Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A szóban forgó hely is több mint egy méterre van a leömlőtől.Benzin 250fokon lobban be. A tűzfaltól kb. 30centire már nyúltam a csőhöz üzem melegen megállított és csáposon megemelt autón és még vízhólyagos sem lett az ujjam. Szerintem nincs az ott 250fok.

Sokkal átgondoltabb konstrukció egyébként,mert pl. 8V 1.6 VW-nél a szívósor felette van a kipuffsornak,na ott tényleg elég egy kis tömítetlenség...

Nekem anno a zsiguli hugyozta benzinnel a kipufogót, közvetlenül a leömlőnél. Simán elpárolgott, a szagra álltam meg. Nem mondom, hogy egészséges, de nem lobban be olyan könnyen azé'.

Ismerős fiatján (ami ugye ugyanúgy huroköblítéses mint a lada) egy nem meghúzott benzincső bilincs miatt égett ki a motortér....

Egyébként meg nem a benzin, hanem a gőz lobban be. Az meg elég könnyen.

ott a pont, nem egészséges a motortérben a párolgó benzin , akár a gyertyakábel is húzhat szikrát...

Megosztás:

A kocsi 2005 szeptember 26.-a óta van meg, és ma fordult át a kilométerórám a nálam futott 140 ezredik kilométeren!

Ha akkor új kocsit vettem volna, mára egy lenézett 8 éves ócska tragacs lenne. De így, 21 évesen is az, no de "mecsoda kölömség" kérem!

:D

Megosztás:

A kocsi 2005 szeptember 26.-a óta van meg, és ma fordult át a kilométerórám a nálam futott 140 ezredik kilométeren!

Ha akkor új kocsit vettem volna, mára egy lenézett 8 éves ócska tragacs lenne. De így, 21 évesen is az, no de "mecsoda kölömség" kérem!

Még 2000kilóméter van a 300 ezerig....majd valamit kap...nem is tudom mit...teletankoljam? :P

Megosztás:

ebbe a szutyokba/hidegbe? az ki is kell mosni előtte nem? mondjuk én összekötöttem 1 kis alvázvédőzéssel is, na meg sziloztam is ahol nem feküdt fel a peremnél

mondjuk ártani nem fog, ha van

Oké, csak mindig odabacca a sarat a küszöb kerék felőli sarkába, most csináltam meg, igaz a hátsót még nem csak az ajtók felölit.

Megosztás:

A tudatos vásárlás előnyei...(vásárlás lol :D ) :D

Most akkor én bűncselekményt követtem el, mert áttekertem a saját órám? :blink: :P Amúgy fingom sem volt arról hogy többféle márka is van és azok nem pont egyformák amíg meg nem vettem a fordulatszámmérős órát.Sőőőőőt ha jól emlékszem utána még én kezdtem osztani az észt hogy miről lehet felismerni kivülről melyik óra melyik. Szóval nem csak én vagyok a hülye a témához. :rolleyes:

Megosztás:

Most akkor én bűncselekményt követtem el, mert áttekertem a saját órám? :blink: :P Amúgy fingom sem volt arról hogy többféle márka is van és azok nem pont egyformák amíg meg nem vettem a fordulatszámmérős órát.Sőőőőőt ha jól emlékszem utána még én kezdtem osztani az észt hogy miről lehet felismerni kivülről melyik óra melyik. Szóval nem csak én vagyok a hülye a témához. :rolleyes:

Eladás ellőt mindenki a sajátját tekergeti... :smartass: Csak akkor ha eladod nekem. :hehe:

Megosztás:

No ugye, hogy ugye igazam volt? :P (296 000 km)

http://totalcar.hu/tanacsok/nepperuzo/2013/12/21/elso_tulaj_vagyok_megsem_tudom_eladni/

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.