Losee Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hogy fogynak a kilométerek... <_< http://www.hasznaltauto.hu/3093011 És az évek is: http://www.hasznaltauto.hu/3092927 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hogy fogynak a kilométerek... <_< http://www.hasznaltauto.hu/3093011 És az évek is: http://www.hasznaltauto.hu/3092927 De tök logikátlan mert a későbbi hirdetésben több a km-állás...nekem az lenne a logikus, ha visszatekerik, nem ha előre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 De tök logikátlan mert a későbbi hirdetésben több a km-állás...nekem az lenne a logikus, ha visszatekerik, nem ha előre. :) Lehet, rosszul emlékezett, mennyire is tekerte vissza... Ez a 100-120ekm környéke nagyon népszerű, nekem 114re lőtték be anno <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Lehet, rosszul emlékezett, mennyire is tekerte vissza... Ez a 100-120ekm környéke nagyon népszerű, nekem 114re lőtték be anno :) Igen mert nem sok, de még olyan nem hihetően kevésnek sem mondható, szóval átlag. :) Persze vannak pofátlan visszatekerések is bőven 100.000 alá. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Lehet, rosszul emlékezett, mennyire is tekerte vissza... Ez a 100-120ekm környéke nagyon népszerű, nekem 114re lőtték be anno <_< Az enyémen anno 115-re volt visszatekerve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Itt egy másik gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/2987371_opel_astra_1996 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Itt egy másik gyöngyszem: http://www.hasznaltauto.hu/2987371_opel_astra_1996 <_< Érdekes az eltérés a km óra képe és a futott km leírása között :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Érdekes az eltérés a km óra képe és a futott km leírása között <_< De volt már hogy F Astra hirdetésben a képek közt a beltér képei G Astrásak voltak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 De volt már hogy F Astra hirdetésben a képek közt a beltér képei G Astrásak voltak. :) Ezt dobta a gugli <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Teeeeee marketingállat <_< :) :) :lol: http://www.vatera.hu/opel16v_racing_team_k..._149582941.html csak azé van hogy nem kell mindenáron a legdrágább terméket elvinni a vételhez... ééééted? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 csak azé van hogy nem kell mindenáron a legdrágább terméket elvinni a vételhez... ééééted? <_< De az csalááááááááááááááááááááááááás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 De az csalááááááááááááááááááááááááás. :) Nem csalás, hanem kiskapu, hiba a mátixban, vagy ahogytesszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 csak azé van hogy nem kell mindenáron a legdrágább terméket elvinni a vételhez... ééééted? :) És ha valaki képeslapot akar csak ? Ott fog hüppögni, hogy miért kapott BC-t <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 És ha valaki képeslapot akar csak ? Már voltak ilyenek <_< Mindegy, van bőven :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Már voltak ilyenek :) Mindegy, van bőven :) :lol: Azok kapnak rá autogramot is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Már voltak ilyenek <_< Mindegy, van bőven :) :) És hogyér adod darabját? :lol: Fiatal lányokról képgyűjteményed van-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 És hogyér adod darabját? :) Fiatal lányokról képgyűjteményed van-e? Fiatal lány gyűjteménye van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Azok kapnak rá autogramot is <_< Volt aki kifejezetten úgy kérte :) Fiatal lány gyűjteménye van :) Most recesszió van, redukálódott 1db-ra a gyűjtemény, és talán marad is így sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 ...Most recesszió van, redukálódott 1db-ra a gyűjtemény, és talán marad is így sokáig :).... 1 miii ? Szerdán is ezt mondtam múútkor <_< :) De melyik 1 ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Most recesszió van, redukálódott 1db-ra a gyűjtemény, és talán marad is így sokáig :) Jézusom! Mi történt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Volt aki kifejezetten úgy kérte :lol: Most recesszió van, redukálódott 1db-ra a gyűjtemény, és talán marad is így sokáig ^_^ Őszintén sajnállak. :lol: :lol: 1 miii ? Szerdán is ezt mondtam múútkor <_< :) De melyik 1 ? :P :P ;) Most 1.1 verzió van neki. Majd frissíti. 1.2, aztán lefagy a rendszer. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 1 miii ? Szerdán is ezt mondtam múútkor <_< :) De melyik 1 ? :lol: ^_^ :P Nem az akivel akkor láttál :) Jézusom! Mi történt? :lol: Semmi különös, szeretnék már valakit hosszabb időre is megszokni magam mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 1 miii ? Szerdán is ezt mondtam múútkor <_< :) De melyik 1 ? :lol: ^_^ :P Nem az akivel akkor láttál :) egyszerre csak egy...télleg öregszik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 Hogy fogynak a kilométerek... <_< Anno Tbányán is volt egy hasonló gép, egy ismi nézte ki magának, a neten 182e volt benne a kereskedésben meg 114e, aztán mikor kimentem és meglestem, no meg rákérdeztem a f...sz díler meg csak dadogott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július2, 2009 Megoszt Elküldve Július2, 2009 egyszerre csak egy...télleg öregszik <_< :) az országút öregszik... nem kéne szemtelenkedni a bácsival, kis spermahajder! :) ha felnőttesen akarom jellemezni magam, akkor azt mondom, normalizálódik az értékrendem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts