Gabibácsi Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Pedig már annyit szoptam a fékkel, hogy lassan úgy voltam vele, veszek egy másikat :D (most sem tökéletes, a hátsó fékerőelosztó lehet a gond, az egyik hátsó nem nyom elég naftát)
zotya975 Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Pedig már annyit szoptam a fékkel, hogy lassan úgy voltam vele, veszek egy másikat :D (most sem tökéletes, a hátsó fékerőelosztó lehet a gond, az egyik hátsó nem nyom elég naftát) Terhelésfüggő van? Vettem egyet használtam , de aztán nem lett beépítve...bár lehet a caravané más.
Gabibácsi Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Terhelésfüggő van? Vettem egyet használtam , de aztán nem lett beépítve...bár lehet a caravané más. Fogalmam sincs, azt hol látom?
zotya975 Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Fogalmam sincs, azt hol látom? A hátsó híd felett, ha nincs ott semmi, akkor fix patron van vagy a motortérben vagy valahol hátul a csövön. Piros karika.
megadave Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Pedig már kezdett esély lenni rá hogy jelentkezzek érte. :D Azért sajnálom, hogy elment. Kinek adtad el? Egy pesti arc vette meg, mondta is, hogy: "Na ezzel már meg lehet jelenni a Lurdyban!" :) Mondtam, hogy ismerni fogják a kocsit, ha odamész vele. :) Van egy xe gsi-je is, szóval full képben van az F Astrával. Megígérte, hogy vigyáz rá. 1
Stevy Elküldve Július17, 2014 Elküldve Július17, 2014 Kicsit nehezen mozgó elektromos ablakkal mit tudok csinálni ? A belső gumik kicsit már kopottak azt valamivel átkenni vagy cserélni érdemesebb ?
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 A hátsó híd felett, ha nincs ott semmi, akkor fix patron van vagy a motortérben vagy valahol hátul a csövön. Piros karika. Köszi, közben kiderült hogy a caraváné nem jó nekem, valamint párban illik ezt is cserélni. Tizenezer lesz párban az ate.... Minek akartam megcsinálni a féket :)
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Egy pesti arc vette meg, mondta is, hogy: "Na ezzel már meg lehet jelenni a Lurdyban!" :) Mondtam, hogy ismerni fogják a kocsit, ha odamész vele. :) Van egy xe gsi-je is, szóval full képben van az F Astrával. Megígérte, hogy vigyáz rá. Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :)
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Kicsit nehezen mozgó elektromos ablakkal mit tudok csinálni ? A belső gumik kicsit már kopottak azt valamivel átkenni vagy cserélni érdemesebb ? Zsírozd be a síneket, meg a fogaskereket, nem javul?
Dáwid Elküldve Július18, 2014 Elküldve Július18, 2014 Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :) Olyan korán még nem volt kint senki. :D (és a maradék is menekült, mert a felhők árnyalata egy picivel sötétebb volt, mint az XP-s alapháttérképen :D ) Majd ha legközelebb kijössz, mutatok neked sz.rt :D
megadave Elküldve Július19, 2014 Elküldve Július19, 2014 Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :) Egyáltalán nem volt sz.r a géped, nem tudom miért mondod ezt... Dáwid jól mondja, kijössz még, akkor mutatunk igazi szrt neked. :D
zotya975 Elküldve Július19, 2014 Elküldve Július19, 2014 Egyáltalán nem volt sz.r a géped, nem tudom miért mondod ezt... Dáwid jól mondja, kijössz még, akkor mutatunk igazi szrt neked. :D Én azt szoktam csinálni hogy mutogatja a csóka a zenét meg az alufelnit, körbejárom a kocsit a tankbeömlőnél meg sárvédőperemnél meg köhécselek meg ciccegek... :D
Dáwid Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Most tudok egy igazi unikumot. :D Z20LET G sedan, x16xel fékekkel, eddig gyári - mostanra legalább egy 30-as keményebb futóművel, Honda hordó-kipuffal a végén. Ez a ciki, nem az amikor a 20 éves f-nek rászt a tankbetöltője :D Letettem az autót olajcserére, meg egy ezerpontos átvizsgálásra a kvikfitnél, addig elmentem melózni a Zafirával. Megyek érte, a váróban a munkafelvevő éppen egy 2006-os A6 tulajának sorolja, hogy miért nem kéne ilyen állapotú futóművel utcára menni, érti ő hogy audi, meg hogy k.rva prémijum, de attól még ennek is kopnak az alkatrészei... stb.stb. Zsenike megszólalt, hogy ő ezt úgy vette, hogy csak tankolni kell bele, jövőre meg úgyis eladja, ő ezzel nem foglalkozik. Odébb-lép fizető állásba, én beállok a helyére, csávó hangosan, hogy a paraszt is hallja fölsorolja "Jó futómű, semmi lötyögés, semmi lógás, meglepően jó fék, stb. Gratulál, nem is látszik rajta, milyen jó állapotban van, csak a középdob furcsán meg van horpadva, azt nem értették. (mondjuk mikor a sárc kiállt a műhelyből ő már megértette... :lol: ) De ugye ez csak egy sz.r astra, van akinek audija van... :D
zotya975 Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Most tudok egy igazi unikumot. :D Z20LET G sedan, x16xel fékekkel, eddig gyári - mostanra legalább egy 30-as keményebb futóművel, Honda hordó-kipuffal a végén. Ez a ciki, nem az amikor a 20 éves f-nek rászt a tankbetöltője :D Letettem az autót olajcserére, meg egy ezerpontos átvizsgálásra a kvikfitnél, addig elmentem melózni a Zafirával. Megyek érte, a váróban a munkafelvevő éppen egy 2006-os A6 tulajának sorolja, hogy miért nem kéne ilyen állapotú futóművel utcára menni, érti ő hogy audi, meg hogy k.rva prémijum, de attól még ennek is kopnak az alkatrészei... stb.stb. Zsenike megszólalt, hogy ő ezt úgy vette, hogy csak tankolni kell bele, jövőre meg úgyis eladja, ő ezzel nem foglalkozik. Odébb-lép fizető állásba, én beállok a helyére, csávó hangosan, hogy a paraszt is hallja fölsorolja "Jó futómű, semmi lötyögés, semmi lógás, meglepően jó fék, stb. Gratulál, nem is látszik rajta, milyen jó állapotban van, csak a középdob furcsán meg van horpadva, azt nem értették. (mondjuk mikor a sárc kiállt a műhelyből ő már megértette... :lol: ) De ugye ez csak egy sz.r astra, van akinek audija van... :D Az enyémet is megdícsérték műszakin, annak ellenére, hogy amikor kijött bagózni a vizsgabiztos az kérdezte: ez a roncs jön? :D
stirlitz Elküldve Július21, 2014 Elküldve Július21, 2014 Nekem meg ugye paraszt motoros van.....mint nemrég megtudtam
pszilaj Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Nekem meg ugye paraszt motoros van.....mint nemrég megtudtam Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D
zotya975 Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D Végülis igazuk van a 20 éves befeketedett izzó tuti jobb. :omg: Amúgy is soha nem használom a helyzetjelzőt, ha necces helyen kell megállni inkább vészvillogózok, meg szerintem így vannak vele a legtöbben.
Gabibácsi Elküldve Július22, 2014 Elküldve Július22, 2014 Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D Nekem kék van, kicseréltem a fehér ledet. Elég durva :D
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Heló A kiegyenlítón lévó barna dolog, az egy oktánszám kapcsoló? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=53c16c0979c56be95b680a61c175c1b753c16c0979c56be95b680a61c175c1b7&kid=604367&aid=261853
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 És melyik állás melyik vajon? Csak A és B lehetőség van. 91 és 95 között kapcsol?
Bundee Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 (edited) Valószínűleg igen. Talán a C20XE-nek volt 95-98-as, nézz egy rajzot a motorhoz! Azt a Check Controllos hűtősapit de irigylem :D És melyik állás melyik vajon? Csak A és B lehetőség van. 91 és 95 között kapcsol? Módosítva Július26, 2014 : Bundee
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Elküldve Július26, 2014 Ez épp egy C20XE.... Csak az évjáratból gondolom hogy 91 - 95 a kapcsoló. Odaadnám a sapkát, csak akkor nekem irogatná a "külmittel stándét".
Bundee Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 (edited) Nekem csak utólagosak a CC egyes funkciói, szóval nálad van a helyén ;) A nagyobb sűrítés miatt gondoltam a 98-ra. Érdekes, hogy az összes többi motornál a rajzon is fel van tüntetve hogy 91-95-98 csak az XE kivétel, ott "coding plug". Ez épp egy C20XE.... Csak az évjáratból gondolom hogy 91 - 95 a kapcsoló. Odaadnám a sapkát, csak akkor nekem irogatná a "külmittel stándét". Módosítva Július27, 2014 : Bundee
Hjoe Elküldve Július27, 2014 Elküldve Július27, 2014 Nekem csak utólagosak a CC egyes funkciói, szóval nálad van a helyén ;) A nagyobb sűrítés miatt gondoltam a 98-ra. Érdekes, hogy az összes többi motornál a rajzon is fel van tüntetve hogy 91-95-98 csak az XE kivétel, ott "coding plug". Elvileg rendelkezik kopogásérzékelővel, így nem nagyon értem a funkcióját.
Recommended Posts