zotya975 Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Na de 430 ért ne szakadjon ki. Hát annyiért már ne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December3, 2013 Megoszt Elküldve December3, 2013 Most akkor menjek el állapotfelmérésre valahova...? :unsure: Én mennék. Amikor az Astrát vettem egy csomó utólag nyilvánvaló jelet nem vettem észre, hogy rosszabb állapotban van, mint látszik. pl. fék, futómű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Vettem egy új elektromos antennát 7-ért, kb ugyanolyan mint amit Angliából rendeltem. Csak nincs kedvem beszerelni sötétben -10 fokban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 aprópopo -10fok, megjött a köd(öcske) a sok b@l meg (hátsó) ködlámpával megy a M0án, mikor van vagy 100m látotávolság :angry: ettől mindig felbasz az ideg a másik részének meg még az sem égett aminek meg kéne.... sztem a használt autó mindig lutri, ha nem ellenörzőtt forrásból van(pl család) még egy cakember se lát bele a motorba, meg az sem biztos hogy "direkt" titkolta el az eladó a dolgokat(mán ha magánszemély), gondolahatta hogy ez "ilyen", kereskedő sztem más tészta, azok általában ott húznak le ahol tudnak, hiszen ebből élnek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Vettem egy új elektromos antennát 7-ért, kb ugyanolyan mint amit Angliából rendeltem. Csak nincs kedvem beszerelni sötétben -10 fokban :D 9:07 AM, said: New Yorkba vagy? :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 aprópopo -10fok, megjött a köd(öcske) a sok b@l###### meg (hátsó) ködlámpával megy a M0án, mikor van vagy 100m látotávolság :angry: ettől mindig felbasz az ideg a másik részének meg még az sem égett aminek meg kéne.... sztem a használt autó mindig lutri, ha nem ellenörzőtt forrásból van(pl család) még egy cakember se lát bele a motorba, meg az sem biztos hogy "direkt" titkolta el az eladó a dolgokat(mán ha magánszemély), gondolahatta hogy ez "ilyen", kereskedő sztem más tészta, azok általában ott húznak le ahol tudnak, hiszen ebből élnek... Hát már én is úgy vagyok hogy inkább vennék 100ezerért egy rakás cart amiról tudom hogy car mint sokkal drágábban amiről az eladó azt mondja csak tankolni kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Nincs valakinek egy akksi töltője kölcsönbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Van, ha eljössz érte. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Van, ha eljössz érte. :D Ha indulna elmennék. Már csak azért is. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Ablaktörlő lapátra kinek milyen tippje van? Kinek mi jött be? Mit érdemes venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Ablaktörlő lapátra kinek milyen tippje van? Kinek mi jött be? Mit érdemes venni? Gyárit. Az nekem 4 évig bírta. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Ablaktörlő lapátra kinek milyen tippje van? Kinek mi jött be? Mit érdemes venni? gyári, bosch, valeo(ami olyan sárga pötty is van :D ) most ez van rajta, jó nem bírja 4 évig talán csak 2, de méltányos is az ára 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Ablaktörlő lapátra kinek milyen tippje van? Kinek mi jött be? Mit érdemes venni? Mi innen vettünk... 400 ft/ pár http://www.globiz.hu/index.php?page=products_category&cat_id=245 1.5 éve jól bírja, de ha évente cseréled sem drága. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Mi innen vettünk... 400 ft/ pár http://www.globiz.hu/index.php?page=products_category&cat_id=245 1.5 éve jól bírja, de ha évente cseréled sem drága. Nekem is ilyen van, ha évente kellene cserélni, akkor is jó lenne. ;) Előtte gyári volt még az autóátvizsgálási ajándék keretében ingyen. De ez az akció csak 1x volt. :( Az bírta is vagy 4 évig. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 En a bontottra eskuszom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 En a bontottra eskuszom. :D Mert egy kupec vagy.(nem én mondtam.... :evilgrin: ) Ilyen nincs bontottban? GM90359064 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Nincs telon epcm... :) miez, gm akksitolto? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Nincs telon epcm... :) miez, gm akksitolto? :D Akkor legyen. Egy rendes bontósnak nem hiányozhat. :hehe: Ami a műanyag dobbetét felett van, az a fém kerékdob. Amibe a teleszkóp torony is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Se rendes se bontos nem vagyok :D se effes cuccaim nincsenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Se rendes se bontos nem vagyok :D se effes cuccaim nincsenek Akkor azt hiszem én kérek elnézést... :icon10: Mondjuk az aláírásból gondolhattam volna.... :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Nekem is ilyen van, ha évente kellene cserélni, akkor is jó lenne. ;) Előtte gyári volt még az autóátvizsgálási ajándék keretében ingyen. De ez az akció csak 1x volt. :( Az bírta is vagy 4 évig. :icon1: Korábban volt valami Román gyártmányú, de az nagyon felkeményedett, és csíkozott, de ezzel már nincsen csíkozás, meg jól fekszik az üvegre. Hátul is jól töröl, és ráadásul légterelős... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve December4, 2013 Megoszt Elküldve December4, 2013 Nekem eddig a Champion Aerovantage tetszett a legjobban. Kb 2 évet bírt, és nem csíkozott, nem nyöszörgött. Mostmeg ilyen noname keretnélküli van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Na, hát köszi mindenkinek. A gyári gondolom aranyáron van. Boscht vettem egyszer kint, az nagyon jó volt, de 10 perc múlva elhagytuk az autópályán... :( Most valami 3 euros német lidl-s noname van rajta, kb egy évet bírt, mondjuk annyiért sztem jó. Mostmár viszont lassan cserélnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 Ablaktörlő lapátra kinek milyen tippje van? Kinek mi jött be? Mit érdemes venni? Próbáltam márkásakat , most meg gagyi tescó van bent és úgy vettem észre az sem szarabb annyival , vagy a márkás nem jobb annyival mint amennyivel drágább, szóval ezentúl is ócsót veszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December5, 2013 Megoszt Elküldve December5, 2013 9:07 AM, said: New Yorkba vagy? :evilgrin: Nem, de 9-17-ig dolgozom... Utána meg már sötét:( és most már hideg is, brrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts