zotya975 Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 mi? az hogy? az első? őőő külföldi vagy magyar rendszámos? Az első..csak darabok voltak fent belőle, szerintem hozzá akartak férni valamihez és ahelyett hogy leszedték letörtek/levágtak belőle. A műszerfalpárna is meg van vágva a kormány alatt...valami nagyon okos emberé lehetett. Magyar rendszámú az autó amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Az első..csak darabok voltak fent belőle, szerintem hozzá akartak férni valamihez és ahelyett hogy leszedték letörtek/levágtak belőle. A műszerfalpárna is meg van vágva a kormány alatt...valami nagyon okos emberé lehetett. Magyar rendszámú az autó amúgy. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Jól hangzik, remélem nem szerelő csinált ilyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Hali, tudom ez nem apró, de remélem megbocsájtható, szóval szükség volna átmenetileg egy akkura, ha volna valakinek elfekvőbe egy jelképes összegért posta/ futárral eltudná dobni, kérem jelezze! ( Egy 5 eft-ot adnék érte összesen ) Köszi a segítséget előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Egy kis inverz update. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Egy kis inverz update. :D Na ilyet már én is akartam, de szar lett a nyomtatás. Hogy csináltad? Be van már szerelve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Ez engem is érdekel, hogy csináltad :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 www.szamlapok.hu Számlapos Roland - Reiser Roland, Ő csinálta. Kell a telefon száma? Jövő héten hétfőn rakom majd be, az elektromos órába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Astra F-be van jobbkormányos is? A fényszóró miatt kérdezném! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Van. De mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Astra F-be van jobbkormányos is? A fényszóró miatt kérdezném! :huh:Naná, hogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Astra F-be van jobbkormányos is? A fényszóró miatt kérdezném! :huh: Minek Neked jobb kormányos?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Van. De mire gondolsz? Arra, hogy ha jobb kormányos akkor annak nem jó a fényszóró szórása. Mármint nehogy véletlen olyat vegyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Hát igen, sokan hoznak be bontani ilyesmit, mert kint olcsó. Haverom exmondeójában is angol lámpák voltak amikor megvette, remekül vakítottak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Astra F-be van jobbkormányos is? A fényszóró miatt kérdezném! :huh: Igen, úgy hívják, hogy Vauxhall Astra F http://en.wikipedia.org/wiki/Vauxhall_Astra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Igen, úgy hívják, hogy Vauxhall Astra Fhttp://en.wikipedia.org/wiki/Vauxhall_Astra Abszolút. Megtekinthető nálam, kamuváltozatban:) csak a kormány nincs jó helyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Igen, úgy hívják, hogy Vauxhall Astra Fhttp://en.wikipedia.org/wiki/Vauxhall_Astra mk3 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 mk3 ;) :up: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Volt ám jobbkormánnyal Opel néven is, délafrikában. :) Sőt, ott még létezett C20LET-el is gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Mennyi új infó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Mennyi új infó. :) Te k.ssojjá' :P :D Az egész világon, bármilyen fórumra tévedek, vagy bármilyen ritkaságra keresek, tuti hogy ott saját topicod van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január23, 2014 Megoszt Elküldve Január23, 2014 Ez igaz, mk3oc-n is rátaláltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Sziasztok. Tudom nem pont ide tartozik,de olyanban kétnék tanácsot,hogy 5éve és 60.000Km-rel ezelött volt vezérlés cserélve.Astra f X16xel motorkoddal.És az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyi km-t mehetek el vele?Mikor kéne cserélni? Válaszotokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Sziasztok. Tudom nem pont ide tartozik,de olyanban kétnék tanácsot,hogy 5éve és 60.000Km-rel ezelött volt vezérlés cserélve.Astra f X16xel motorkoddal.És az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyi km-t mehetek el vele?Mikor kéne cserélni? Válaszotokat előre is köszönöm. Szia, Én úgy tudom 4 év vagy 60.000 km a csereperiódus. Véleményem szerint ez egy olyan dolog, amit nem érdemes húzni halasztani, mert adott esetben nagy javítás lehet belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2014 Megoszt Elküldve Január25, 2014 Sziasztok. Tudom nem pont ide tartozik,de olyanban kétnék tanácsot,hogy 5éve és 60.000Km-rel ezelött volt vezérlés cserélve.Astra f X16xel motorkoddal.És az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyi km-t mehetek el vele?Mikor kéne cserélni? Válaszotokat előre is köszönöm. Pár ezerrel én is túlhaladtam a 60 ezret, nem pont ennyire vannak méretezve a szíjak tuti bír többet is, akár 10-20-ezerrel ( vagy még többel), de ezt mindenkinek magának kell eldönteni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts