Dáwid Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Van eladó GSI-d? 5ajtós 16se, amúgy gsi.( És elveszem a zabagép kulcsait, ha el meri adni :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Egyhat gsi. Am en tudok egy patent 96os xe gsit, de okmanyozni kell. Kinti papíros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Kinti papíros? Jah. Svajci vagy ha nem akkor nemet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Jah. Svajci vagy ha nem akkor nemet. :D 200ért talán adnak is hozzá papírt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Kapjátok be :D Ha csak azok lennének az astra topicban, akik tényleg F-el járnak, alig tudnék valakivel beszélgetni :D Ha lenne pénzem, fölvásárolnám mindenkinek az autóját, aztán 5 év múlva elkezdeném árulni őket az előző tulajoknak :D Én azzal járok :) de akkor nem mondom el, milyen kocsikat nézegetek másodiknak.. (Signum v6) de hozathatok külhonból, ebben az országban kettő van eladó, mindkettő gázos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Én azzal járok :) de akkor nem mondom el, milyen kocsikat nézegetek másodiknak.. (Signum v6) de hozathatok külhonból, ebben az országban kettő van eladó, mindkettő gázos.... Nagyon gázosak...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Nagyon gázosak...? :D Marmimt benzin-gáz üzeműek, olyan meg nem kell:) a többi meg mind hajómotoros, egy két benzines van csak ::( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Marmimt benzin-gáz üzeműek, olyan meg nem kell:) a többi meg mind hajómotoros, egy két benzines van csak ::( Itthon nem is lesz masmilyen. En gastrambol se talalni itthon eladot, de meg az 1,8is ritkasag... 1,2cvan vonohoroggal a meno. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Itthon nem is lesz masmilyen. En gastrambol se talalni itthon eladot, de meg az 1,8is ritkasag... 1,2cvan vonohoroggal a meno. :D Egyetértek. De nekem mindenképp 3.2 v6 kell, cosmo felszereltséggel :) esélytelen itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Es hol tartasz fogyiban?? :) Pályán lement 8,4-re és most városozással is 8,8. Már több, mint 500 km-t mentem egy tankkal és még bőven van benne. 60 literes egyébként. Nem tudom mi volt az a 16 a kijelzőn csütörtökön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Pályán lement 8,4-re és most városozással is 8,8. Már több, mint 500 km-t mentem egy tankkal és még bőven van benne. 60 literes egyébként. Nem tudom mi volt az a 16 a kijelzőn csütörtökön. :D Jartunk ma feled egy masik 2,2vel. Nyiregy odavissza bepuszilt egy tank nyalat. :D de delben itthon voltunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 5ajtós 16se, amúgy gsi.( És elveszem a zabagép kulcsait, ha el meri adni :D ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Jartunk ma feled egy masik 2,2vel. Nyiregy odavissza bepuszilt egy tank nyalat. :D de delben itthon voltunk. 2,2 TiD? (nem ismerem az összes motorváltozatot) Hát ha nyomják neki (szólítják, ahogy errefelé mondják :D), akkor azért nyel rendesen. Bár nekem a nyolcfél úgy jött ki, hogy egy Audival fogócskáztunk az emhetesen Fehérvárig. :D Csodálkoztam is rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November26, 2013 Megoszt Elküldve November26, 2013 Neem. Benzin mint az enyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor. Puklung. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Üdv....egy kis segítség kellene a beteg egy citroen BX, a tünet: motor megy sebességet kapcsolni lehet de a kerekek -féltengelyek nem forognak. Nem én fogom javítani szóval megint fejben szerelek, de hol szokott ilyenkor megszakadni a hajtás? Sivító hang hallatszik ahogy jár a motor. Sebességbe rakva lehet tologatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Puklung. Ezt én kizárnám a pedált érzésre ugyanúgy be leht nyomni mint eddíg kapcsoláskor nem reccsen mint amikor kuplungtárcsás a kocsi, és nincs hajtás. Sebességbe rakva lehet tologatni? Igen lehet, indítasz, kapcsolsz 1-2-3-4-5-öt jár a motor pörgeted de a kocsi áll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Ilyet is csak a franciák tudnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Ilyet is csak a franciák tudnak... :D Értem én hogy csigaevők de mi a baja? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Ezt én kizárnám a pedált érzésre ugyanúgy be leht nyomni mint eddíg kapcsoláskor nem reccsen mint amikor kuplungtárcsás a kocsi, és nincs hajtás. Igen lehet, indítasz, kapcsolsz 1-2-3-4-5-öt jár a motor pörgeted de a kocsi áll. Eltört a váltóban a tengely? Ami a kuplungszerkezetbe megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=831150&aid=211904 Az a tengely középen. Vagy eltűnt róla a borda...? :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Eltört a váltóban a tengely? Ami a kuplungszerkezetbe megy? Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... http://xfree.hu/kep_show.tvn?kid=831150&aid=211904 Az a tengely középen. Vagy eltűnt róla a borda...? :icon11: A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem? És a borda is megvan a tengelyen? Vagy. Pörgesd meg a tengelyt, a féltengelyt hajtja-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November27, 2013 Megoszt Elküldve November27, 2013 Hát nem tudom ha valami el-letörtik akkor szerintem darálná nem hiszem hogy annyi hely lenne alatta hogy elfér a törmelék... A bordára húzod rá a tárcsát...az ott van nem? Hihettek wookie-nak, általában a kuplungtárcsa közepe szokta megadni magát. Ettől még a pedált lehet ugyanúgy nyomogatni, mert az a szerkezetet mozgatja és annak a rugója jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts