Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 :) :) Ezt nem most olvastam egy másik fórumon (visszatérve a tegnapi témához) : "Mai bölcsesség az összes kocka fejű cimborámnak Imígyen imádkozzatok a nagy Billhez! XDXD Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, Szenteltessék meg a te Windows-od, Jöjjön el a te frissítésed, Legyen meg a te javítókészleted, Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is. Mindennapi fagyásunkat add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a T-online-nak. És ne vigyél minket az BSA-hoz, de szabadíts meg az Linuxtól, Mert tiéd a DOS, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké... ENTER! " <_< :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 :) :) Ezt nem most olvastam egy másik fórumon (visszatérve a tegnapi témához) : "Mai bölcsesség az összes kocka fejű cimborámnak Imígyen imádkozzatok a nagy Billhez! XDXD Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy, Szenteltessék meg a te Windows-od, Jöjjön el a te frissítésed, Legyen meg a te javítókészleted, Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is. Mindennapi fagyásunkat add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a T-online-nak. És ne vigyél minket az BSA-hoz, de szabadíts meg az Linuxtól, Mert tiéd a DOS, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké... ENTER! " <_< :lol: :lol: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Éppen fűnyírozok és elfogyott a benya. Gondoltam amíg olyan nagy meleg van úgyse megyek ki, szétszedem a kerekeknél a siklócsapágyakat és adok neki rézpasztát. A gépzsír elég hemer kifolyik onnan. Azon tűnődők ebbe is töltök injektortisztítót, mert ha elfogy a 95 akkor mindíg a kismociból eresztek le keveréket, és biztos van lerakódás az olaj miatt. Vagy inkább tegyek ebbe is etanolt? <_< Amúgy Novyy hallottál már Tecumsec fűnyírót tiltáson? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Éppen fűnyírozok és elfogyott a benya. Gondoltam amíg olyan nagy meleg van úgyse megyek ki, szétszedem a kerekeknél a siklócsapágyakat és adok neki rézpasztát. A gépzsír elég hemer kifolyik onnan. Azon tűnődők ebbe is töltök injektortisztítót, mert ha elfogy a 95 akkor mindíg a kismociból eresztek le keveréket, és biztos van lerakódás az olaj miatt. Vagy inkább tegyek ebbe is etanolt? <_< Amúgy Novyy hallottál már Tecumsec fűnyírót tiltáson? :) :) Ez igen, kérjük a yutubra! :lol: Nektek ez valami hobbi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nektek ez valami hobbi? <_< Szimplán betegek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Ez igen, kérjük a yutubra! <_< Nektek ez valami hobbi? :) Nem hobbi, csak amióta hallottam azt a tiltás dolgot rükvercben nem hagy nyugodni a dolog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nem hobbi, csak amióta hallottam azt a tiltás dolgot rükvercben nem hagy nyugodni a dolog. <_< Micsodát ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Micsodát ? Már nem tudom, hogy jött elő a kérdés, hogy hátramenetben ugyanúgy van tiltás a max. motorfordulatnál amit eneged az ECU mint előre minegyik sebességben. Aztán hogy van olyan aki ki is próbálta már az másik kérdés. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Már nem tudom, hogy jött elő a kérdés, hogy hátramenetben ugyanúgy van tiltás a max. motorfordulatnál amit eneged az ECU mint előre minegyik sebességben. Aztán hogy van olyan aki ki is próbálta már az másik kérdés. :) és miért jó ha elforgatod tiltásig? jobban megy? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nem hobbi, csak amióta hallottam azt a tiltás dolgot rükvercben nem hagy nyugodni a dolog. :) Majd Kojak megmutatja hogyan is kell.. :lol: <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 de miért olyan hihetetlen hogy ha eléri az 5500as fordulatot akkor tilt...ha előre mész, ha hátra, ha üresben.....vagy ez csak nekem nem tűnik csodának? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 de miért olyan hihetetlen hogy ha eléri az 5500as fordulatot akkor tilt...ha előre mész, ha hátra, ha üresben.....vagy ez csak nekem nem tűnik csodának? <_< Álló helyzetben 6000-nél tilt. :) Mozgásban 5500. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Álló helyzetben 6000-nél tilt. :) Mozgásban 5500. csak írtam egy számot...nálam még 1x sem tiltott..az se meg nemtom hol tilt talán 6250...de 6000nél még tuti nem, 100..és akkor dobtam egy 3ast <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Autómata váltós Swift-tel próbáltam az nem tilt le hátramenetben.70-el lehet vele tolatni. Annyit enged az áttétel. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Autómata váltós Swift-tel próbáltam az nem tilt le hátramenetben.70-el lehet vele tolatni. Annyit enged az áttétel. <_< A gyártósor végéről így álltál le? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A gyártósor végéről így álltál le? :) :) Neem. Futáspróbán próbáltam ki meg éjjelesben tesztpadon. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 A gyártósor végéről így álltál le? :lol: :) Milyen jó már nekik, kedvükre gyilkolhatják... <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Milyen jó már nekik, kedvükre gyilkolhatják... <_< :) Jah, aztán az a szerencsétlen aki megveszi pont azt, az meg csodálkozik, hogy mitől megy tönkre olyan hamar az autó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Milyen jó már nekik, kedvükre gyilkolhatják... <_< :) Jah, aztán az a szerencsétlen aki megveszi pont azt, az meg csodálkozik, hogy mitől megy tönkre olyan hamar az autó. :) Az nem úgy megy ahogy Pistike elklépzeli. Szigorú előírások szerint ellenőrizzük a minőséget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Az nem úgy megy ahogy Pistike elklépzeli. Szigorú előírások szerint ellenőrizzük a minőséget. <_< Erről eszembe jut az a trabis videó amin "beállítják" a motorháztető meg az ajtók illesztési hézagjait, meg csekkolják a beázásvédelmet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Erről eszembe jut az a trabis videó amin "beállítják" a motorháztető meg az ajtók illesztési hézagjait, meg csekkolják a beázásvédelmet. :) Az kemény,azt én is láttam! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Majd,ha akarjátok szervezek megint gyárlátogatást. <_< Azal számoljatok,hogy csak péntek lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 de miért olyan hihetetlen hogy ha eléri az 5500as fordulatot akkor tilt...ha előre mész, ha hátra, ha üresben.....vagy ez csak nekem nem tűnik csodának? :) Nem hihetetlen, csak morbid ahogy elképzelem, hogy valaki rükiben ledadogtat. :lol: Ha már Suzuki.: most hoztam haza az asszonyt a melóhelyéről, pont tolatnék ki, amikor mellém félig feláll a fűre egy Suzukis nő, részben mellém-részben mögém ferdén. Motor leállítt, kiszáltam, és udvariasan megkértem álljon máshova, mert nem tudok tőle kijárni. Hozzáteszem kábé 50 üres hely volt a parkolóban. <_< Vmit motyogott, hogy de azoknál nincs árnyék, meg hogy ő ügyetlen de simán kijárna a helyemről,de azért átáll máshova. Öszintén szólva valszeg én is ki tudtam volna járni, ha 5-6 szor előre-hátra megyek, de minek bírkózzak a kormyánnyal más hülyesége miatt. Átállt a másik oldalamra, most már teljesen mellém, megköszöntem, és hazajöttünk. Az eszem megáll, mennyi barom van az utakon! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nem hihetetlen, csak morbid ahogy elképzelem, hogy valaki rükiben ledadogtat. :lol: Ha már Suzuki.: most hoztam haza az asszonyt a melóhelyéről, pont tolatnék ki, amikor mellém félig feláll a fűre egy Suzukis nő, részben mellém-részben mögém ferdén. Motor leállítt, kiszáltam, és udvariasan megkértem álljon máshova, mert nem tudok tőle kijárni. Hozzáteszem kábé 50 üres hely volt a parkolóban. <_< Vmit motyogott, hogy de azoknál nincs árnyék, meg hogy ő ügyetlen de simán kijárna a helyemről,de azért átáll máshova. Öszintén szólva valszeg én is ki tudtam volna járni, ha 5-6 szor előre-hátra megyek, de minek bírkózzak a kormyánnyal más hülyesége miatt. Átállt a másik oldalamra, most már teljesen mellém, megköszöntem, és hazajöttünk. Az eszem megáll, mennyi barom van az utakon! :) ez nálunk is így van....aztán még flegmáznak, ha jobb napom van akkor normálisan válaszolok, ha rosszabb akkor messzebb parkol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 ez nálunk is így van....aztán még flegmáznak, ha jobb napom van akkor normálisan válaszolok, ha rosszabb akkor messzebb parkol :) Egyszer beállt elém egy ürge keresztbe, mögöttem egy fa volt. Flegmán rámnézett és már zárta a kocsit. Én meg kiszálltam a csavrhúzómmal, felültem a kocsim orrára vigyorogtam meg fütyörésztem. Elment 20 méterre, közben 5X visszanézett, majd visszajött és áttált máshova szintén keresztbe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts