Dáwid Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Volt aki csinált ilyet? :blink: Amúgy még mindíg nem hegesztettem oda a csavart. :D berohadt az már, nem kell tökölni vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Gyári MID kijelzőnek melyik vezetékei kommunmikálnak a rádióval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 A hétvégén "jól" jártam... Bp-ről hazafelé tartva, Vecsésnél a generátor beadta az unalmast. Érdekes volt egy fényszóróval, este nyolckor jönni a négyesen. Karcagig mertem menni, mert már nagyon nem láttam a sárga lámpával. Szerencse, hogy most egy hete vettem bele egy 60Ah-ás aksit. Most aztán lehet felújítani a drága Delcot... <_< Hová lett a másik fényszóró? Gyári MID kijelzőnek melyik vezetékei kommunmikálnak a rádióval? Szerintem ugyanazon szinű kábelek mint előtte a TID-el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Hová lett a másik fényszóró? Szerintem ugyanazon szinű kábelek mint előtte a TID-el.... Nem a gyári rádió van az XE-be. Valami vadember szétvágta a kábelköteget, csokival visszaalakítota gyárira, aztán egy átalakítóval tette be az új rádiót. Visszacseréltem gyárira, de a kijelző nem működ. Vagyis a kijelzőn nem látom az állomásokat. Úgy meg nehéz rádiózni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Vki tud króm keretet mûszerfalba? Tyúning boltokban meg az íbéjen lehet kapni. 10 rugó körül van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Nem a gyári rádió van az XE-be. Valami vadember szétvágta a kábelköteget, csokival visszaalakítota gyárira, aztán egy átalakítóval tette be az új rádiót. Visszacseréltem gyárira, de a kijelző nem működ. Vagyis a kijelzőn nem látom az állomásokat. Úgy meg nehéz rádiózni... szürke-piros szálat kellett elvágnom hogy jelezze a dátumot nem gyári rádiónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február24, 2014 Megoszt Elküldve Február24, 2014 Gyári MID kijelzőnek melyik vezetékei kommunmikálnak a rádióval? Ha minden igaz, akkor így: MID 9pin -> Rádió 18pin MID10pin -> Rádió 19pin MID11pin -> Rádió 22pin persze mindegyik kanóc egyforma színű: Br/Ws :D, valami betűk vagy számok vannak még benne, de rajzokon nem írják. Minden esetre sok lehetőség nincs 3 vezetéket bekötni, nálam nem romlott el a rádió ha nem jól volt ez a 3 madzag, de csak akkor működik, ha a sorrend helyes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Tyúning boltokban meg az íbéjen lehet kapni. 10 rugó körül van. Azt tudom. Csak gondoltam hátha van vkinek olcsóbban. Mert 10et nekem nem igazán ér meg :/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Hová lett a másik fényszóró? Hát kérlek szépen a balosnak lehúztam a csatlakozóját, hogy ne 110 watt, hanem csak 55 egye az aksit... :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Hát kérlek szépen a balosnak lehúztam a csatlakozóját, hogy ne 110 watt, hanem csak 55 egye az aksit... :icon10: jogos...én meg helyzetjelző+ködössel mentem volna, mert az is kábé 110Watt és akkor mindegyik oldalon pislákol valami. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 En meg felhivtam volna magam, hogy adjak kolcson generatort. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Bátyám éjszaka debrecenből jött haza gyulára, tompítottal, egy 4 éve meglévő,ismeretlen előéletű és korú varta akksival (ezzel vettük az autót) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Üdv! Valaki alakította már át a hûtôrácsot házilag? Az emblémát akarom leszedni, valamint a vékony rácsokat kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Üdv! Valaki alakította már át a hûtôrácsot házilag? Az emblémát akarom leszedni, valamint a vékony rácsokat kiszedni. És mi a kérdés? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 És mi a kérdés? :huh: Középen osztott hûtôrács, és úgy láttam, hogy egybe van öntve az embléma hejével. De én úgy szeretném, hogy csa a csík legyen középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Középen osztott hûtôrács, és úgy láttam, hogy egybe van öntve az embléma hejével. De én úgy szeretném, hogy csa a csík legyen középen. Tehát 94 előtti? Egybe van öntve. El szeretnéd tüntetni az Opel jelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Tehát 94 előtti? Egybe van öntve. El szeretnéd tüntetni az Opel jelet? Pontosabban 92es. És igen, a jelet meg a vékony fekete rácsokat. Fém rácsot akarok tenni a helyére. Így akarom, mint ezen: http://www.google.hu/search?q=astra+f+tuning&tbm=isch&ei=nMMMU4SLA6H9ywOjl4LADg&start=140&sa=N#i=19 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Pontosabban 92es. És igen, a jelet meg a vékony fekete rácsokat. Fém rácsot akarok tenni a helyére. Így akarom, mint ezen: http://www.google.hu/search?q=astra+f+tuning&tbm=isch&ei=nMMMU4SLA6H9ywOjl4LADg&start=140&sa=N#i=19 A kép nem jön be , gondolom ilyet szeretnél. http://www.google.hu/imgres?sa=X&biw=1280&bih=914&tbm=isch&tbnid=b1G-swwMU4mPZM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.deviltuning.hu%2FAstra_KZS%2F28%2F1%2Fkep%2F20515%26hp%3D2&docid=zytvPUUJNEbQWM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.deviltuning.hu%2Fimages%2Fusers%2F5085%2F3045%2Fnormal%2FOpel_Astra_F_Sedan_tuning_auto-20515.jpg&w=800&h=600&ei=r8QMU-2kLeT-ygPhqoKQDQ&zoom=1&ved=0CGQQhBwwBQ&iact=rc&dur=391&page=1&start=0&ndsp=20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 En meg felhivtam volna magam, hogy adjak kolcson generatort. :D Én is hívtam magam, de állandóan foglalt volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Én is hívtam magam, de állandóan foglalt volt... :D Miért nem küldtél SMS-t azt el tudod olvasni később is. Nemrég egy régi fórumozó akadt el Ausztriában c16nz Vekin szakadt el a szíj, vitte a feszítőt is. Éjjel pályán nem kockáztatta a tovább utat, ott éjszakáztak egy pihenőben, aztán másnap vettek alkatrészt, de nem passzolt, ugye futár vitte ki akkor derült ki hogy nem jó...nem kis mizéria volt mire hazaértek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február25, 2014 Megoszt Elküldve Február25, 2014 Vki tud króm keretet mûszerfalba? ebay a barátod... http://www.ebay.com/itm/Chrome-ABS-dashboard-ring-for-Opel-Astra-F-Vectra-A-Calibra-/321042765587?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4abfa3d713&vxp=mtr postázva kerül 5800-ba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 A kép nem jön be , gondolom ilyet szeretnél. http://www.google.hu/imgres?sa=X&biw=1280&bih=914&tbm=isch&tbnid=b1G-swwMU4mPZM%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.deviltuning.hu%2FAstra_KZS%2F28%2F1%2Fkep%2F20515%26hp%3D2&docid=zytvPUUJNEbQWM&imgurl=http%3A%2F%2Fwww.deviltuning.hu%2Fimages%2Fusers%2F5085%2F3045%2Fnormal%2FOpel_Astra_F_Sedan_tuning_auto-20515.jpg&w=800&h=600&ei=r8QMU-2kLeT-ygPhqoKQDQ&zoom=1&ved=0CGQQhBwwBQ&iact=rc&dur=391&page=1&start=0&ndsp=20 Há' ölég ocsmány szegényke! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február26, 2014 Megoszt Elküldve Február26, 2014 Há' ölég ocsmány szegényke! :D na ja. És ez nem csinálva lett, hanem így egyben lehet venni jó pénzért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február27, 2014 Megoszt Elküldve Február27, 2014 na ja. És ez nem csinálva lett, hanem így egyben lehet venni jó pénzért. De mivel az eredetit úgyse veszi meg senki, mer' lehet kapni a devilnél is tizenötér' , tele van üvegszálas izével a világ :D Ha már üvegszál, tegnap megint rámírt egy fotelfighter, hogy mennyiért tudok "olyant mint az enyém" lököst. Mondtam neki, hogy javítottat, alja nélkül tudok adni 20-ért, vagy van erősen törött, de hiánytalan 12-ért. Vagy 50 körül vannak már egész épek, csak fülsérüléssel. Megint hülye voltam, nem értettem hozzá, és ő 38-ért látott már újat. :D Tavaly ősszel egy csávó meg akarta magyarázni nekem, hogy valamelyik tyúningboltban, lehet kapni olyan hátsólököst, mint az enyém... és neki ne akarjam már bemesélni ezt a marhaságot, ő már 20 éve opelezik (de nem ismer meg egy gsi lököst... :D ) nem is hirdetek semmit, csak simán betalálnak ezek a zsenik. :lol: Aki hirdet, az mit kap? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február27, 2014 Megoszt Elküldve Február27, 2014 De mivel az eredetit úgyse veszi meg senki, mer' lehet kapni a devilnél is tizenötér' , tele van üvegszálas izével a világ :D Ha már üvegszál, tegnap megint rámírt egy fotelfighter, hogy mennyiért tudok "olyant mint az enyém" lököst. Mondtam neki, hogy javítottat, alja nélkül tudok adni 20-ért, vagy van erősen törött, de hiánytalan 12-ért. Vagy 50 körül vannak már egész épek, csak fülsérüléssel. Megint hülye voltam, nem értettem hozzá, és ő 38-ért látott már újat. :D Tavaly ősszel egy csávó meg akarta magyarázni nekem, hogy valamelyik tyúningboltban, lehet kapni olyan hátsólököst, mint az enyém... és neki ne akarjam már bemesélni ezt a marhaságot, ő már 20 éve opelezik (de nem ismer meg egy gsi lököst... :D ) nem is hirdetek semmit, csak simán betalálnak ezek a zsenik. :lol: Aki hirdet, az mit kap? :lol: Agyf@szt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts