gsi.tamás Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Csak azért, hogy én legyek az első! Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Sziasztok! Az lenne a kerdes, hogy szervot milyen olajjal toltsem fel? Koszi biv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Sziasztok! Az lenne a kerdes, hogy szervot milyen olajjal toltsem fel? Koszi biv Szia biv ! "Csak Dexron ATF olajat...... Csak friss olajat szabad utántölteni, mert a legkisebb szennyeződés is tönkreteheti a hidraulikus berendezést." Forrás : Így csináld ! Opel Astra 1991 szeptembertől De biztos írnak majd ide igazán kompetens emberek is, én csak kilestem a könyvből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 koszi, varok meg egy kicst meg:)) egyebkent jo az a konyv, en kerestem tegnap librinel es montak, hogy nincs nekik talan tavaly.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 koszi, varok meg egy kicst meg:)) egyebkent jo az a konyv, en kerestem tegnap librinel es montak, hogy nincs nekik talan tavaly.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Pahhhhhhh lemaradt a hozzászólásom szöveges része :-) Én is néztem a Libri-nél, de csak Corsa és Kadett E volt :-( Tegnap vettem a könyvet, a Partsnet- nél rendeltem meg, 4258 Forint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 aham, eleg huzos ara van. Szerinted erdemes megvenni? Hany oldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December3, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2003 Hi! Érdemes megvenni a gyári olajat kb 1500-2000ft literje nem nagy összeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 ok koszi, amugy a neve gyari opel servo olaj?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December3, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2003 Holnap megnézem a cikkszámot és leírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Segitségre lenne szükségem mi az istenért fogyszthat sokat egy astra gsi c20xe olyan 11-11,5 körül van mikor nem nyomom neki és a termosztát és a motorhöfok jelado és tökletes .. mi lehet még a fogyasztas növekedés oka ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December3, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2003 Nézesd meg a lambdaszondát! Az szokott nagy fogyasztást előidézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Nézesd meg a lambdaszondát! Az szokott nagy fogyasztást előidézni! jo 5let ezt el is feljetettem .. mert az elözö Gsi -n nem volt :) remélem nem az a rossz mert az nem olyan ocso :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker Elküldve December3, 2003 Megoszt Elküldve December3, 2003 Sziasztok! 1.6 16V Ecotec motornál mennyi az előírt kompresszió, és mennyi a "jó" még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December4, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2003 Hi! biv Az olaj cikkszáma elvileg 19 40 700 Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 koszi, megprobalom ezalapjan beszerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 aham, eleg huzos ara van. Szerinted erdemes megvenni? Hany oldal? Jó kérdés. Mondjuk én szívesen tanulmányozom, de hengerfejet nem fogok cserélni :-) A könyv 302 oldalas és van benne egy csomó kapcsolási rajz is. Ha esetleg neked, vagy másnak szüksége van valami infóra a kocsi kapcsán, és benne van a könyvben, akkor szívesen leírom majd, ha van rá lehetőségem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Hi! biv Az olaj cikkszáma elvileg 19 40 700 Helló ! Én az alábbi cikkszámot találtam : 0000001940707 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve December4, 2003 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2003 A 19 40 707 Sintrába való! Ki mondta neked ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 A 19 40 707 Sintrába való! Ki mondta neked ezt? Korábban már említett webáruházban láttam. >FÉNYKÉPES ÁRUHÁZ:Internetes termékek> Olaj és Kenőanyagok > Opel Megnevezés: OLAJ OPEL SZERVOKORMANYMU Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Korábban már említett webáruházban láttam. >FÉNYKÉPES ÁRUHÁZ:Internetes termékek> Olaj és Kenőanyagok > Opel Megnevezés: OLAJ OPEL SZERVOKORMANYMU Valóban, amit írtam cikkszám az a Sintra-hoz tartozik. A cikkszám szerinti keresés is ezt adja ki. Bocsánat a téves információért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
biv Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Sziasztok! Trayal téli gumiabroncsrol tud valaki valamit? 9000 korul van az ara... Csak kerdes hogy milyen lehet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radioman Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Sziasztok! Aktuális kérdés: ilyen ködlámpát ajánlotok??? Típus, méret, fehér, sárga, ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve December4, 2003 Megoszt Elküldve December4, 2003 Sziasztok! 1.6 16V Ecotec motornál mennyi az előírt kompresszió, és mennyi a "jó" még? Nekem az 1.8i 8V sima motornál 9.5 a jó. Ami biztos, hogy a benzinesek szinte mindeggyikére igaz, hogy az eltérés a hengerek között ne legyen 1 az eltérés értéke. Nekem 9.4; 9.3; 9.3; 9.1; volt. Ez jó, de ha pl: 9.4; 8.4; 9.4; 9.4; lett volna, akkor már motorgenerál következett volna. A lényeg, hogy az eltérés a hengerek között ne legyen 1! Ez a nagyobb mérvadó. Mérjétek meg mind a 4-et és Írd meg majd az eredményt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts