Sámli Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Hopp. Az előző én voltam. Sámli Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 ....Elindultam keresni valami izgis témát.... Látom nem jutottál messze :) Ellenben a képek jól sikerültek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 "Ma lemostam az autót, és gondoltam legyen róla pár jó kép is..." az irigységem határtalan!korekt nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 "Ma lemostam az autót, és gondoltam legyen róla pár jó kép is..." az irigységem határtalan!korekt nagyon én is elmoziztam rajtuk :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Április29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2004 Gabi Hol is van ez a hely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Gabi Hol is van ez a hely? a kérdés jogos, ez jött le nekem is először :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 a kérdés jogos, ez jött le nekem is először :idea: Én mondjuk a budaörsi reptérre tippelek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Szerintem is Király képek, és én is arra gondoltam hol ez a pöpec (2) :wink: gép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Mélykéknél a pont, Budaörsi Repülőtér. A nagyobbacska gépecske pedig egy gyönyörű alig 20 éves AN2-es. :) Magyar színekben pompázik, és a belseje is nagyon korrekt, igazi régi idők hangulata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Tom, OFF de a nagyobbacska belsejéröl nincsenek képek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Sajna először amikor beléjementem, nem vittem fel a gépet, aztán mire vittem volna, nekiálltak takarítani, akkor már nem mehettem fel. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 ez pechj...majd legközelebb :) Amugy oda bárkit beengednek, vagy volt némi protection od :wink: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Volt néminemű protkó benne, de ha ügyes hazudozó vagy, szerintem simán bejutsz. :) Viszont ezt a szépséget nem mindig találni ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Volt néminemű protkó benne, de ha ügyes hazudozó vagy, szerintem simán bejutsz. :) Viszont ezt a szépséget nem mindig találni ott. Azért azzal az össze-vissza mázolt astrával kiállhattál vólna a képből :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 tényleg lenne 1 kérdésem... hány százalékban kell tartalmaznia az autónak a forgalmiba beleírt színt?? (na ezt jól megfogalmazta, de remélem értitek... :twisted: ) pl a Gabi autója is tele van sárgával, ha jól láttam a képeken... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 tényleg lenne 1 kérdésem... hány százalékban kell tartalmaznia az autónak a forgalmiba beleírt színt?? (na ezt jól megfogalmazta, de remélem értitek... :twisted: ) pl a Gabi autója is tele van sárgával, ha jól láttam a képeken... :) Pillanatok alatt kivonják majd a forgalomból :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Ezt a sok rosszmájú embert... :) Az autóm még mindig 100%-ban fehér, úgyhogy nem köthetnek bele. Ez legalább annyira legális, mint mondjuk a kocsi elejét takaró "bogárvédő" pl. a porschékon. :) Csak nehezebben leszedhető. És drágább. :) De nézzetek körül Pesten, mennyi hirdetős autó rohangál, sokkal nagyobb matricaterülettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Tegnap egyébként az történt, hogy beállt mögém egy rendőr, és már vártam hogy bekapcsolja a villogót, amikor is fogta magát és megelőzött, majd az előttem haladó szakadt zsigulit állította meg. :) Ezt is megúsztam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Ne hagyd magad gabika mijen az atód kezd már megfelelni az elvárásoknak :?: :?: Hallotam hétvégén is mész nyüstölni sajnos vagy nem sajnos de én az astra kupára megyek ezt kivánta a családi tanács de azé szorítok néked :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Sajnos még mindig van rajta mit csinálni. De a pénz nagy úr... :) Mohács messze van, úgyhogy jobban is jársz a ringgel! :) Meg jó programok is lesznek ahogy hallottam. Én is szívesen mennék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Sajnos még mindig van rajta mit csinálni. De a pénz nagy úr... :) Mohács messze van, úgyhogy jobban is jársz a ringgel! :) Meg jó programok is lesznek ahogy hallottam. Én is szívesen mennék. :) mi lesz hétvégén??? ja télleg van még/már melód??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Tegnap egy rendőr fogta magát és megelőzött, Versenyautóban ülsz és csak úgy megelőznek???? Motiváció? Versenyszellem????? Hogyé leszel így nagy pilóta (nem méretben mert arról nem tehetsz :twisted: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Kess! Sajna még nincs konkrét meló, nem akarok minden sz@rt elvállalni. Nekem szombaton Mohácson lesz verseny, jön le Mélykék meg Bazs kartárs is nézelődni (bár lehet hogy inkább a jó csajokat a pálya szélén). :) Meg lesz a Hungaroringen is verseny, a gyorsasági OB, Astra Kupa, és a Clio Kupa. Biztos jó lesz, úgyhogy tudom javasolni a Pestieknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 én hétvégén pécsett leszek szombaton hánykor lesz és meddig fog tartani??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Renzso! Tudod ez stratégia! :) Néha meg kell hunyászkodni a karhatalom előtt, hogy később "nagy" ember lehessen belőled! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts