renzso Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Agressor meg csajozott meg tömte a fejét!! (nem a csajnak ő nem ojan)Bebe A pólusban kajált??? Ezt az igénytelen egy csávót! Biztos kapott Ticket Restaurant-ot :) :lol: :D
renzso Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Agressor meg csajozott meg tömte a fejét!! (nem a csajnak ő nem ojan)Bebe Milyen csajjal volt?
Agressor Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Hüjék! Nincs jobb dógotok? A feleségemmel voltam. :) :lol: Uhuhu meg a SYMA csarnokban vásárolt a nejével. :D
renzso Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Hüjék! Nincs jobb dógotok? A feleségemmel voltam. :) :lol: Uhuhu meg a SYMA csarnokban vásárolt a nejével. :D Megcsaltál, Karennel, Dorinával, Melisszával!!!! Lebuktál :shock:
Agressor Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Megcsaltál, Karennel, Dorinával, Melisszával!!!! Ezt még megbocsájtanád, de hogy a legjobb barátnőddel! :) :lol: Nem nézel mostanában egy kicsit sok tv-t? :roll: Mi a baj? Unod a banánt? Vagy Ő? :D
opel16v Elküldve December15, 2003 Elküldve December15, 2003 Működik a kémhálózat, látom... :lol: Eszem-######om megáll! :)
renzso Elküldve December16, 2003 Elküldve December16, 2003 Ezt még megbocsájtanád, de hogy a legjobb barátnőddel! :) :lol: Nem nézel mostanában egy kicsit sok tv-t? :roll: Mi a baj? Unod a banánt? Vagy Ő? :D Tudod amióta vége van a Ő-nek nem találom a helyem. Várom Sanyit, de nem jön. Azok a felfokozott izgalmak a rózsaceremónia elött, már nincsenek, Valami ürességet érzek. Ami-e szenvedélyemet tompitja az a 3-an párban. Most fiú jön-e vagy lány...na és a vége , hogy ki marad...és az I-re a pontot az éjfél teszi fel kijönnek vagy nem...
gsi.tamás Elküldve December16, 2003 Szerző Elküldve December16, 2003 Hi! Renzsót kezelésbe kell venni mert teljesen meggárgyult! Nem lesz ez így jó! Valami történhetett a hétvégén vele tiszta ABZ (Agyilag Büdös Zokni) lett! Vagy talán agyhugy köve van még nem tudok pontos diagnózist felállítani lehet, hogy elküldöm Prosztata vizsgálatra!
renzso Elküldve December16, 2003 Elküldve December16, 2003 Hi! Renzsót kezelésbe kell venni mert teljesen meggárgyult! Nem lesz ez így jó! Valami történhetett a hétvégén vele tiszta ABZ (Agyilag Büdös Zokni) lett! Vagy talán agyhugy köve van még nem tudok pontos diagnózist felállítani lehet, hogy elküldöm Prosztata vizsgálatra! Ismét finom és tapintatos voltál kicsirigó! :twisted:
opel16v Elküldve December16, 2003 Elküldve December16, 2003 Látom ki lett javítva a hozzászólásomban egy szó... Nagyon figyel a moderátor! :) Vasárnap úgy látszik nem csak én amortizáltam a verdát:
FBalazs Elküldve December16, 2003 Elküldve December16, 2003 a jobbak így is tudják, hogy Te - a javított részen - a f@szra gondoltál :twisted:
renzso Elküldve December19, 2003 Elküldve December19, 2003 GSI TOMI! Ne verd otthon a répát :) :lol: CSak mert pamnaszkodtál, hogy nem tudsz ugatni kiskutya :D
gsi.tamás Elküldve December19, 2003 Szerző Elküldve December19, 2003 Renzsó papucs! Nem érek rá rádpazarolni a drága szabadidőmet egyébként most éppen Heros III-mal játszom és aki ismeri az tudja, hogy az nem két perc!
renzso Elküldve December22, 2003 Elküldve December22, 2003 Renzsó papucs! Nem érek rá rádpazarolni a drága szabadidőmet egyébként most éppen Heros III-mal játszom és aki ismeri az tudja, hogy az nem két perc! játszál a kis répáddal kicsitücsök :)
hemi Elküldve December23, 2003 Elküldve December23, 2003 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kíván a MOTE
Guest Elküldve December23, 2003 Elküldve December23, 2003 Halihó! Figyu! Vlki probálkozot már oannal hogy hátso lámpabura sötétitése?kell ehez mübizonylat?drága muri?ki mit tud? :) PLS infozzatok Csákány BUÉK meg minden...
redline Elküldve December23, 2003 Elküldve December23, 2003 Figyu! Vlki probálkozot már oannal hogy hátso lámpabura sötétitése?kell ehez mübizonylat?drága muri?ki mit tud? :) háááátt...renzso cartársad nem mert nekiszaladni a müszakinak sötétített búrával..a Lurdy parkolóban szerelték a Kess-ét át, elég mulattató látvány volt, kár hogy nem vittünk fényképgépet :twisted: :twisted: :wink:
Sonique Gsi 16V Elküldve December25, 2003 Elküldve December25, 2003 no akkor most volt elegem a c20xe motorbol kb ~14l/100 km a fogyasztásom a bc olyan ~12L/100 ir de ugye ha ~350 km -t megyek el egy teli tank benzinel ami ~50 liter akkor a bc is szarul mér szoval hömérslklet érzékelö, lambda szonda 1000% hogy jo gyertyat még nem cseréltem ezt is ki fogom .. de lényeges külömbséget nenm varok hiba kod nincs a motor teljesen normalisan jar nem fullad nem csinal semmi abnormalisat a magas fogyaszatason kivül alapjarati fogy elvileg 1,2-1,3 de az atlag fogy bol kiindulva ez inkabb olyan 1,3 - 1,5 liter lehet alapjarat 920 mi az isten lehet a gaz ? nekem mar nem van 5letem mar azaon gondolkodom hogy le rakom ezt a romot és vissza ülök a kadettembe az legelabb jol fogyaszt
Sonique Gsi 16V Elküldve December25, 2003 Elküldve December25, 2003 Hogy hivjak az az Opelt ami astra *** és nem GSI ROM
Vktr Elküldve December26, 2003 Elküldve December26, 2003 A lambda szonda hibája nem mindig jelent hibakódot, lehet, hogy csak nem küld jó értékekeket. Azt is nézetted, vsgy csak a hibakódot?
Sonique Gsi 16V Elküldve December26, 2003 Elküldve December26, 2003 A lambda szonda hibája nem mindig jelent hibakódot, lehet, hogy csak nem küld jó értékekeket. Azt is nézetted, vsgy csak a hibakódot? mivel a lambda szonda uj és osszciloszkoppal volt meg nezve miutan be lett rakva igy biztos jo a termosztat és a hömérséklet jelado szintén uj és minden gyári
Vktr Elküldve December26, 2003 Elküldve December26, 2003 Akkor passz, amúgy mennyi km van benne? Sok km-nél a szelepek beégése is lehet, egy bmw-s barátom is végigjátszotta ezt, 520i 24V fogyasztott neki 20l-t alaphangon, neki ez volt a gond.
Sonique Gsi 16V Elküldve December26, 2003 Elküldve December26, 2003 Akkor passz, amúgy mennyi km van benne? Sok km-nél a szelepek beégése is lehet, egy bmw-s barátom is végigjátszotta ezt, 520i 24V fogyasztott neki 20l-t alaphangon, neki ez volt a gond. 175e km van benne a szelepek beégése nem tom mennyire jellemzö erre a motorra de az gondolom nem segit hogy amikor megvettem nem volt rajta középdob, és elég rendesen vissza pufogott
Tápiószecső Elküldve December27, 2003 Elküldve December27, 2003 Megmondaná nekem valaki mit takarnak a jelek? Bocs, ha nagyok a képek.
renzso Elküldve December30, 2003 Elküldve December30, 2003 háááátt...renzso cartársad nem mert nekiszaladni a müszakinak sötétített búrával..a Lurdy parkolóban szerelték a Kess-ét át, elég mulattató látvány volt, kár hogy nem vittünk fényképgépet :twisted: :twisted: :wink: Aztán miért lett volna mulattató???? 8) 8) Egyébként nem drága mulatság. Veszel egy flakon lámpabúra sötétítő sprayt a tescóban oszt nekiesel élefuvod :) :lol: A lényeg, hogy egyenleten legyen :D
Recommended Posts