opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 10-től lesz az edzés, 13-tól a verseny. Szerintem max. 18ig fog tartani. Mohács Főterén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Renzso! Tudod ez stratégia! :) Néha meg kell hunyászkodni a karhatalom előtt, hogy később "nagy" ember lehessen belőled! :) Hétvégére sok sikert és vigyázz a gépre és magadra is!!! ( Nem érnek annyit a csajok az út szélén) :wink: Ha meg nyersz akkor ugyis ott fognak térdelni elötted :) :idea: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Nem lesz gond, ez inkább mutatványos verseny lesz, nem is az eredményre törekszem. Eddigi két évben eléggé közönségkedvenc voltam, most sem akarom alább adni. :) Ha meg esik az eső is, akkor jégpálya lesz a macskakőből. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 ....Ha meg esik az eső is.... Ne kezdd már megint te esősámán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 V6-os GSI: finom lehet :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 húúú ez lehet hogy túl nagy kép lett :) bocsánat moderátorok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 PetiGSi Jobban rakoncátlankodik? Torpanás. Nem akartam a moci topikban... ne offoljuk szét :) És csak hidegen csinálja? De mintha régebben is mondogattad volna egyszer kétszer hogy torpan... :roll: :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 PETIGsi ! Múlt héten pénteken este nem ti voltatok kint a M3-as kivezetőjénél, közelebbről a Shell kútnál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 hmmm... péntek este, kagylóskútnál - ez feletébb gyanús :twisted: erre van külön topikk helyi :arrow: sr :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 hmmm... péntek este, kagylóskútnál - ez feletébb gyanús :twisted: erre van külön topikk helyi :arrow: sr :idea: Ne csináld mánnn :) Itt elfér sok minden. Amúgy látom, hogy jól haladsz a moderátor tanfolyamon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 eccer kapnék 6almat egy ilyen fórum, Te jóisten rendet raknák az 100 8) olyan localsecuritypolicy lenne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 ....eccer kapnék 6almat egy ilyen fórum.... 6 almát fel tudok ajánlani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 6 almát fel tudok ajánlani :) Igyekezz fiam, ha 5 almád van, mert a tudás 6alma... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 1szerűen nincs jobb 5letem, át kell vennem a 6almat ez 2ségtelen, de akkor meg fel4elnétek engem még a 7en, szóval nekem 8. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 PETIGsi ! Múlt héten pénteken este nem ti voltatok kint a M3-as kivezetőjénél, közelebbről a Shell kútnál ? Többesszámban irtál :) Én tuti nem...sajna légtömeg mérö nélkül nem sok esélyem lenne :evil: És szerény véleményem szerint Petya se volt akkor ott :roll: Hjaj,ha egyszer már jó lesz a verdám :twisted: :twisted: 8) Már egy hónapja áll. Kezdenek kijönni az elvonási tünetek... Beülök és brrrr...váltok...nyiiii...visza kettö.. :shock: :roll: :oops: :shock: Ja mindez persze álló motorral a parkolóban :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 Üdv Eu opelosok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti. Én voltam bocsiii:) közben megtaláltam Én is a helpet!!!hogy a géprül nem lehet feltölteni... ezer bocsi,és köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 sikerült feltennem a netre a vasamat! :) http://www.geocities.com/moobydik/photopag...agefloral2.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 most látom csak vlki carstylingon a nevemet lopkodja....szal lacce nikkel ir.....mik vannak...már ezt is lopják.. :F Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 most látom csak vlki carstylingon a nevemet lopkodja....szal lacce nikkel ir.....mik vannak...már ezt is lopják.. :F lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május1, 2004 Megoszt Elküldve Május1, 2004 lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok. miért mi baj van a bordoval?szerintem megy a BMW-hez! :) na meg megy hozzá a háromküllös felni!:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május2, 2004 Megoszt Elküldve Május2, 2004 VAN EGY QRVA nagy problemám 205/50R15 Oldalfal kiszurva 1-2 cm ez ugye javithato !! De merre sütnek gumit ?? igen fontos lenne a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Szerintem nem javítható. De beszéld meg Gyulával: 30/9065848 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Szerintem nem javítható. De beszéld meg Gyulával: 30/9065848 az nagyon csunya lenne .. ha az kell ugyis megcsinaltatom ha nem valalnak rá garanciát és felelöséget ugyanis 200ezer minusz nem jönne most jol és soha többet nem veszek uj gumit ez biztos .. magyarországra nem ennyi taplo ember közé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts