Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

:) :)

Ezt nem most olvastam egy másik fórumon (visszatérve a tegnapi témához) :

"Mai bölcsesség az összes kocka fejű cimborámnak Imígyen imádkozzatok a nagy Billhez! XDXD

Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy,

Szenteltessék meg a te Windows-od,

Jöjjön el a te frissítésed,

Legyen meg a te javítókészleted,

Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is.

Mindennapi fagyásunkat add meg nekünk ma,

és bocsáss meg a kalózmásolatainkért,

Miképpen mi is megbocsátunk a T-online-nak.

És ne vigyél minket az BSA-hoz,

de szabadíts meg az Linuxtól,

Mert tiéd a DOS, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké...

ENTER! "

<_< :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

:) :)

Ezt nem most olvastam egy másik fórumon (visszatérve a tegnapi témához) :

"Mai bölcsesség az összes kocka fejű cimborámnak Imígyen imádkozzatok a nagy Billhez! XDXD

Miatyánk Microsoft, aki a merevlemezen vagy,

Szenteltessék meg a te Windows-od,

Jöjjön el a te frissítésed,

Legyen meg a te javítókészleted,

Miképpen a Windows-on, azonképpen az Office-ban is.

Mindennapi fagyásunkat add meg nekünk ma,

és bocsáss meg a kalózmásolatainkért,

Miképpen mi is megbocsátunk a T-online-nak.

És ne vigyél minket az BSA-hoz,

de szabadíts meg az Linuxtól,

Mert tiéd a DOS, a Windows, és az NT, mindörökkön örökké...

ENTER! "

<_< :lol: :lol: :lol:

^_^

Megosztás:

Éppen fűnyírozok és elfogyott a benya. Gondoltam amíg olyan nagy meleg van úgyse megyek ki, szétszedem a kerekeknél a siklócsapágyakat és adok neki rézpasztát. A gépzsír elég hemer kifolyik onnan. Azon tűnődők ebbe is töltök injektortisztítót, mert ha elfogy a 95 akkor mindíg a kismociból eresztek le keveréket, és biztos van lerakódás az olaj miatt. Vagy inkább tegyek ebbe is etanolt? <_< Amúgy Novyy hallottál már Tecumsec fűnyírót tiltáson? :) :)

Megosztás:

Éppen fűnyírozok és elfogyott a benya. Gondoltam amíg olyan nagy meleg van úgyse megyek ki, szétszedem a kerekeknél a siklócsapágyakat és adok neki rézpasztát. A gépzsír elég hemer kifolyik onnan. Azon tűnődők ebbe is töltök injektortisztítót, mert ha elfogy a 95 akkor mindíg a kismociból eresztek le keveréket, és biztos van lerakódás az olaj miatt. Vagy inkább tegyek ebbe is etanolt? <_< Amúgy Novyy hallottál már Tecumsec fűnyírót tiltáson? :) :)

Ez igen, kérjük a yutubra! :lol: Nektek ez valami hobbi? :lol:

Megosztás:

Már nem tudom, hogy jött elő a kérdés, hogy hátramenetben ugyanúgy van tiltás a max. motorfordulatnál amit eneged az ECU mint előre minegyik sebességben. Aztán hogy van olyan aki ki is próbálta már az másik kérdés. :)

és miért jó ha elforgatod tiltásig? jobban megy? <_<

Megosztás:

Milyen jó már nekik, kedvükre gyilkolhatják... <_< :)

Jah, aztán az a szerencsétlen aki megveszi pont azt, az meg csodálkozik, hogy mitől megy tönkre olyan hamar az autó. :)

Az nem úgy megy ahogy Pistike elklépzeli.

Szigorú előírások szerint ellenőrizzük a minőséget. :lol:

Megosztás:

de miért olyan hihetetlen hogy ha eléri az 5500as fordulatot akkor tilt...ha előre mész, ha hátra, ha üresben.....vagy ez csak nekem nem tűnik csodának? :)

Nem hihetetlen, csak morbid ahogy elképzelem, hogy valaki rükiben ledadogtat. :lol:

Ha már Suzuki.: most hoztam haza az asszonyt a melóhelyéről, pont tolatnék ki, amikor mellém félig feláll a fűre egy Suzukis nő, részben mellém-részben mögém ferdén. Motor leállítt, kiszáltam, és udvariasan megkértem álljon máshova, mert nem tudok tőle kijárni. Hozzáteszem kábé 50 üres hely volt a parkolóban. <_< Vmit motyogott, hogy de azoknál nincs árnyék, meg hogy ő ügyetlen de simán kijárna a helyemről,de azért átáll máshova. Öszintén szólva valszeg én is ki tudtam volna járni, ha 5-6 szor előre-hátra megyek, de minek bírkózzak a kormyánnyal más hülyesége miatt. Átállt a másik oldalamra, most már teljesen mellém, megköszöntem, és hazajöttünk. Az eszem megáll, mennyi barom van az utakon! :)

Megosztás:

Nem hihetetlen, csak morbid ahogy elképzelem, hogy valaki rükiben ledadogtat. :lol:

Ha már Suzuki.: most hoztam haza az asszonyt a melóhelyéről, pont tolatnék ki, amikor mellém félig feláll a fűre egy Suzukis nő, részben mellém-részben mögém ferdén. Motor leállítt, kiszáltam, és udvariasan megkértem álljon máshova, mert nem tudok tőle kijárni. Hozzáteszem kábé 50 üres hely volt a parkolóban. <_< Vmit motyogott, hogy de azoknál nincs árnyék, meg hogy ő ügyetlen de simán kijárna a helyemről,de azért átáll máshova. Öszintén szólva valszeg én is ki tudtam volna járni, ha 5-6 szor előre-hátra megyek, de minek bírkózzak a kormyánnyal más hülyesége miatt. Átállt a másik oldalamra, most már teljesen mellém, megköszöntem, és hazajöttünk. Az eszem megáll, mennyi barom van az utakon! :)

ez nálunk is így van....aztán még flegmáznak, ha jobb napom van akkor normálisan válaszolok, ha rosszabb akkor messzebb parkol :)

Megosztás:

ez nálunk is így van....aztán még flegmáznak, ha jobb napom van akkor normálisan válaszolok, ha rosszabb akkor messzebb parkol :)

Egyszer beállt elém egy ürge keresztbe, mögöttem egy fa volt. Flegmán rámnézett és már zárta a kocsit. Én meg kiszálltam a csavrhúzómmal, felültem a kocsim orrára vigyorogtam meg fütyörésztem. Elment 20 méterre, közben 5X visszanézett, majd visszajött és áttált máshova szintén keresztbe. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.