zotya975 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Ha annyira megtolnak oldalról, hogy az egyik torony elmegy, akkor már úgyis k.rvamindegy :D Viszont ha nem összetöretni akarja az ember, hanem használni, akkor jó tud az lenni. Jaja pont most olvasgattam róla....van valami 5-ös lemezem meg colos fűtéscsövem, csinálni is lehet nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Jaja pont most olvasgattam róla....van valami 5-ös lemezem meg colos fűtéscsövem, csinálni is lehet nem? :D lehet, nekem is gyártott volt, de nem fűtéscsőből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 lehet, nekem is gyártott volt, de nem fűtéscsőből. :D Mégsem jöttél szlalomozni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Mégsem jöttél szlalomozni. :devlish: A ringmozinál voltam. A tolatva szlalomot én nyertem :D aztán a vakonvezetést is Árpival meg a Comboval :D csak nem figyeltél :P BW-n nem akartam, tele volt a cuccunkkal a csomi, a sört nem rázzuk föl, a bal első gumim is sz.r volt, ezen kívül már csak lötty nem volt a tankban, így se értem haza vele. :lol: De a Tomi volt ott is, nehogy piros caravan nélkül maradjon a szlalom. Így is vagy tizen gratuláltak másnap nekem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április23, 2014 Megoszt Elküldve Április23, 2014 Amennyiben divatnak nevezzük azt, hogy az embernek nincs pénze fényezni, de azért a küszöböt rendberakja, akkor igen, divatos :D Há' émmeg úgy vagyok vele, hogy inkább új küszöbre költök fényezéssel együtt, mint inkább alufelnire, meg spojlerre, meg ledezésre, meg üveg fóliázásra, meg mélynyomóra, meg, meg, meg ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Neeem kösz, ha megtolnak oldalról elég ha az egyik torony megy el. :D Akkor már úgyis mindegy a kocsinak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Szép ez a szín. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Jah, alufelni mögül nagyon kilátszik a rozsdás hátsó dob (tudom, cseréljem le tárcsára, de nincs helyem/időm/kedvem) Szóval leszedem a tetejét, ledrótkefézem, aztán hőálló fekete mehet rá, ennyi? Vagy van hőálló alapozó is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Há' émmeg úgy vagyok vele, hogy inkább új küszöbre költök fényezéssel együtt, mint inkább alufelnire, meg spojlerre, meg ledezésre, meg üveg fóliázásra, meg mélynyomóra, meg, meg, meg ... :D Az a baj a fényezéssel, hogy egyenlőre nem tudom én megcsinálni, szóval nem lesz. :rolleyes: Akkor már úgyis mindegy a kocsinak :) Mondjuk az is igaz. Jah, alufelni mögül nagyon kilátszik a rozsdás hátsó dob (tudom, cseréljem le tárcsára, de nincs helyem/időm/kedvem) Szóval leszedem a tetejét, ledrótkefézem, aztán hőálló fekete mehet rá, ennyi? Vagy van hőálló alapozó is? Hát én akármivel próbáltam mindíg csak 1-telet húzta ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Szóval leszedem a tetejét, ledrótkefézem, aztán hőálló fekete mehet rá, ennyi? Vagy van hőálló alapozó is? Hát én akármivel próbáltam mindíg csak 1-telet húzta ki. :rolleyes: Éppen ezt akartam mondani. Szép úgyse lesz csak egy évig, utána elkezdi újra. Olyan mint a vonóhorog. Tökmindegy mivel fested le, úgyis ledobja :D Amúgy meg, tudok hátsó tárcsa szettet, ha megjönne hozzá a kedved. (utána szenvedhetsz a rozsdás nyereg témán :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Éppen ezt akartam mondani. Szép úgyse lesz csak egy évig, utána elkezdi újra. Olyan mint a vonóhorog. Tökmindegy mivel fested le, úgyis ledobja :D De ennek ellenére én is lefestettem már vagy 5X. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Éppen ezt akartam mondani. Szép úgyse lesz csak egy évig, utána elkezdi újra. Olyan mint a vonóhorog. Tökmindegy mivel fested le, úgyis ledobja :D Amúgy meg, tudok hátsó tárcsa szettet, ha megjönne hozzá a kedved. (utána szenvedhetsz a rozsdás nyereg témán :lol: ) Bennevagyok, ha be is szereled nekem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 De ennek ellenére én is lefestettem már vagy 5X. :D Hammerite pl nagy marhaság lenne? vagy abból nincs hőálló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Jah, alufelni mögül nagyon kilátszik a rozsdás hátsó dob (tudom, cseréljem le tárcsára, de nincs helyem/időm/kedvem) Szóval leszedem a tetejét, ledrótkefézem, aztán hőálló fekete mehet rá, ennyi? Vagy van hőálló alapozó is? Én is tavaly tavasszal csináltam, de már kezd előjönni megint. Én mondjuk csak a kocsin csináltam, nem vettem le a dobot. Alaposan felcsiszoltam, lezsírtalanítottam, majd 3 rétegben fújtam hőállóval. Az idei évet még kibírja mert annyira nem durva, csak közelről látszódik néhány vékony rozsdacsík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Hammerite pl nagy marhaság lenne? vagy abból nincs hőálló? Hát azt nem tudom csak azt hogy rohadt drága. Én is akartam venni az alvázra, de olcsóbb volt a rozsdamaró, korróziógátló alapozó és fedőfesték összesen. Amúgy már szinte az összes nagy gyártónak van ilyen rozsdára kenhető festéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Ok, köszi. Akkor megpróbálom majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Hammerite pl nagy marhaság lenne? vagy abból nincs hőálló? ősszel kentem hammeriteal a dobokat, már látszik a rozsda,szerencse hogy volt otthon, nem kellett vennem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Há' émmeg úgy vagyok vele, hogy inkább új küszöbre költök fényezéssel együtt, mint inkább alufelnire, meg spojlerre, meg ledezésre, meg üveg fóliázásra, meg mélynyomóra, meg, meg, meg ... Ezzel egyet tudok érteni, én talán csak az alufelnivel teszek kivételt, de azért mert a biztonság miatt téli-nyári gumiszettet szeretnék és hogy ne kelljen mindig a gumishoz járni ezért felnire szerelve. A második szett ha már úgyis vennem kell akkor alufelni legyen, de ebből is használtat veszek mert csak arra futja. Egy kérdésem lenne: Az első hátsó lökhárítóknál a fehér vagy króm díszcsíkot mivel újítottad fel? Az enyémben is volt gyárilag ilyen, de ennyi idősen gyakorlatilag szétmállott és levált szinte teljesen, csak a darabjait látom. Az oldaldíszlécekben azonban megvan végig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Króm sose volt gyárilag. Ami van, az mind méterre kaphatós homasita-csík, az meg ugye mállik, mint a króm rendszámtábla keret. Hammerite is leugrik. Én anno a vonóhorgot konkrétan belemártottam egy doboz löttybe, az is egy éves szintet tudott. Húzz rá, egy nagy átmérőjű zsugorcsövet, azon nem üt át :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Króm sose volt gyárilag. Ami van, az mind méterre kaphatós homasita-csík, az meg ugye mállik, mint a króm rendszámtábla keret. Hammerite is leugrik. Én anno a vonóhorgot konkrétan belemártottam egy doboz löttybe, az is egy éves szintet tudott. Húzz rá, egy nagy átmérőjű zsugorcsövet, azon nem üt át :D Cdx powa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Cdx powa ;) Neb.sz. :blink: Én amiről bontottam cdx, azon ződ volt. Az gyárilag csicsa? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Én is akarok egy olyan csíkot a lökhárítóra, de fehéret. Szóval nem tudom miből csináljam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Én is akarok egy olyan csíkot a lökhárítóra, de fehéret. Szóval nem tudom miből csináljam :D Hmm...festékből? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Neb.sz. :blink: Én amiről bontottam cdx, azon ződ volt. Az gyárilag csicsa? :D Ződ? Moha, vagy már bezöldült. Cdx az krómos körbe. Vagyis a lökösökön külön el van dolgozva a végük, díszcsíkon meg az alaplemez lóg a fekete ütköző alá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaboric Elküldve Április24, 2014 Megoszt Elküldve Április24, 2014 Sziasztok Lenne egy régi problémám az Astrába, a it nagyon megkéne már oldanom. F astra bal első ajtó, elektromos ablakemelő mikor emeli fel hátulja kicsúszik az üvegnek, eleje lemegy jópár cm-t. Szerintem a kis műanyag csúsznak nem kopottságát, néztem őket. Olyan, mintha valami az lját elől nem tartaná, es ezért bukik ki. Oldalt van 2 csavar amin próbáltam állítani, de hiába, semmi. Mi lehet a baj? Nagyon rossz bal ablak nélkül. Most szét van szedve az ajtó, s megszeretném csinálni. Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts