gulyasalex Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Hát ha lemegyek a pincébe és lefényképezem a kárpitot akkor lesz, de úgy rémlik ott van valami kivehető műanyag rész. Így van, abba akad bele a komplett kárpitnak két füle ami sajnos letört :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Miért van az hogy ha valamelyik ismerős beugrik annak szerelés a vége? :D Mai faragásunk Róóóbival: Ki találja ki mi a furcsaság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2014 Megoszt Elküldve Április13, 2014 Miért van az hogy ha valamelyik ismerős beugrik annak szerelés a vége? :D Mai faragásunk Róóóbival: Ki találja ki mi a furcsaság? Mi van az izzó helyén vakdugó? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április13, 2014 Megoszt Elküldve Április13, 2014 Miért van az hogy ha valamelyik ismerős beugrik annak szerelés a vége? :D Mai faragásunk Róóóbival: Ki találja ki mi a furcsaság? Ez a magasságállító motor astré? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április13, 2014 Megoszt Elküldve Április13, 2014 Ez a magasságállító motor astré? Az. Ott a pont. Valeo lámpába faragtunk bosch állítómotort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.zoli83 Elküldve Április15, 2014 Megoszt Elküldve Április15, 2014 Sziasztok! Tud valaki Kecskeméten egy jó, megbízható szerelőt, aki nem arany árban dolgozik? Üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Az. Ott a pont. Valeo lámpába faragtunk bosch állítómotort. Juhu, én meg vettem inkább egy valeo motort, nem mertem faragni :D Úgyhogy van most felemás állítómotorom feleslegesen, mert a valeo-t is párban adták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Sziasztok! Tud valaki Kecskeméten egy jó, megbízható szerelőt, aki nem arany árban dolgozik? Üdv, Zoli Olyan szerelő sajnos nem létezik :) De Pesten tudok ajánlani pár értelmesebbet Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Cegunk jol, olcson es gyorsan dolgozik. On ezekbol kettot valaszthat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Srácok, Segítsetek legyetek szívesek! :blush: Egy pár, hátsó sárfogó gumira lenne szükségem [autó: Opel Astra F, 5 ajtós, ferdehátú, '98-as évjáratú]. Kép: http://www.opeleseknek.hu/opelshop/image/data/opel_alkatreszek/karosszeria_kivul/sarfogo/Sarfogogumi_hatso_Opel_GM_gyari_AstraF_5_ajtoshoz_90397277_1718638_p.jpg Több helyen érdeklődtem már, de szinte senki se tudja beszerezni. Esetleg nem tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Cegunk jol, olcson es gyorsan dolgozik. On ezekbol kettot valaszthat. A jó szerelő olyan mint az UFÓ, állítólag létezik, de én még sose láttam élőben csak olyan elmosódott fényképeken. :D Srácok, Segítsetek legyetek szívesek! :blush: Egy pár, hátsó sárfogó gumira lenne szükségem [autó: Opel Astra F, 5 ajtós, ferdehátú, '98-as évjáratú]. Kép: http://www.opeleseknek.hu/opelshop/image/data/opel_alkatreszek/karosszeria_kivul/sarfogo/Sarfogogumi_hatso_Opel_GM_gyari_AstraF_5_ajtoshoz_90397277_1718638_p.jpg Több helyen érdeklődtem már, de szinte senki se tudja beszerezni. Esetleg nem tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni? A Cromaxnál van, de csak gyári és aranyárban, olyan 5-6 ezer fornt /db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 A jó szerelő olyan mint az UFÓ, állítólag létezik, de én még sose láttam élőben csak olyan elmosódott fényképeken. :D A Cromaxnál van, de csak gyári és aranyárban, olyan 5-6 ezer fornt /db. Köszi szépen. De sajnos ott sincsen. Kérdeztem, de nem is tudják beszerezni. :-( 5 helyen próbáltam már, de sikertelenül. Nagyon gyanús, hogy nem lesz ilyenem. :-@ Még van 1 reményem, amit 13:00-kor hívok vissza munka előtt. Csak mondom rákérdezek itt is, hátha... :-$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Köszi szépen. De sajnos ott sincsen. Kérdeztem, de nem is tudják beszerezni. :-( 5 helyen próbáltam már, de sikertelenül. Nagyon gyanús, hogy nem lesz ilyenem. :-@ Még van 1 reményem, amit 13:00-kor hívok vissza munka előtt. Csak mondom rákérdezek itt is, hátha... :-$ Itt Győrben tudott volna hozni a Cromaxban a srác, de ennyiért nekem nem kellett.https://cromax.hu/160000000-autofelszerelestartozek/161760000-kulso-felszereles/161760762-sarfogo-gumi/320023-hatso-sarfogo-gumi-klt_-opel-astra-f Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Itt Győrben tudott volna hozni a Cromaxban a srác, de ennyiért nekem nem kellett.https://cromax.hu/160000000-autofelszerelestartozek/161760000-kulso-felszereles/161760762-sarfogo-gumi/320023-hatso-sarfogo-gumi-klt_-opel-astra-f Tudsz elérhetőséget mondani? :icon1: Engem érdekelne. Persze, ha nem gond?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Tudsz elérhetőséget mondani? :icon1: Engem érdekelne. Persze, ha nem gond?! Hát csak a honlapon található kirendeltség telefonszámát:https://cromax.hu/tartalmak/ugyfelszolgalat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Hát csak a honlapon található kirendeltség telefonszámát:https://cromax.hu/tartalmak/ugyfelszolgalat Nemsokára felhívom. Hát nem sok reménnyel, de megkérdezem. A 6. helyről sem tudják beszerezni. <_< Valószínű, hogy a Cromax sem tudja, ha a kecskemétinek sem sikerült, de próba szerencse. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Srácok, Segítsetek legyetek szívesek! :blush: Egy pár, hátsó sárfogó gumira lenne szükségem [autó: Opel Astra F, 5 ajtós, ferdehátú, '98-as évjáratú]. Kép: http://www.opeleseknek.hu/opelshop/image/data/opel_alkatreszek/karosszeria_kivul/sarfogo/Sarfogogumi_hatso_Opel_GM_gyari_AstraF_5_ajtoshoz_90397277_1718638_p.jpg Több helyen érdeklődtem már, de szinte senki se tudja beszerezni. Esetleg nem tudnátok segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni?Tegnap láttam valahol. Bazáron, vagy hahualkatrészeken talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m.zoli83 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Olyan szerelő sajnos nem létezik :) De Pesten tudok ajánlani pár értelmesebbet Pesten én is tudnék, csak Kecskemét sokkal közelebb lenne. :icon1: Azért köszi! Üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 A Cromaxnál van, de csak gyári és aranyárban, olyan 5-6 ezer fornt /db. 5-6 ezer forintért csak gagyi aranyat kapsz (értsd: réz) a kisebbségi árustól az utcán! :D Egyébként miért is drága ez az ár ha egy dísztárcsa kb. kétszer ennyibe kerül? Különben nekem nincs is sárfogó gumim hátul gyárilag. Én csak elől hiányolom, mert megy a trutyi az ajtóra, de még a helye sincs meg rajta. Hiába Rüsselheimben nem értették "az idők szavát" ! :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 5-6 ezer forintért csak gagyi aranyat kapsz (értsd: réz) a kisebbségi árustól az utcán! :D Egyébként miért is drága ez az ár ha egy dísztárcsa kb. kétszer ennyibe kerül? Különben nekem nincs is sárfogó gumim hátul gyárilag. Én csak elől hiányolom, mert megy a trutyi az ajtóra, de még a helye sincs meg rajta. Hiába Rüsselheimben nem értették "az idők szavát" ! :smartass: Hát ugye relativitás van. 3-3-ezer forintért vettem egy pár kerékjárati dobbetétet, hogy ha már kijavítottam a sarkokat akkor ne kerüljön ode megint sár. Ehhez képest sok az a 4X6 ezer forint amivel az első ajtót, a küszöböt és a kocsi fenekét védeném, de úgy látom szükséges, csak nem ennyiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 5-6 ezer forintért csak gagyi aranyat kapsz (értsd: réz) a kisebbségi árustól az utcán! :D Egyébként miért is drága ez az ár ha egy dísztárcsa kb. kétszer ennyibe kerül? Különben nekem nincs is sárfogó gumim hátul gyárilag. Én csak elől hiányolom, mert megy a trutyi az ajtóra, de még a helye sincs meg rajta. Hiába Rüsselheimben nem értették "az idők szavát" ! :smartass: Én meg rohadtul hiányolom a hátsót mikor mész előttem az esőben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 nekem elől-hátul van gyári :P akkor még kötelező volt itthon, ugytudom egyébként meg gugli http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/karosszeria/egyeb/opel_astra_f_sarfogo_gumik_elore_1881324119.html?bannersource=netpositive http://olx.hu/hirdetes/opel-astra-f-3-5-ajtos-hatso-sarfogo-gumi-opel-emblemas-ID1KWyZ.html#23d2bd1df5 vagy bontó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Én meg rohadtul hiányolom a hátsót mikor mész előttem az esőben. :D A caravannak elég hosszú a feneke nem nagyon veri fel szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 Én meg rohadtul hiányolom a hátsót mikor mész előttem az esőben. :D Én is rohadtul hiányolom a sajátomról. :) Amúgy megvarrtam a dobot, félig leengedtem a függesztőket úgy már hozzáfértem az oldalához is. Plusz a váltókar gumigyűrűje is nagyobbító beavatkozást élt át, kicsit még beremeg de már nem kotyog annyit. Valahol nézel majd nekem felújítókészletet a kapcsolókarhoz? Büdösül ki vannak szopósodva ott a kramancok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április16, 2014 Megoszt Elküldve Április16, 2014 A caravannak elég hosszú a feneke nem nagyon veri fel szerintem. De, mindegyik felveri. Attól mert mögötte 20 centivel a föld fölött még van kaszni, ugyanúgy beterít. Én is rohadtul hiányolom a sajátomról. :) Amúgy megvarrtam a dobot, félig leengedtem a függesztőket úgy már hozzáfértem az oldalához is. Plusz a váltókar gumigyűrűje is nagyobbító beavatkozást élt át, kicsit még beremeg de már nem kotyog annyit. Valahol nézel majd nekem felújítókészletet a kapcsolókarhoz? Büdösül ki vannak szopósodva ott a kramancok... Cromaxnál tuti van, de majd megkérdem a forrásom hogy ők le tudják e rendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts