Dáwid Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Van eladó GSI-d? 5ajtós 16se, amúgy gsi.( És elveszem a zabagép kulcsait, ha el meri adni :D )
Hjoe Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Egyhat gsi. Am en tudok egy patent 96os xe gsit, de okmanyozni kell. Kinti papíros?
spzoli Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Kinti papíros? Jah. Svajci vagy ha nem akkor nemet. :D
Hjoe Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Jah. Svajci vagy ha nem akkor nemet. :D 200ért talán adnak is hozzá papírt...
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Kapjátok be :D Ha csak azok lennének az astra topicban, akik tényleg F-el járnak, alig tudnék valakivel beszélgetni :D Ha lenne pénzem, fölvásárolnám mindenkinek az autóját, aztán 5 év múlva elkezdeném árulni őket az előző tulajoknak :D Én azzal járok :) de akkor nem mondom el, milyen kocsikat nézegetek másodiknak.. (Signum v6) de hozathatok külhonból, ebben az országban kettő van eladó, mindkettő gázos....
Hjoe Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Én azzal járok :) de akkor nem mondom el, milyen kocsikat nézegetek másodiknak.. (Signum v6) de hozathatok külhonból, ebben az országban kettő van eladó, mindkettő gázos.... Nagyon gázosak...? :D
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Nagyon gázosak...? :D Marmimt benzin-gáz üzeműek, olyan meg nem kell:) a többi meg mind hajómotoros, egy két benzines van csak ::(
spzoli Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Marmimt benzin-gáz üzeműek, olyan meg nem kell:) a többi meg mind hajómotoros, egy két benzines van csak ::( Itthon nem is lesz masmilyen. En gastrambol se talalni itthon eladot, de meg az 1,8is ritkasag... 1,2cvan vonohoroggal a meno. :D
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Itthon nem is lesz masmilyen. En gastrambol se talalni itthon eladot, de meg az 1,8is ritkasag... 1,2cvan vonohoroggal a meno. :D Egyetértek. De nekem mindenképp 3.2 v6 kell, cosmo felszereltséggel :) esélytelen itthon
megadave Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Es hol tartasz fogyiban?? :) Pályán lement 8,4-re és most városozással is 8,8. Már több, mint 500 km-t mentem egy tankkal és még bőven van benne. 60 literes egyébként. Nem tudom mi volt az a 16 a kijelzőn csütörtökön. :D
spzoli Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Pályán lement 8,4-re és most városozással is 8,8. Már több, mint 500 km-t mentem egy tankkal és még bőven van benne. 60 literes egyébként. Nem tudom mi volt az a 16 a kijelzőn csütörtökön. :D Jartunk ma feled egy masik 2,2vel. Nyiregy odavissza bepuszilt egy tank nyalat. :D de delben itthon voltunk.
megadave Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 5ajtós 16se, amúgy gsi.( És elveszem a zabagép kulcsait, ha el meri adni :D ) :lol:
megadave Elküldve November26, 2013 Elküldve November26, 2013 Jartunk ma feled egy masik 2,2vel. Nyiregy odavissza bepuszilt egy tank nyalat. :D de delben itthon voltunk. 2,2 TiD? (nem ismerem az összes motorváltozatot) Hát ha nyomják neki (szólítják, ahogy errefelé mondják :D), akkor azért nyel rendesen. Bár nekem a nyolcfél úgy jött ki, hogy egy Audival fogócskáztunk az emhetesen Fehérvárig. :D Csodálkoztam is rajta...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor.
wookie Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor. Puklung.
Hjoe Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor. Sebességbe rakva lehet tologatni?
zotya975 Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Puklung. Ezt én kizárnám a pedált érzésre ugyanúgy be leht nyomni mint eddíg kapcsoláskor nem reccsen mint amikor kuplungtárcsás a kocsi, és nincs hajtás. Sebességbe rakva lehet tologatni? Igen lehet, indítasz, kapcsolsz 1-2-3-4-5-öt jár a motor pörgeted de a kocsi áll.
zotya975 Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Ilyet is csak a franciák tudnak... :D Értem én hogy csigaevők de mi a baja? :)
Hjoe Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Ezt én kizárnám a pedált érzésre ugyanúgy be leht nyomni mint eddíg kapcsoláskor nem reccsen mint amikor kuplungtárcsás a kocsi, és nincs hajtás. Igen lehet, indítasz, kapcsolsz 1-2-3-4-5-öt jár a motor pörgeted de a kocsi áll. Eltört a váltóban a tengely? Ami a kuplungszerkezetbe megy?
Hjoe Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=831150&aid=211904 Az a tengely középen. Vagy eltűnt róla a borda...? :icon11:
zotya975 Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Eltört a váltóban a tengely? Ami a kuplungszerkezetbe megy? Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=831150&aid=211904 Az a tengely középen. Vagy eltűnt róla a borda...? :icon11: A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem?
Hjoe Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem? És a borda is megvan a tengelyen? Vagy. Pörgesd meg a tengelyt, a féltengelyt hajtja-e.
Tiu Elküldve November27, 2013 Elküldve November27, 2013 Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem? Hihettek wookie-nak, általában a kuplungtárcsa közepe szokta megadni magát. Ettől még a pedált lehet ugyanúgy nyomogatni, mert az a szerkezetet mozgatja és annak a rugója jó. ;)
Recommended Posts