Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Renzso!

Tudod ez stratégia! :)

Néha meg kell hunyászkodni a karhatalom előtt, hogy később "nagy"

ember lehessen belőled! :)

Hétvégére sok sikert és vigyázz a gépre és magadra is!!! ( Nem érnek annyit a csajok az út szélén) :wink:

Ha meg nyersz akkor ugyis ott fognak térdelni elötted :) :idea: :!:

Megosztás:

PETIGsi !

Múlt héten pénteken este nem ti voltatok kint a M3-as kivezetőjénél, közelebbről a Shell kútnál ?

Többesszámban irtál :) Én tuti nem...sajna légtömeg mérö nélkül nem sok esélyem lenne :evil:

És szerény véleményem szerint Petya se volt akkor ott :roll:

Hjaj,ha egyszer már jó lesz a verdám :twisted: :twisted: 8)

Már egy hónapja áll. Kezdenek kijönni az elvonási tünetek...

Beülök és brrrr...váltok...nyiiii...visza kettö.. :shock: :roll: :oops: :shock:

Ja mindez persze álló motorral a parkolóban :shock: :)

Megosztás:

Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti.

Megosztás:

Ki volt az, aki megkérdezte az egyik "Astra F" topicban, hogy lehet képet felrakni ? Megkérem, hogy máskor ne írja át a hozzászólását, mert amire megtaláltam a kis "help"-et, amit korábban gyártottam, már nem volt értelme beír, mert nem volt meg a hozzászólás :roll: Én meg idegbajt kapok, hogy miért nem lelem, kb. mint egy macska, aki a farkára kötött papírgalacsint kergeti.

Én voltam bocsiii:) közben megtaláltam Én is a helpet!!!hogy a géprül nem lehet feltölteni...

ezer bocsi,és köszi

Megosztás:

most látom csak vlki carstylingon a nevemet lopkodja....szal lacce nikkel ir.....mik vannak...már ezt is lopják.. :F
lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok.
Megosztás:

lehet hogy a "bordó" bmw-s :) aki Tomi ellen küzdött, annó és én is beszóltam neki a kocsija színe miatt, persze azt hitte rólam, hogy én meg a Tomi vagyok.

miért mi baj van a bordoval?szerintem megy a BMW-hez! :)

na meg megy hozzá a háromküllös felni!:)))))

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.