Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Renzso!

Tudod ez stratégia! :)

Néha meg kell hunyászkodni a karhatalom előtt, hogy később "nagy"

ember lehessen belőled! :)

Hétvégére sok sikert és vigyázz a gépre és magadra is!!! ( Nem érnek annyit a csajok az út szélén) :wink:

Ha meg nyersz akkor ugyis ott fognak térdelni elötted :) :idea: :!:

Elküldve

Nem lesz gond, ez inkább mutatványos verseny lesz, nem is az

eredményre törekszem. Eddigi két évben eléggé közönségkedvenc

voltam, most sem akarom alább adni. :)

Ha meg esik az eső is, akkor jégpálya lesz a macskakőből. :)

Elküldve

PetiGSi

Jobban rakoncátlankodik? Torpanás. Nem akartam a moci topikban... ne offoljuk szét :)

És csak hidegen csinálja? De mintha régebben is mondogattad volna egyszer kétszer hogy torpan... :roll: :?

Elküldve
hmmm... péntek este, kagylóskútnál - ez feletébb gyanús :twisted: erre van külön topikk helyi :arrow: sr :idea:

Ne csináld mánnn :) Itt elfér sok minden. Amúgy látom, hogy jól haladsz a moderátor tanfolyamon :)

Elküldve
PETIGsi !

Múlt héten pénteken este nem ti voltatok kint a M3-as kivezetőjénél, közelebbről a Shell kútnál ?

Többesszámban irtál :) Én tuti nem...sajna légtömeg mérö nélkül nem sok esélyem lenne :evil:

És szerény véleményem szerint Petya se volt akkor ott :roll:

Hjaj,ha egyszer már jó lesz a verdám :twisted: :twisted: 8)

Már egy hónapja áll. Kezdenek kijönni az elvonási tünetek...

Beülök és brrrr...váltok...nyiiii...visza kettö.. :shock: :roll: :oops: :shock:

Ja mindez persze álló motorral a parkolóban :shock: :)

Elküldve

Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti.

Elküldve
Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti.

Én voltam bocsiii:) közben megtaláltam Én is a helpet!!!hogy a géprül nem lehet feltölteni...

ezer bocsi,és köszi

Elküldve
most látom csak vlki carstylingon a nevemet lopkodja....szal lacce nikkel ir.....mik vannak...már ezt is lopják.. :F
lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok.
Elküldve
lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok.

miért mi baj van a bordoval?szerintem megy a BMW-hez! :)

na meg megy hozzá a háromküllös felni!:)))))

Elküldve
Szerintem nem javítható. De beszéld meg Gyulával: 30/9065848

az nagyon csunya lenne .. ha az kell ugyis megcsinaltatom ha nem valalnak rá garanciát és felelöséget

ugyanis 200ezer minusz nem jönne most jol

és soha többet nem veszek uj gumit ez biztos .. magyarországra nem

ennyi taplo ember közé

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.