Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

enyém hülye hozzá és kész (kis csatis OBD), vagyis okossabb, mert nem kell a diaghoz PC, elég egy gemkapocs :D

volt nekem kínai klón opcom az még sosem látott NZt

Az nekem is megy.... :D

De ma végre sikerült csatlakoznom a commal is az NZ-hez úgyhogy bizton állíthatom működik, igaz 4,5V az akksifeszem de az már részletkérdés...

Az enyém amúgy is dinamós még.. :goofy: :D

Elküldve

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy van e valakinek MOTE matricája ami nem kell neki?

Előre is köszi.

Mondanám hogy lekaparom az enyémet, de akkor már nem fog ragadni.... :P Na jó vicc volt, nem kaparom le. :devlish:

Elküldve

Mondanám hogy lekaparom az enyémet, de akkor már nem fog ragadni.... :P Na jó vicc volt, nem kaparom le. :devlish:

Add oda az üveggel, vagy a karosszériaelemmel együtt. :sneaky:

Elküldve

Eddíg jól alakul a hét, hétfőn reggel megtoltak a lámpánál, a mögöttem jövő még át akart menni a sárgán én meg nem, és annak ellenére nekem jött, hogy begurultam a lámpa alá, mikor láttam hogy húha gyorsan közeledik. A lökös nem repedt el, de szépen lepattogzott a festék róla.

Ma délben meg hazafele Bécsből előttem kapott a céges Sprinter 120-nál dúrdefektet, a csávó meg tudta fogni, majd füstölgő gumival elgurultunk egy pihenőig, ahol kiderült hogy nincs pótkerék.

1361907-20140219-HmYAZK.jpg

Elküldve

De legalabb van rola kep. :)

Van...hazajöttünk az opellal, kerítettünk pótkereket, amit szintén fel kellett gumizni, vittünk egy halom stafnit, a Sprintert a benne lévő 1 tonna anyaggal, csak 2 emelővel tudtuk megemelni. Este 7-re haza is értünk a defekt meg délben volt. A pihenőben 4 kocsi volt rendszám nélkül félig kibelezve, de semmi használhatót nem találtam már bennük.

Elküldve

Van...hazajöttünk az opellal, kerítettünk pótkereket, amit szintén fel kellett gumizni, vittünk egy halom stafnit, a Sprintert a benne lévő 1 tonna anyaggal, csak 2 emelővel tudtuk megemelni. Este 7-re haza is értünk a defekt meg délben volt. A pihenőben 4 kocsi volt rendszám nélkül félig kibelezve, de semmi használhatót nem találtam már bennük.

csak úgy érdeklődés szinten, milyen kocsik voltak?

Elküldve

csak úgy érdeklődés szinten, milyen kocsik voltak?

Fordra, Nissanra emlékszem, pontos típust nem néztem meg. A motor -műszerfal bennük volt még, ablaktörlő lapátokat lopták be, ablakokat betörték, pár kerék hiányzott.

Elküldve

Sajna lemaradtam róla..... :icon1:

1355317-20140214-iP7fEy.jpg

Gratulálok kilométeredhez! Én 2000 kilométerrel mögötted követlek. :icon1:

Épp most néztem be a füzetecskémbe és elégedettséggel láttam, hogy 2013 májusa óta mentem 10 000 kilométert és benzinen kívül másra nem kellett költenem. Jó az öreg a háznál! :icon13:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.