zotya975 Elküldve December13, 2013 Megoszt Elküldve December13, 2013 A szóban forgó hely is több mint egy méterre van a leömlőtől.Benzin 250fokon lobban be. A tűzfaltól kb. 30centire már nyúltam a csőhöz üzem melegen megállított és csáposon megemelt autón és még vízhólyagos sem lett az ujjam. Szerintem nincs az ott 250fok. Sokkal átgondoltabb konstrukció egyébként,mert pl. 8V 1.6 VW-nél a szívósor felette van a kipuffsornak,na ott tényleg elég egy kis tömítetlenség... Nekem anno a zsiguli hugyozta benzinnel a kipufogót, közvetlenül a leömlőnél. Simán elpárolgott, a szagra álltam meg. Nem mondom, hogy egészséges, de nem lobban be olyan könnyen azé'. Ismerős fiatján (ami ugye ugyanúgy huroköblítéses mint a lada) egy nem meghúzott benzincső bilincs miatt égett ki a motortér.... Egyébként meg nem a benzin, hanem a gőz lobban be. Az meg elég könnyen. ott a pont, nem egészséges a motortérben a párolgó benzin , akár a gyertyakábel is húzhat szikrát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December19, 2013 Megoszt Elküldve December19, 2013 A kocsi 2005 szeptember 26.-a óta van meg, és ma fordult át a kilométerórám a nálam futott 140 ezredik kilométeren! Ha akkor új kocsit vettem volna, mára egy lenézett 8 éves ócska tragacs lenne. De így, 21 évesen is az, no de "mecsoda kölömség" kérem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 A kocsi 2005 szeptember 26.-a óta van meg, és ma fordult át a kilométerórám a nálam futott 140 ezredik kilométeren! Ha akkor új kocsit vettem volna, mára egy lenézett 8 éves ócska tragacs lenne. De így, 21 évesen is az, no de "mecsoda kölömség" kérem! :D Még 2000kilóméter van a 300 ezerig....majd valamit kap...nem is tudom mit...teletankoljam? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Még 2000kilóméter van a 300 ezerig....majd valamit kap...nem is tudom mit...teletankoljam? :P Az nem ajándék. Én az első teletankolásnál tudtam meg, hogy a tank a peremnél körbe van rohadva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Az nem ajándék. Én az első teletankolásnál tudtam meg, hogy a tank a peremnél körbe van rohadva. :D Én meg a sípoló AC.miatt nem merem teletankolni, ha ki kell cserélnem szopás van....főleg ha útközben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Nekem(vagyis neki) váltóolaj csere lesz a fa alatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Nekem(vagyis neki) váltóolaj csere lesz a fa alatt :D Én meg a hátsó kerékjárati dobbetéten gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Én meg a hátsó kerékjárati dobbetéten gondolkodom. ebbe a szutyokba/hidegbe? az ki is kell mosni előtte nem? mondjuk én összekötöttem 1 kis alvázvédőzéssel is, na meg sziloztam is ahol nem feküdt fel a peremnél mondjuk ártani nem fog, ha van Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 ebbe a szutyokba/hidegbe? az ki is kell mosni előtte nem? mondjuk én összekötöttem 1 kis alvázvédőzéssel is, na meg sziloztam is ahol nem feküdt fel a peremnél mondjuk ártani nem fog, ha van Oké, csak mindig odabacca a sarat a küszöb kerék felőli sarkába, most csináltam meg, igaz a hátsót még nem csak az ajtók felölit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Oké, csak mindig odabacca a sarat a küszöb kerék felőli sarkába, most csináltam meg, igaz a hátsót még nem csak az ajtók felölit. ja értem, hát nem fog ártani neki, ha felrakod, főleg majd ha jön a sózás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Még 2000kilóméter van a 300 ezerig....majd valamit kap...nem is tudom mit...teletankoljam? :P Nekem meg alig 4ezer km (óra szerint)! Én ajándékba leképezem fény... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Nekem meg alig 4ezer km (óra szerint)! Én ajándékba leképezem fény... :D Persze meg kell örökíteni az utókornak.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Anno elmentünk megnézni egy törött ne cvant már nem is tudom miért. Hirdetésben 240ekm volt, odaérve 470e. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Anno elmentünk megnézni egy törött ne cvant már nem is tudom miért. Hirdetésben 240ekm volt, odaérve 470e. :D Mit is felejtettünk el??? :icon14: Tudom már, áttekerni az órát! :omg: :D Én meg mit kínlódtam hogy a fordulatszámmérőset utána tekerjem az eredetinek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Mit is felejtettünk el??? :icon14: Tudom már, áttekerni az órát! :omg: :D Én meg mit kínlódtam hogy a fordulatszámmérőset utána tekerjem az eredetinek. :DÉn meg pofátlan módon átraktam az eredeti közepét a fordulatszámosba... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Én meg pofátlan módon átraktam az eredeti közepét a fordulatszámosba... :D Akartam azt is, de ugye WDO-Delco váltás volt( vagy fordítva?) és nem volt kedvem reszelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Akartam azt is, de ugye WDO-Delco váltás volt( vagy fordítva?) és nem volt kedvem reszelni.A tudatos vásárlás előnyei...(vásárlás lol :D ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 A tudatos vásárlás előnyei...(vásárlás lol :D ) :D Most akkor én bűncselekményt követtem el, mert áttekertem a saját órám? :blink: :P Amúgy fingom sem volt arról hogy többféle márka is van és azok nem pont egyformák amíg meg nem vettem a fordulatszámmérős órát.Sőőőőőt ha jól emlékszem utána még én kezdtem osztani az észt hogy miről lehet felismerni kivülről melyik óra melyik. Szóval nem csak én vagyok a hülye a témához. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Most akkor én bűncselekményt követtem el, mert áttekertem a saját órám? :blink: :P Amúgy fingom sem volt arról hogy többféle márka is van és azok nem pont egyformák amíg meg nem vettem a fordulatszámmérős órát.Sőőőőőt ha jól emlékszem utána még én kezdtem osztani az észt hogy miről lehet felismerni kivülről melyik óra melyik. Szóval nem csak én vagyok a hülye a témához. :rolleyes: Eladás ellőt mindenki a sajátját tekergeti... :smartass: Csak akkor ha eladod nekem. :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Hali! Valakinek nincs véletlen egy rossz nagyblokkos váltója? Elég csak a ház, abból is csak a kuplungharang ami lényeges lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raja1983 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 F18as aváltom van...ha érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December20, 2013 Megoszt Elküldve December20, 2013 Én meg a hátsó kerékjárati dobbetéten gondolkodom. Én tőle vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Hali, valakinek nincs véletlen egy világításkapcsolója, váltógombja, meg egy pakolórekesz ami a kesztyűtartó alatt van? (pici pénzért) :-D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 Én tőle vettem Tetszenek az ilyen filmek, elmentem, megnézem. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December21, 2013 Megoszt Elküldve December21, 2013 A kocsi 2005 szeptember 26.-a óta van meg, és ma fordult át a kilométerórám a nálam futott 140 ezredik kilométeren! Ha akkor új kocsit vettem volna, mára egy lenézett 8 éves ócska tragacs lenne. De így, 21 évesen is az, no de "mecsoda kölömség" kérem! :D No ugye, hogy ugye igazam volt? :P (296 000 km) http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2013/12/21/elso_tulaj_vagyok_megsem_tudom_eladni/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts