele országúton és egy új BMW jön velem szembe...két motorost előzött, de nem foglalkozott vele hogy én jövök. Rávillogtam, semmi reakció amikor már folyamatosan ráhúztam a reflektort, akkor villogott vissza 1...f*szk*l*pot...én meg visszadudáltam neki és középső ujjamat kapta válaszul Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Egyszer beállt elém egy ürge keresztbe, mögöttem egy fa volt. Flegmán rámnézett és már zárta a kocsit. Én meg kiszálltam a csavrhúzómmal, felültem a kocsim orrára vigyorogtam meg fütyörésztem. Elment 20 méterre, közben 5X visszanézett, majd visszajött és áttált máshova szintén keresztbe. :) itt olyan az utca h 2autó fér el egymás mellett...a 3fedett parkoló meg az utcáról nyílik, és nem túl széles, tehát ha valaki beáll a kapu elé 10x kell odavissza menni... én meg úgy állok oda, mert nekem nem jut fedett...hogy mögém már ne álljanak mert ott vannak a beállók, elöttem másfél méter hely van, és szintén kapubejáró...de múltnap a hülye qrva 10cmre rátolatott a kocsira.... <_< :) az volt a szerencséje h mire kinyitottam a kaput muternak, addigra elhúzott Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Sziasztok! De régen jártam erre. Azóta már a kocsi hátulját is megcsináltuk.Rozsda 1 folt nincsen :) Stabilizátor és rugó is cserélve lett. Kép ITT Aztán kipróbáltam valamit... meg Hát nem tudom, a feliratokat direkt fújtátok le fehérre? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Hát nem tudom, a feliratokat direkt fújtátok le fehérre? <_< Nem azt is festettük ajtóval együtt. Kicsit egyedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Majd,ha akarjátok szervezek megint gyárlátogatást. <_< Azal számoljatok,hogy csak péntek lehet. Engem mindenképp érdekelne. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Jah, aztán az a szerencsétlen aki megveszi pont azt, az meg csodálkozik, hogy mitől megy tönkre olyan hamar az autó. <_< Szigorú előírások szerint ellenőrizzük a minőséget. ;) "Szobikari-féle" tiltásig.. :) :) :lol: "ki meddig pörgeti?" :lol: Egyszer beállt elém egy ürge keresztbe, mögöttem egy fa volt. Flegmán rám nézett és már zárta a kocsit. Én meg kiszálltam a csavarhúzómmal, felültem a kocsim orrára vigyorogtam meg fütyörésztem. Elment 20 méterre, közben 5X visszanézett, majd visszajött és átált máshova szintén keresztbe. :lol: El tudom képzelni milyen gondolatok fordultak meg a fejében miközben kaján vigyorral és vérző szemekkel kapaszkodsz a célszerszámba.. ^_^ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Sziasztok! De régen jártam erre. Azóta már a kocsi hátulját is megcsináltuk.Rozsda 1 folt nincsen <_< Stabilizátor és rugó is cserélve lett. Kép ITT Aztán kipróbáltam valamit... meg Ja...és képzeljétek el, tegnap jöttem hazafele országúton és egy új BMW jön velem szembe...két motorost előzött, de nem foglalkozott vele hogy én jövök. Rávillogtam, semmi reakció amikor már folyamatosan ráhúztam a reflektort, akkor villogott vissza 1...f*szk*l*pot...én meg visszadudáltam neki és középső ujjamat kapta válaszul Fékezned, lehúzodnod kellett a BMW miatt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Fékezned, lehúzodnod kellett a BMW miatt ? 90-100ról kellett lassítani kb 60ra hátul borultak a dolgok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Fékezned, lehúzodnod kellett a BMW miatt ? Jól sejtem? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Jól sejtem? <_< :) mármint...mit is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Sziasztok! De régen jártam erre. Azóta már a kocsi hátulját is megcsináltuk.Rozsda 1 folt nincsen :) Stabilizátor és rugó is cserélve lett. Kép ITT Aztán kipróbáltam valamit... meg Ja...és képzeljétek el, tegnap jöttem hazafele országúton és egy új BMW jön velem szembe...két motorost előzött, de nem foglalkozott vele hogy én jövök. Rávillogtam, semmi reakció amikor már folyamatosan ráhúztam a reflektort, akkor villogott vissza 1...f*szk*l*pot...én meg visszadudáltam neki és középső ujjamat kapta válaszul Ilyenek ezek a bömisek. JOhnny tudna mesélni. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ilyenek ezek a bömisek. JOhnny tudna mesélni. <_< akkor 1 szóval...ilyen...tuskók? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 akkor 1 szóval...ilyen...tuskók? <_< Neki egy bömbis amortizálta le Dezső-t. A bömbiben nagyobb kár lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ilyenek ezek a bömisek. JOhnny tudna mesélni. <_< A belük fordulna ki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A belük fordulna ki! <_< Egyébként ez csak itt a vadkeleten igaz, egyszer már engem is megtaláltak. A németeknél viszont öltönyös, udvarias bácsik vezetnek bmw-t, akik az autópálya javításánál készségesen lassítanak le 200-ról 80-ra, mert ott csak annyival szabad. Kultúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Azt nem vágom, hogy itt nálunk olyan emberkéknek is van BMW-je akik egy ép mondatot nem tudnak összerakni és ha megszolal olyan vidéki, hogy 3 hektár krumpliföld és egy Zetor traktor hull ki a pofályából.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Azt nem vágom, hogy itt nálunk olyan emberkéknek is van BMW-je akik egy ép mondatot nem tudnak összerakni és ha megszolal olyan vidéki, hogy 3 hektár krumpliföld és egy Zetor traktor hull ki a pofályából.... Mennyire igazad van barátom. Most míg az udvaron szedtem a kis sárga nórabórát a földről, közbe figyeltem kicsoda micsoda megy az úton...7es új bmwbe 3 kb 19 éves gyerek.... mindegyiken rózsaszín póló, és napszemüveg( de akkora mint egy Ikarus szélvédő ). Lényeg a lényeg, hogy itt 1 körforgalom a ház mellett...a kis sz@rosok forgatták a bmwt rendesen,mert neki bmwje van. Viszon láttam egy szép hölgyet caravan F astrával, és mögötte volt 1 utánfutó. Azon mosolyogtam 1et. Aranyos volt <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Sziasztok! De régen jártam erre. Azóta már a kocsi hátulját is megcsináltuk.Rozsda 1 folt nincsen :) Stabilizátor és rugó is cserélve lett. Kép ITT Aztán kipróbáltam valamit... meg Nyáron melegben ilyen nehezen indul? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nyáron melegben ilyen nehezen indul? <_< jaja sajnos...de hát szegényben van már annyi KM...372ezer fölött már.hát van olyan hogy ráizzítok 2szer, megpróbálom, nem indul...megint izzítok vagy 2szer akkor elkapja, és indul Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 jaja sajnos...de hát szegényben van már annyi KM...372ezer fölött már.hát van olyan hogy ráizzítok 2szer, megpróbálom, nem indul...megint izzítok vagy 2szer akkor elkapja, és indul <_< Nem lehet, hogy elengedi a gázolajat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 <_< Nem lehet, hogy elengedi a gázolajat? Nemtudom...igazából amikor "kedve" van...van olyan hogy egésznap áll a hüvösbe, indítanék és azonnal indul. van olyan hogy 50kilóméter után nyári hőségben köhög...ilyenkor azt figyeltem meg, hogy úgy bekormol mint a fene. Olyan a korom mintha cigifüst jönne ki belőle. Illetve olyan az állaga az a tipikus szállós füst, hogy még 2méterrel feljebb is ilyen szépen száll...viszont rendesen fekete koromszinü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ilyenek ezek a bömisek. JOhnny tudna mesélni. <_< Ezért imádok a céges Boxerrel járni, ha mást nem is, a méreteket tisztelik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ezért imádok a céges Boxerrel járni, ha mást nem is, a méreteket tisztelik. :) Én is ezért szeretek a nyagytraktorral járni, mert fosnak tőle! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 hello nem akartam én hátrafelé letiltatni, de annyira gyorsan tudtam tolatni, hogy letiltott nem minden bmw-solyan bunkó, csak azok annyira hétköznaposan vezetnek, hogy nem veszed észre megvolt a tokaji tali, szinte nemzetközinek mondhatjuk, mert volt még szlovákiából is egy srácc nem voltunk sokan, 6 autó, 3 kadett, 3 astra, sokat hüléskedtünk (izidór, kajakozás, szali sütés stb aki ott volt tudja mi micsoda <_< ) két hét mulva monokitó, remélem legalább ennyien, de még többen leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 hello nem akartam én hátrafelé letiltatni, de annyira gyorsan tudtam tolatni, hogy letiltott nem minden bmw-solyan bunkó, csak azok annyira hétköznaposan vezetnek, hogy nem veszed észre megvolt a tokaji tali, szinte nemzetközinek mondhatjuk, mert volt még szlovákiából is egy srácc nem voltunk sokan, 6 autó, 3 kadett, 3 astra, sokat hüléskedtünk (izidór, kajakozás, szali sütés stb aki ott volt tudja mi micsoda :lol: ) két hét mulva monokitó, remélem legalább ennyien, de még többen leszünk :lol: izidór! <_< :) Jó meleg volt! Csak a végén az eső nem kellett volna! Remélem Monokon jó idő lesz és leszünk egy jó páran! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts