stirlitz Elküldve Január10, 2014 Elküldve Január10, 2014 A ködös tegnapelőtt este ment előttem egy kétkipuffos Subaru (nem akármi !!!) Csobánka és Pilisvörösvár között a kanyargóson 2 ledes hátsó helyzetjelző + 2 kib.szott ködlámpa + 3 állandóan villogó féklámpa kombinációval 45-el !!! Beletelt vagy 4 kanyarba míg meg tudtam előzni... :D Tudom, hogy utálod ha a hátsó ködös úton - útfélen ég, de nekem csak egy kapcsolóm van gyárilag, ezért egyszerre megy az elsőkkel. Szerintem köd előttem, köd utánam. :blink: Igaz, hogy az egyetlen balos ködlámpám jó ha éppen látható ködben, nem vakít. Ez még a hagyományos mosópor... :D pedig tényleg 2 kéne az egyik sárga a másik talán zöld csíkos, meg a "ködvonalak" egyiken egyenes a másikon ferdén lefelé vala és elméletileg az első nélkül nem lehet elkapcsolni a hátsót, mármint gyári esetben http://img.jofogas.hu/images/Opel_Astra_F_kodlampa_kapcsolok_3379202026.jpg
wookie Elküldve Január10, 2014 Elküldve Január10, 2014 Ezzel próbálják ellensúlyozni, a sok zseni 0-24-ben b.szatott ködzáróját. Az ország egyik felét nem látni, csak ha már nekimentél - a másikfele 5 km-ről kisüti a szemed. Viszont az országban kibocsájtott luxok mennyisége átlagban jó :D :lol: Na az meg a másik fele akit pofán kéne verni egy szívlapáttal. Van egy kis ködpamacs, aztán már tolja fel a ködöst... ppláne jók a VAG konszern autói, mert ott legalább csak együtt tudod kapcsolni a hátsóval, hogy minden irányban vakítson.... A ködös tegnapelőtt este ment előttem egy kétkipuffos Subaru (nem akármi !!!) Csobánka és Pilisvörösvár között a kanyargóson 2 ledes hátsó helyzetjelző + 2 kib.szott ködlámpa + 3 állandóan villogó féklámpa kombinációval 45-el !!! Beletelt vagy 4 kanyarba míg meg tudtam előzni... :D Tudom, hogy utálod ha a hátsó ködös úton - útfélen ég, de nekem csak egy kapcsolóm van gyárilag, ezért egyszerre megy az elsőkkel. Szerintem köd előttem, köd utánam. :blink: Igaz, hogy az egyetlen balos ködlámpám jó ha éppen látható ködben, nem vakít. Ez még a hagyományos mosópor... :D Egy kapcsoló gyárilag??? Azt meg hogy?
epk947 Elküldve Január11, 2014 Elküldve Január11, 2014 Na az meg a másik fele akit pofán kéne verni egy szívlapáttal. Van egy kis ködpamacs, aztán már tolja fel a ködöst... ppláne jók a VAG konszern autói, mert ott legalább csak együtt tudod kapcsolni a hátsóval, hogy minden irányban vakítson.... Egy kapcsoló gyárilag??? Azt meg hogy? Németországból behozott CD kivitel, és csak 1 kapcsolója van, az csak az első kettőt kapcsolta. A másik kapcsoló helyén egy vakdugó van. Pedig ez akkoriban F Astrában "fullextrás" volt... :D Én kötöttem rá a hátsót is Az előző magyar gyártású F Astrámon nekem is kettő volt.
stirlitz Elküldve Január11, 2014 Elküldve Január11, 2014 Németországból behozott CD kivitel, és csak 1 kapcsolója van, az csak az első kettőt kapcsolta. A másik kapcsoló helyén egy vakdugó van. Pedig ez akkoriban F Astrában "fullextrás" volt... :D Én kötöttem rá a hátsót is Az előző magyar gyártású F Astrámon nekem is kettő volt. nem volt hátsó ködlámpája? érdekes
wookie Elküldve Január11, 2014 Elküldve Január11, 2014 Németországból behozott CD kivitel, és csak 1 kapcsolója van, az csak az első kettőt kapcsolta. A másik kapcsoló helyén egy vakdugó van. Pedig ez akkoriban F Astrában "fullextrás" volt... :D Én kötöttem rá a hátsót is Az előző magyar gyártású F Astrámon nekem is kettő volt. Ott valami matatás volt.Olyan nincs hogy első van, hátsó meg nincs.
Astra F Caravan Elküldve Január11, 2014 Elküldve Január11, 2014 Üdv! Az enyém is ilyen Astra mint epk947-nek (CD felszereltséggel 92-es évj.) és az enyémen is ugyanez a helyzet, tehát nem matatás, ezt tanúsítom. Ezek még majdnem a legelső gyártású autók, az újabb évjáratokon több száz apró változtatást hajtottak végre az Astrákon ill. sokan utólag építették be azt a kapcsolót.
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Üdv! Az enyém is ilyen Astra mint epk947-nek (CD felszereltséggel 92-es évj.) és az enyémen is ugyanez a helyzet, tehát nem matatás, ezt tanúsítom. Ezek még majdnem a legelső gyártású autók, az újabb évjáratokon több száz apró változtatást hajtottak végre az Astrákon ill. sokan utólag építették be azt a kapcsolót. Mindenesetre nem gyakori, általában alapban van benne a ködzáró és pluszban a ködös.
Laliiii Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Meguntam ezt a kattogó bowdent, fel le ugráló kilométer órát, így megy be az elektromos, ha már ott van a polcon. :)
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Meguntam ezt a kattogó bowdent, fel le ugráló kilométer órát, így megy be az elektromos, ha már ott van a polcon. :) Én is meguntam jövő héten benézek bontóba bowdenért.
Tiv. Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 :) Két évre le van a gond. És az öreg traktor, megint kéket kapott. :) Sőt, mindjárt kettőt. :) :)
Dáwid Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 :) Két évre le van a gond. És az öreg traktor, megint kéket kapott. :) Sőt, mindjárt kettőt. :) :) Megint fölbacod a C-seket? :D
Davee Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Megint fölbacod a C-seket? :D Enyém még piros, a másik NZ már fekete... :icon4:
Tiv. Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Megint fölbacod a C-seket? :D Tehetek én róla, hogy ilyen környezetbarát az autóm? :D Lehet hogy termeli azoxigént. :D :evilgrin:
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Én meg oda sem merek menni főleg ha hideg a motor mert a zöldek élve elásnak.... :D
wookie Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Én meg oda sem merek menni főleg ha hideg a motor mert a zöldek élve elásnak.... :D Dízelesítetted az nz-t? :D
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Dízelesítetted az nz-t? :D Nem, szerintem szelepszár szimering. :rolleyes:
Tiv. Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Nem, szerintem szelepszár szimering. :rolleyes: És hidrotőke. A hangja is dizeles. :icon10:
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 És hidrotőke. A hangja is dizeles. :icon10: Ez is igaz de ettől még átmegy műszakin. Ha leveszem a hengerfejet úgyis kap új tőkét. Vagy csak kimossam őket? :icon14: :rolleyes:
riki Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Ez is igaz de ettől még átmegy műszakin. Ha leveszem a hengerfejet úgyis kap új tőkét. Vagy csak kimossam őket? :icon14: :rolleyes: Most újítottam fel a hengerfejemet. A szelepszár szimeringek gyakorlatilag nem voltak a helyükön ( ilyet még nemigazán láttam.....), csak a szelepvezető tetején, de nem voltak ráhúzva, ill. kőkemények voltak. Mióta kijött a gyárból az autó, azóta nem volt szétszedve. Tiszta koksz minden, hidrotőke hang is volt, és az olajat is ette. Felújítás után Mobil olaj az eddigi GM helyett. Hidrotőke hang eltűnt, a motor sokkal csendesebb, szebben jár. Eddig 30km-t mentem vele, nem vettem észre hogy lenne valami baja. Jah, hogy valami értelmeset írjak, én csak kimostam a tőkéket, szétszedtem darabokra a tőkét, valamint a benne lévő magot is, hidegzsíroldó, majd magasnyomású mosó, aztán szárítás. Összerakáskor 1-2 csepp olaj bele, és kész. Csináltam már így párat, és még senkinek nem volt baja vele, így nem látom értelmét egy újnak.
zotya975 Elküldve Január12, 2014 Elküldve Január12, 2014 Most újítottam fel a hengerfejemet. A szelepszár szimeringek gyakorlatilag nem voltak a helyükön ( ilyet még nemigazán láttam.....), csak a szelepvezető tetején, de nem voltak ráhúzva, ill. kőkemények voltak. Mióta kijött a gyárból az autó, azóta nem volt szétszedve. Tiszta koksz minden, hidrotőke hang is volt, és az olajat is ette. Felújítás után Mobil olaj az eddigi GM helyett. Hidrotőke hang eltűnt, a motor sokkal csendesebb, szebben jár. Eddig 30km-t mentem vele, nem vettem észre hogy lenne valami baja. Jah, hogy valami értelmeset írjak, én csak kimostam a tőkéket, szétszedtem darabokra a tőkét, valamint a benne lévő magot is, hidegzsíroldó, majd magasnyomású mosó, aztán szárítás. Összerakáskor 1-2 csepp olaj bele, és kész. Csináltam már így párat, és még senkinek nem volt baja vele, így nem látom értelmét egy újnak. Kösz akkor megpróbálom én is kimosni őket, a tőkét úgyis lehet cserélni később is, ha esetleg valamiért mégsem lenne elég a csere.
Recommended Posts