stirlitz Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Köszi! De hihetetlen, ha nem volna kedvezmény, akkor egy valag pénz volna. Hátsókat? Kétoldalas ragasztó. :D ja azok kilsők, ako értem, mintha az eredeti berakható lett volna, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 A hátsókat fel sem tettem, mert mindig kiestek. Az ablak tartotta ott... Az elsőket meg a téli jégkaparásnál elpattintgattam, de még ott vannak a helyükön... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 A hátsókat fel sem tettem, mert mindig kiestek. Az ablak tartotta ott... Az elsőket meg a téli jégkaparásnál elpattintgattam, de még ott vannak a helyükön... :) pedig hasznos dolog, de most nekem is a jobb oldalon van csak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 Semmi extra a belső világítás, térkép olvasós, de ennyi. Csinálok majd róla képet, de már írtak előtted püben, ha neki nem kell, akkor a Tied ha kell, 500 Ft. :) Lemaradtam. Ha a másiknak nem kell, szólj légyszi, nekem kéne:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 pedig hasznos dolog, de most nekem is a jobb oldalon van csak Az a baj hogy nekem is csak egy jobbos van feleslegben, pedig odaadnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kis haver Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 Sziasztok! Nekem egy sima 1.7D f astram van. Mennyire lenne nehéz nelerakni az 1.7 TD motort meg azt lehet-e tuningolni vagy egyáltalán érdemes neki állni? Előre is köszönöm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 Sziasztok! Nekem egy sima 1.7D f astram van. Mennyire lenne nehéz nelerakni az 1.7 TD motort meg azt lehet-e tuningolni vagy egyáltalán érdemes neki állni? Előre is köszönöm :) Nagyon, igen, nem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július7, 2014 Megoszt Elküldve Július7, 2014 Van két darab ilyen ajtókárpitom, csak az ajtók, 3 ajtósból. Képen látható állapotban, holyagosság nincs, 2000 Ft / darab. Ha valakit érdekel dobjon pü-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Valakinek van elfekvőben 28mm lyukközép-távolságú fékolajtartálya? Az új főfékhengerre más tartály való, máshol vannak a lukak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Csak a 20-as főfékhengerre való tartályom van ... De így 40 km-ről nem tudom, hogy az jó-e neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július9, 2014 Megoszt Elküldve Július9, 2014 Hát, hogy emlékszel, egymás mellett van a két lyuk, vagy a hengerek végén? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Hogy mik vannak: http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Opel_Astra_F_1_6_Si_GLS_24000_KM_Gyari_Allapot_17372638.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Szép szép, de mindig van ilyen bepróbálkozó, aki balekot akar fogni. Nem baj, elálldogáll ott a kocsi, aztán majd csak el akarja adni is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Hát, hogy emlékszel, egymás mellett van a két lyuk, vagy a hengerek végén? :) Holnap délután megyek a szüleimhez és lemérem neked... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Holnap délután megyek a szüleimhez és lemérem neked... :-) Áá, már más bajom van :) ma megyek tartályért, Dinitől veszek. Viszont vákumdob is kell, mert nekem máshogy vannak a csavarok.... Az meg nincs neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Áá, már más bajom van :) ma megyek tartályért, Dinitől veszek. Viszont vákumdob is kell, mert nekem máshogy vannak a csavarok.... Az meg nincs neki :D Pedig innen plusz-mínusz 1 oldal: http://www.opelforum.hu/topic/758-fek/?p=820076 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július10, 2014 Megoszt Elküldve Július10, 2014 Azaz, nekem delco:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Nesze nektek szerelőakna. :D Éljen a váltótartóbak csere. :) (hátsó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2014 Megoszt Elküldve Július12, 2014 Nesze nektek szerelőakna. :D Éljen a váltótartóbak csere. :) (hátsó) Minel a pléd? Fázik a kerék? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Amatőrök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Csápos jobb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Amatőrök! Úgy könnyű, ha van faanyag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Csápos jobb. :) Neked van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Neked van? :rolleyes: Nem saját, de mindig van rajta helyem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2014 Megoszt Elküldve Július13, 2014 Nem saját, de mindig van rajta helyem. :) Elég szomorú, hogy mindíg kell Neked a csápos emelő...keress valami normális szerelőt ha nem értessz hozzá, ne kontárkodj. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts