Dáwid Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 ...és mindketten pezsgő bódét linkeltek... azért fakjuall :D Ne kötözködj, kék autód kertitörpéd van. :D De szánalmas hogy miket nemképesek emberek művelni az emberek. Amikor régen a fél éves pözsón láttam, hogy a visszapillantó hilti-szallaggal van visszafogatva az ajtóra, rozsdás csavarokkal, még azt hittem hogy csak egy ilyen hülye van, de egyre többet és többet látok... csak jönnek a színre fújt gsi-ködlámpák, a kapupántcsavarral föl-fögatott csomagtartó ajtó zártakarók, meg a szigszalag morcosítások... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Vagyúgy! Xe? Let? Épített x30xe 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Épített x30xe wow, akko legalább megdögleni möglehet benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 wow, akko legalább megdögleni möglehet benne.... egy ezres swiftben is meg lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 egy ezres swiftben is meg lehet. azé lásd be nagyobb a kísértés, hogy nyomjad egy ilyenbe de persze igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Nem feltétlen a kísértés nagyobb, de ha menni kell, akkor megy. 1.4-1.6 meg néz mint matolcsy négyesmetrón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április7, 2014 Megoszt Elküldve Április7, 2014 Legalább megtanul az ember lendületből közlekedni :D Nem feltétlen a kísértés nagyobb, de ha menni kell, akkor megy. 1.4-1.6 meg néz mint matolcsy négyesmetrón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Legalább megtanul az ember lendületből közlekedni :D Tök jól lehet lendületből menni az 14nzvel, csak mikor meg kell törni a lendületet, akkor necces. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Tök jól lehet lendületből menni az 14nzvel, csak mikor meg kell törni a lendületet, akkor necces. :D De legalább olyan hülyeségek nem törik a lendületet, mint fekvőrendőr, vasúti átjáró, bukkanó, stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 De legalább olyan hülyeségek nem törik a lendületet, mint fekvőrendőr, vasúti átjáró, bukkanó, stb :D Az tény. :D Viszont az alapjárat buzulása érdekes. 1.6os pillangó és injektor van rajta és már két naracssárga vákuum könyököt lerúgott magáról...és nem lecsúszik, hanem szétpukkan. :D Tankszellőztetés se jó, de 5000ft/200km :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 azé lásd be nagyobb a kísértés, hogy nyomjad egy ilyenbe de persze igaz Egyrészt tutira nem én nyomom, mert csak elhozni segítettem, nem az enyém :D Másrészt viszont, simán jól járható egy ilyen dög. Gyakorlatilag 1500-tól kezdve olyat csinál, amit egy kismotoros az életbe nem fog. 2000 fölé nem is kell forgatni ahhoz hogy közlekedjen az ember, és akkor még bőven nem tartja fel a forgalmat. Iszonyat kényelmes egy olyan motorral gurulni, ami a sokszorosát tudja annak, mint amire éppen szükség van. Gyakorlatilag a visszaváltás fogalma úgy megy el felejtésbe, hogy gondolkozni kell rajta később, hogy mi is volt az. Astrába amúgy se sok egy ilyen. Amikor egy A-corsa elejébe van bekanalazva ugyan az, na ott mutat érdekeset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Egyrészt tutira nem én nyomom, mert csak elhozni segítettem, nem az enyém :D Másrészt viszont, simán jól járható egy ilyen dög. Gyakorlatilag 1500-tól kezdve olyat csinál, amit egy kismotoros az életbe nem fog. 2000 fölé nem is kell forgatni ahhoz hogy közlekedjen az ember, és akkor még bőven nem tartja fel a forgalmat. Iszonyat kényelmes egy olyan motorral gurulni, ami a sokszorosát tudja annak, mint amire éppen szükség van. Gyakorlatilag a visszaváltás fogalma úgy megy el felejtésbe, hogy gondolkozni kell rajta később, hogy mi is volt az. Astrába amúgy se sok egy ilyen. Amikor egy A-corsa elejébe van bekanalazva ugyan az, na ott mutat érdekeset :D aha, átfogalmazom: nekem nem kéne túl sokat tud :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 na ez 1 jó 5let: http://teszereled.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 na ez 1 jó 5let: http://teszereled.hu/ Külföldön ez már nagyon régóta létező műfaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Külföldön ez már nagyon régóta létező műfaj. hát az jó, csak én itthon lakom, párszor már ölni tudtam volna 1 csáposért..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Nem bántásból, de minden a fővárosban van! A vidék álltalában mostohagyerek! Nem csak ebben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Tök jól lehet lendületből menni az 14nzvel, csak mikor meg kell törni a lendületet, akkor necces. :D Ekkor kell visszaváltani 2-be 80 alatt és 3-ba 120-alatt, egyszer próbáltam 130-nál is de egyből ledadogott. :D Nem bántásból, de minden a fővárosban van! A vidék álltalában mostohagyerek! Nem csak ebben! Hát szerintem az F még az a kategória, hogy otthon az udvarban nagyrészt lehet javítani, egy marék tescós szerszámmal, (de van aki a panel tövében szereli) egy garázs és egy akna már álmaim netovábbja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 En nagyon raszoktam a csaposra, pedig sokat nyomtam utcan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 En nagyon raszoktam a csaposra, pedig sokat nyomtam utcan. Én meg annyira a rámpára hogy lehet először nem is ások aknát a garázs alá. Amúgy meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Egyrészt tutira nem én nyomom, mert csak elhozni segítettem, nem az enyém :D Másrészt viszont, simán jól járható egy ilyen dög. Gyakorlatilag 1500-tól kezdve olyat csinál, amit egy kismotoros az életbe nem fog. 2000 fölé nem is kell forgatni ahhoz hogy közlekedjen az ember, és akkor még bőven nem tartja fel a forgalmat. Iszonyat kényelmes egy olyan motorral gurulni, ami a sokszorosát tudja annak, mint amire éppen szükség van. Gyakorlatilag a visszaváltás fogalma úgy megy el felejtésbe, hogy gondolkozni kell rajta később, hogy mi is volt az. Astrába amúgy se sok egy ilyen. Amikor egy A-corsa elejébe van bekanalazva ugyan az, na ott mutat érdekeset :D Bezony. :rolleyes: aha, átfogalmazom: nekem nem kéne túl sokat tud :D Nincs olyan, hogy túl sok. Komolyan most már kezdem érezni, hogy kéne még... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Bezony. :rolleyes: Nincs olyan, hogy túl sok. Komolyan most már kezdem érezni, hogy kéne még... :D Ahahahahahahahah :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Ahahahahahahahah :D Most miért? :D Egy sztédzs-ván elférne rajta. Csak előbb gyógyuljon meg az erőlködő. Ja és valaki tegye vissza a k**va légzsákokat! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Nincs olyan, hogy túl sok. Komolyan most már kezdem érezni, hogy kéne még... :D akkor most ülj le, és beszéld meg a fél évvel ezelőtti önmagaddal, hogy nem beszélnek hülyeséget csütörtök este. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Egyrészt tutira nem én nyomom, mert csak elhozni segítettem, nem az enyém :D Másrészt viszont, simán jól járható egy ilyen dög. Gyakorlatilag 1500-tól kezdve olyat csinál, amit egy kismotoros az életbe nem fog. 2000 fölé nem is kell forgatni ahhoz hogy közlekedjen az ember, és akkor még bőven nem tartja fel a forgalmat. Iszonyat kényelmes egy olyan motorral gurulni, ami a sokszorosát tudja annak, mint amire éppen szükség van. Gyakorlatilag a visszaváltás fogalma úgy megy el felejtésbe, hogy gondolkozni kell rajta később, hogy mi is volt az. Astrába amúgy se sok egy ilyen. Amikor egy A-corsa elejébe van bekanalazva ugyan az, na ott mutat érdekeset :D Én nem közlekednék tartósan 2000 alatt, mert nem tesz jót a többszelepes motoroknak. Az enyémmel is inkább 2-2,5e között mozgok annak ellenére, hogy már 1500-nál tudna gyorsulni (XE) annyira, hogy felvegye a forgalom ritmusát, hála a több nyomatéknak. És tényleg jó érzés, hogy tudod sokkal több van benne, mint amire szükség van a mindennapi normál közlekedésben. Elég visszaváltani egyet és elszabadul, mint egy vadállat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 akkor most ülj le, és beszéld meg a fél évvel ezelőtti önmagaddal, hogy nem beszélnek hülyeséget csütörtök este. :D Hát én úgy emlékszem nem azt mondtam, hogy soha. Hanem azt, hogy egy darabig biztosan nem, mert nem érzem. :D Na most már az egy darabig eltelt, és már érzem. Ennyi változott. :D Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! Nem beszélnek hülyeséget csütörtök este! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts