ocsi.horvath Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Mikor kezdödik?mert agyalok hogy a fiammal megyek de neki meg ovi lenne.igy inkább a talàlkozo rész érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Hát én elnéztem a dátumot.mert holnap még csak 28.a van...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március27, 2014 Megoszt Elküldve Március27, 2014 Hű ha.ezt nem is tudtam.lehet hogy kinézek.de egyedül gáz kimenni nem? Egyedül az, de nem csak te leszel ott... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Megy valaki Kiskunacházára? Szánsájn lesz, úgyhogy sokan mennek. Tavaly elég takony idő volt. Mondjuk passzolom, mert darabolom az autót, de én csak egyedül vagyok, a többiek sokan vannak :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Szánsájn lesz, úgyhogy sokan mennek. Tavaly elég takony idő volt. Mondjuk passzolom, mert darabolom az autót, de én csak egyedül vagyok, a többiek sokan vannak :D :lol: Én is mennék, de ma szétdurrant a vízcső.... :angry: És persze sehol nem kapni azonnaliba.... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Én is mennék, de ma szétdurrant a vízcső.... :angry: És persze sehol nem kapni azonnaliba.... :icon4: Melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Melyik? Termosztát-hűtő összekötő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Termosztát-hűtő összekötő. Ez nálam is egyszer elszállt a diselben, meg is főztük a motort.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Ez nálam is egyszer elszállt a diselben, meg is főztük a motort.... :D De optimista vagy. Én csak azt vettem észre, hogy a kórház parkolóba, leállítás után, kiírta hogy "kühlmittel stand." Kinyitom elöl, és látom hogy spriccel a cső. Szépen a bilincs mellett elnyíródott. Kicsit hozzáértem, és már repedt is tovább.... Mikor elment a nyomás, nekem is bugyogott a tartály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 De optimista vagy. Én csak azt vettem észre, hogy a kórház parkolóba, leállítás után, kiírta hogy "kühlmittel stand." Kinyitom elöl, és látom hogy spriccel a cső. Szépen a bilincs mellett elnyíródott. Kicsit hozzáértem, és már repedt is tovább.... Mikor elment a nyomás, nekem is bugyogott a tartály. Szerencséd volt, mondjuk a BC-nagy előny ilyen szempontból is, mi semmit nem vettünk észre, pályán eldurrant a cső, elfolyt a víz, majd azt vettük csak észre, hogy szépen lassul a motor majd teljesen megszorult. Gondoltam már rá, hogy beszerzek egy szintjelzős kupakot, akkor legalább látom ha csökken a szint, nekem is van pár eléggé necces csövem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Megy valaki Kiskunacházára? Megyek, gurulok egyet egyenesen. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Szerencséd volt, mondjuk a BC-nagy előny ilyen szempontból is, mi semmit nem vettünk észre, pályán eldurrant a cső, elfolyt a víz, majd azt vettük csak észre, hogy szépen lassul a motor majd teljesen megszorult. Gondoltam már rá, hogy beszerzek egy szintjelzős kupakot, akkor legalább látom ha csökken a szint, nekem is van pár eléggé necces csövem. én mikor beraktam a BC-t az az egyet kötöttem be "rendesen", sosem lehet tunni Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 zotya975 a szintjelzős kupak jó ha benne van, mert nekem is volt már rá példa, hogy jelezte a "bajt".. BC sem kell hozzá, én a km/h-ba kötöttem be az izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március28, 2014 Megoszt Elküldve Március28, 2014 Szánsájn lesz, úgyhogy sokan mennek. Tavaly elég takony idő volt. Mondjuk passzolom, mert darabolom az autót, de én csak egyedül vagyok, a többiek sokan vannak :D :lol: Nocsak. Milyen projekted fut éppen? Most kerülnek fel a gyöngyház elemek a nyári optikával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Nocsak. Milyen projekted fut éppen? Most kerülnek fel a gyöngyház elemek a nyári optikával? negatív még Gyummánál vannak a műanyagok. A hátsó lökösből a letolatás-repedést kiveszi, meg megfújja az egészet újra. Aztán még belemártjuk a flexet a hátsó sárvédőbe a betöltő kocka körül. Meg ha már belejöttünk, az ívbe is, mert kicsi a hely :D aztán az ajtókat majd ez után...:( ma csak leszedem a szelepfedelet, és tömítést cserélek, mert utálom hogy olajködös a fedél. Hiába polírozom anyjáig, ha fekete akkor randa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Kézifékkötél csere+ összerakáskor elfosta magát a jobb hátsó munkahenger+ nem vették észre elő műszakin hogy a jobb hátsó taposó roszog a rozsdától... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Kézifékkötél csere+ összerakáskor elfosta magát a jobb hátsó munkahenger+ nem vették észre elő műszakin hogy a jobb hátsó taposó roszog a rozsdától... Egy átlagos szombat délután Zotyáéknál... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Egy átlagos szombat délután Zotyáéknál... :D ezekszerint szombatra nem kocsis programokat kell tervezni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 aki tud az tud :D http://www.youtube.com/watch?v=MZIlNb4KIRk#t=36 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Március29, 2014 Megoszt Elküldve Március29, 2014 Sziasztok. Milyen volt az opel tali? Nem tudtam menni mert egy fordot kellett lakatolásra elökészitenem. Pedig jó lett volna kimenni ismerkedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 ezekszerint szombatra nem kocsis programokat kell tervezni..... Hát nem, majd ma lesz a heti bevásárlás, ha összeszedem magam, visszarakom az üléseket, az asszony meg segít légteleníteni a hátsó fékeket. :rolleyes: Van a baráti körben egy Citroen BX. Lassan lejár a műszakija és nem csináltatják meg, el lesz adva. Szerettem volna megszerezni, gondoltam jó lesz szerelgetős hobbiautónak, de a nejem közölte velem hogy olyan már van egy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Dawid. Látszik a teknikán hogy karbantartott. Enyém a szelepfedél jobb sarkán kicsit könyezik pedig új tömitést kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Dawid. Látszik a teknikán hogy karbantartott. Enyém a szelepfedél jobb sarkán kicsit könyezik pedig új tömitést kapott. Én is tegnap cseréltem. Állandóan össze-ködölte a fedelet, azt meg rühellem, ha nem patika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Jöhetnél hozzám is takarítani. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts