Tiu Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Hammerite szerintem jó, de az alá is kell rozsdamaró vagy korant. Lehet megkeresem a legalább 5éve lefestett dobomat és beteszem a képet, alig lett rozsdás és nem kellett évente átfesteni. (persze ha behúzva marad a kézifék, az más) :D Hammerite még a hásó dobon is kibírta, csak kicsit színeződött el. :icon1: Amit viszont észrevettem, hogy évről-évre romlik ennek a minősége is, de ettől függetlenül a futómű is ezt kapta 5 éve és talán idén fogom kijavítani ahol kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Sziasztok Lenne egy régi problémám az Astrába, a it nagyon megkéne már oldanom. F astra bal első ajtó, elektromos ablakemelő mikor emeli fel hátulja kicsúszik az üvegnek, eleje lemegy jópár cm-t. Szerintem a kis műanyag csúsznak nem kopottságát, néztem őket. Olyan, mintha valami az lját elől nem tartaná, es ezért bukik ki. Oldalt van 2 csavar amin próbáltam állítani, de hiába, semmi. Mi lehet a baj? Nagyon rossz bal ablak nélkül. Most szét van szedve az ajtó, s megszeretném csinálni. Köszi előre is. Üdv, nézd meg emelőt az ajtóhoz rögzítő szegecseket vagy csavart, nem mozdult-e el. Ami a kárpit mögött van valahol a kapaszkodó alatt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Üdv, nézd meg emelőt az ajtóhoz rögzítő szegecseket vagy csavart, nem mozdult-e el. Ami a kárpit mögött van valahol a kapaszkodó alatt. Ok, megnézem. Csavarok már régebben voltak állítva, egy ideig jó lett utána s újra tönkrement, és már azokat hiába állítom :( De szegecseket megnézem, mi lehet a gond? Szokott ilyen lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Ok, megnézem. Csavarok már régebben voltak állítva, egy ideig jó lett utána s újra tönkrement, és már azokat hiába állítom :( De szegecseket megnézem, mi lehet a gond? Szokott ilyen lenni? Megnéztem közben, az egész motor fix, nem mozog sehol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Megnéztem közben, az egész motor fix, nem mozog sehol. Valami el van mozdulva vagy törve, hasonlítsd össze a másik oldallal. Egyszerre kell emelnie az első-hátsó részét a két csúszkával. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Valami el van mozdulva vagy törve, hasonlítsd össze a másik oldallal. Egyszerre kell emelnie az első-hátsó részét a két csúszkával. Ok, megnézem és megírom délelőtt hogy mi lehet vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 (edited) Ezzel egyet tudok érteni, én talán csak az alufelnivel teszek kivételt, de azért mert a biztonság miatt téli-nyári gumiszettet szeretnék és hogy ne kelljen mindig a gumishoz járni ezért felnire szerelve. A második szett ha már úgyis vennem kell akkor alufelni legyen, de ebből is használtat veszek mert csak arra futja. Egy kérdésem lenne: Az első hátsó lökhárítóknál a fehér vagy króm díszcsíkot mivel újítottad fel? Az enyémben is volt gyárilag ilyen, de ennyi idősen gyakorlatilag szétmállott és levált szinte teljesen, csak a darabjait látom. Az oldaldíszlécekben azonban megvan végig. Jól mondja Dáwid, homasitás. Már 7 éve fenn van, nem mondom, hogy nem akart már párszor leugrani amikor hosszabb ideig állt a kocsi a tűző napon, de amikor elkezdett leválni, hamar nyomtam oda pillanatragasztót. Egész jól bírja magát. 5-600 Ft körül van métere. Gyárilag nekem is zöld volt, de mikor hozzám került, már csak nyomokban maradt meg. Saccperkábé 4 használt acélfelnit kapsz egy jó állapotú alufelni áráért. Nekem is 10 kerekű az autóm.... :D Módosítva Április24, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Jól mondja Dáwid, homasitás. Már 7 éve fenn van, nem mondom, hogy nem akart már párszor leugrani amikor hosszabb ideig állt a kocsi a tűző napon, de amikor elkezdett leválni, hamar nyomtam oda pillanatragasztót. Egész jól bírja magát. 5-600 Ft körül van métere. Gyárilag nekem is zöld volt, de mikor hozzám került, már csak nyomokban maradt meg. Saccperkábé 4 használt acélfelnit kapsz egy jó állapotú alufelni áráért. Nekem is 10 kerekű az autóm.... :D Amikor csináltam az autó alját kivettem a pótkereket. Ugye szinte vadi új GM acélfelni. Megfordult az a perverz ötlet a fejemben, hogy összevásárolok még 3-at hozzá bontóból. Mármint pótkereket, és lesz 4 zsír új acélfelnim amit nem kell festegetni jópár évig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Nem mondta jol David, mert van gyari kromcsik ahogy mar leirtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Nem mondta jol David, mert van gyari kromcsik ahogy mar leirtam. Két dolgot jelenthet: Zoltán ótója nem cdx, vagy amit én bontottam, nem volt cdx. Vagy cdx volt, de nem a saját díszléceivel. De ez már mondjuk három dolog. Egy biztos, a Hungárián 110 fölött is ütnek a kátyúk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Két dolgot jelenthet: Zoltán ótója nem cdx, vagy amit én bontottam, nem volt cdx. Vagy cdx volt, de nem a saját díszléceivel. De ez már mondjuk három dolog. Egy biztos, a Hungárián 110 fölött is ütnek a kátyúk. :D Az én autóm biztosan nem cdx. :D de tudok mutatni cdx lököst, és díszlécet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Az egyértelműség kedvéért pár korabeli gyári fotót megosztanék, ezek tehát nem utólag lettek "díszítve"! A facelift előtti full extrás a CD így nézett ki új korában pl sedan-ként: AZ ALUFELNI IS A FELSZERELTSÉG RÉSZE VOLT. A facelift utáni full extrás a CDX ami így nézett ki új korában: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Két dolgot jelenthet: Zoltán ótója nem cdx, vagy amit én bontottam, nem volt cdx. Vagy cdx volt, de nem a saját díszléceivel. De ez már mondjuk három dolog. Egy biztos, a Hungárián 110 fölött is ütnek a kátyúk. :D Me' mindig csak a száguldozás megy! Ahhoz van esze. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Me' mindig csak a száguldozás megy! Ahhoz van esze. :D :P Tegnap mentem Győrben, lámpás kereszteződés, kanyarodósáv balra...zöld hullám egyenesen, megy a nép, a kanyarodosávban nagyon jön valaki, há mondom emmeg??? Szépen előzte a sort, átt a kereszteződésen csak arra nem számított a nyomi, hogy a másik oldalon a kanyarodósávban esetleg valaki tényleg kanyarodni akar, és jön szembe vele, beengedtem az Isten barmát, jó nagyot kellett fékeznem. Annyira tanult az esetből hogy a következő lámpánál eljátszotta megint ugyanezt....nem mondom hogy Audi volt és hogy tipikus, pedig az volt és tényleg tipikus. <_< Fater féle csüccs: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 (edited) Amikor csináltam az autó alját kivettem a pótkereket. Ugye szinte vadi új GM acélfelni. Megfordult az a perverz ötlet a fejemben, hogy összevásárolok még 3-at hozzá bontóból. Mármint pótkereket, és lesz 4 zsír új acélfelnim amit nem kell festegetni jópár évig. :rolleyes: Ez nem rossz gondolat akkor ha lehet válogatni, hogy nekem csak a pótkerék kell és egy helyről ezt be is lehet szerezni. Módosítva Április25, 2014 : Astra F Caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Jól mondja Dáwid, homasitás. Már 7 éve fenn van, nem mondom, hogy nem akart már párszor leugrani amikor hosszabb ideig állt a kocsi a tűző napon, de amikor elkezdett leválni, hamar nyomtam oda pillanatragasztót. Egész jól bírja magát. 5-600 Ft körül van métere. Gyárilag nekem is zöld volt, de mikor hozzám került, már csak nyomokban maradt meg. Saccperkábé 4 használt acélfelnit kapsz egy jó állapotú alufelni áráért. Nekem is 10 kerekű az autóm.... :D Ez biztosan így van, de én a következő miatt is gondolkodtam alufelnin, bár lehet, hogy hülyeség, igazából nem tudom eldönteni. Az utcán parkolok és nálunk elég gyakran lopják a dísztárcsákat a kerekekről. Elsősorban a gyáriakat. Szereztem jó áron 4db, gyakorlatilag teljesen új gyári dísztárcsát, de nem merem feltenni mert lehet már a másnapot se érné meg az autón. Így meg ott áll szerencsétlen dísztárcsa nélkül ami nekem nem tetszik és ráadásul feleslegesen vettem így meg. Az alufelnit le kellene szerelni az autóról ha el akarják lopni, de szerintem az annyira nem jellemző, hogy egy 14"-os alufelnit ellopnának és akkor talán mégis kinézne valahogy az autó. Szerintetek tévedek, rosszul gondolom ezt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Sztem a 14es dísztárcsát se lopják, mert mire adja el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április25, 2014 Megoszt Elküldve Április25, 2014 Nem tudom, hogy minek kell nekik, de bp-n lopnak mindent. Haverom nissanjáról is lelopták az összes gyári dísztárcsát, pedig nem egy olyan hú de értékes az autó és a dísztárcsa sem. (Csak, ha bemész a szalonba másikat venni...) A f@asztra dísztárcsát is el lehet passzolni pár ezerért. Könnyű préda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 Ez nem rossz gondolat akkor ha lehet válogatni, hogy nekem csak a pótkerék kell és egy helyről ezt be is lehet szerezni. Itt nálunk a bontóban legutóbb 5-6 F-volt, de a pótkerekeket pont nem néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 Ha nekem a jeleket lelopták a kerekeről (amik leszedéskor szét is mentek kb), akkor mindent lopnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 Caravan!? http://www.napiszar.hu/Thumbnails/18273.w-800.h0.q100.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2014 Megoszt Elküldve Április26, 2014 Caravan!? http://www.napiszar.hu/Thumbnails/18273.w-800.h0.q100.jpg heku car camp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Nekem is leszedték a 14-eseket. De a softstar kupjaiból is elkezdték kifeszegetni a megsárgult matrica emblémát. Aztán annyira szétment, hogy ott is hagyta cafatokban, de azért másik kettőt még összeb.szott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Egy Traffic controllos autó mit csinál egy olyan útszakaszon ami teljesen átlagos, semmilyen értelemben sem fizetős? Tegnap is ott állt a szokott helyén, egy kis van típusú kocsi, a sofőr a vezetőülésben ült. Trafizhatnak ebből? Csak azért mert én nem láttam benne + a fák az út szélén teljesen kitakarták, és egy "lejtő" alján van, tehát onnan nem sok mindent láthat. Vagy mégis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április27, 2014 Megoszt Elküldve Április27, 2014 Egy Traffic controllos autó mit csinál egy olyan útszakaszon ami teljesen átlagos, semmilyen értelemben sem fizetős? Tegnap is ott állt a szokott helyén, egy kis van típusú kocsi, a sofőr a vezetőülésben ült. Trafizhatnak ebből? Csak azért mert én nem láttam benne + a fák az út szélén teljesen kitakarták, és egy "lejtő" alján van, tehát onnan nem sok mindent láthat. Vagy mégis? Kamionnal minden út fizetős... Rájuk vadásznak, hogy amelyik nem rendelkezik útdíjjal, azt jól megfingassák. Úgy tudom rendszám alapján ellenőrzik. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts