Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A hétvégén "jól" jártam...

Bp-ről hazafelé tartva, Vecsésnél a generátor beadta az unalmast. Érdekes volt egy fényszóróval, este nyolckor jönni a négyesen. Karcagig mertem menni, mert már nagyon nem láttam a sárga lámpával. Szerencse, hogy most egy hete vettem bele egy 60Ah-ás aksit.

Most aztán lehet felújítani a drága Delcot...

<_<

Hová lett a másik fényszóró?

Gyári MID kijelzőnek melyik vezetékei kommunmikálnak a rádióval?

Szerintem ugyanazon szinű kábelek mint előtte a TID-el....

Megosztás:

Hová lett a másik fényszóró?

Szerintem ugyanazon szinű kábelek mint előtte a TID-el....

Nem a gyári rádió van az XE-be.

Valami vadember szétvágta a kábelköteget, csokival visszaalakítota gyárira, aztán egy átalakítóval tette be az új rádiót. Visszacseréltem gyárira, de a kijelző nem működ. Vagyis a kijelzőn nem látom az állomásokat. Úgy meg nehéz rádiózni...

Megosztás:

Nem a gyári rádió van az XE-be.

Valami vadember szétvágta a kábelköteget, csokival visszaalakítota gyárira, aztán egy átalakítóval tette be az új rádiót. Visszacseréltem gyárira, de a kijelző nem működ. Vagyis a kijelzőn nem látom az állomásokat. Úgy meg nehéz rádiózni...

szürke-piros szálat kellett elvágnom hogy jelezze a dátumot nem gyári rádiónál.

Megosztás:

Gyári MID kijelzőnek melyik vezetékei kommunmikálnak a rádióval?

Ha minden igaz, akkor így:

MID 9pin -> Rádió 18pin

MID10pin -> Rádió 19pin

MID11pin -> Rádió 22pin

persze mindegyik kanóc egyforma színű: Br/Ws :D, valami betűk vagy számok vannak még benne, de rajzokon nem írják.

Minden esetre sok lehetőség nincs 3 vezetéket bekötni, nálam nem romlott el a rádió ha nem jól volt ez a 3 madzag, de csak akkor működik, ha a sorrend helyes. ;)

Megosztás:

Én is hívtam magam, de állandóan foglalt volt... :D

Miért nem küldtél SMS-t azt el tudod olvasni később is. Nemrég egy régi fórumozó akadt el Ausztriában c16nz Vekin szakadt el a szíj, vitte a feszítőt is. Éjjel pályán nem kockáztatta a tovább utat, ott éjszakáztak egy pihenőben, aztán másnap vettek alkatrészt, de nem passzolt, ugye futár vitte ki akkor derült ki hogy nem jó...nem kis mizéria volt mire hazaértek.

Megosztás:

na ja.

És ez nem csinálva lett, hanem így egyben lehet venni jó pénzért.

De mivel az eredetit úgyse veszi meg senki, mer' lehet kapni a devilnél is tizenötér' , tele van üvegszálas izével a világ :D

Ha már üvegszál, tegnap megint rámírt egy fotelfighter, hogy mennyiért tudok "olyant mint az enyém" lököst. Mondtam neki, hogy javítottat, alja nélkül tudok adni 20-ért, vagy van erősen törött, de hiánytalan 12-ért. Vagy 50 körül vannak már egész épek, csak fülsérüléssel. Megint hülye voltam, nem értettem hozzá, és ő 38-ért látott már újat. :D Tavaly ősszel egy csávó meg akarta magyarázni nekem, hogy valamelyik tyúningboltban, lehet kapni olyan hátsólököst, mint az enyém... és neki ne akarjam már bemesélni ezt a marhaságot, ő már 20 éve opelezik (de nem ismer meg egy gsi lököst... :D ) nem is hirdetek semmit, csak simán betalálnak ezek a zsenik. :lol: Aki hirdet, az mit kap? :lol:

Megosztás:

De mivel az eredetit úgyse veszi meg senki, mer' lehet kapni a devilnél is tizenötér' , tele van üvegszálas izével a világ :D

Ha már üvegszál, tegnap megint rámírt egy fotelfighter, hogy mennyiért tudok "olyant mint az enyém" lököst. Mondtam neki, hogy javítottat, alja nélkül tudok adni 20-ért, vagy van erősen törött, de hiánytalan 12-ért. Vagy 50 körül vannak már egész épek, csak fülsérüléssel. Megint hülye voltam, nem értettem hozzá, és ő 38-ért látott már újat. :D Tavaly ősszel egy csávó meg akarta magyarázni nekem, hogy valamelyik tyúningboltban, lehet kapni olyan hátsólököst, mint az enyém... és neki ne akarjam már bemesélni ezt a marhaságot, ő már 20 éve opelezik (de nem ismer meg egy gsi lököst... :D ) nem is hirdetek semmit, csak simán betalálnak ezek a zsenik. :lol: Aki hirdet, az mit kap? :lol:

Agyf@szt. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.