Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem jó megoldás. Vatera is tele van, illetve bontók.

Az igaz hogy tele van 40-50ér pl 1.8-as amihez még nincs kábelköteg meg vezérlő se (se kipucsonk) , akkor mért is nem éri meg 80ért ez a kocsi ?:D kiszerelés után még a méhtelepen is kapok érte 20-25-öt és még az aprobb müanyagok még el is mennek talán össz egy 10esért , vagyis 50ből megvan minden (még több is mint ami kellene:)) , de nem is erre vagyok kiváncsi hanem hogy ajánljátok az 1.8-ast.....ahhoz ugyanugy kell papír akkor meg nem értem....

Bontóba 40ér adják a csupasz fűzött blokkot, inkább ezt hagyjuk is ..:D tudok egy 16SI-t havertol 70ér váltó kábel vez. minden ami kell, viszont az is papír meg még árban rosszabbul is jövök ki... :D

Megosztás:

Nem éppen. :) Mellesleg ez egy müncheni csúcsos padlógáz satufék üzemmódos fogyi. Szóval nem teljesen értem hogy tud egy astrában többet enni. (c20ne injektorokkal tisztán etanollal nekem is 10et zabált :D)

sose kértek fel rá, de szívesen megetetek bármivel 18-at, ha kíváncsi rá a gazdi :lol:
Megosztás:

Az igaz hogy tele van 40-50ér pl 1.8-as amihez még nincs kábelköteg meg vezérlő se (se kipucsonk) , akkor mért is nem éri meg 80ért ez a kocsi ? :D kiszerelés után még a méhtelepen is kapok érte 20-25-öt és még az aprobb müanyagok még el is mennek talán össz egy 10esért , vagyis 50ből megvan minden (még több is mint ami kellene:)) , de nem is erre vagyok kiváncsi hanem hogy ajánljátok az 1.8-ast.....ahhoz ugyanugy kell papír akkor meg nem értem....

Bontóba 40ér adják a csupasz fűzött blokkot, inkább ezt hagyjuk is .. :D tudok egy 16SI-t havertol 70ér váltó kábel vez. minden ami kell, viszont az is papír meg még árban rosszabbul is jövök ki... :D

Ha pedig ilyen okos vagy, ne kérj tanácsot :)

Megosztás:

Már mind1 mivel mindenki lebeszélt a 16szelepről elhatároztam h hnap megveszem az 1.6si-t :D

Gabi nem veszekedni akartam csak nem értettem ezt a gondolkodást, de latom ez nálad át ment bunkózásba ....

Annyi még a kérdésem hogy erre is lehet klímát tenni vagy csak a 16szelepesekre?

Megosztás:

Már mind1 mivel mindenki lebeszélt a 16szelepről elhatároztam h hnap megveszem az 1.6si-t :D

Gabi nem veszekedni akartam csak nem értettem ezt a gondolkodást, de latom ez nálad át ment bunkózásba ....

Annyi még a kérdésem hogy erre is lehet klímát tenni vagy csak a 16szelepesekre?

Azt tisztán látjuk hogy nem értetted mit akarunk mondani, de miután úgy látszik, nem is akarod, így inkább feladjuk. Vedd meg az SE-t, de légyszíves dobjál föl egy legalább 256-os féket, meg hátra tárcsát, ha még nincs. Köszi.

Klímát tenni mindenre lehet, nem a szelepek számától függ.

Megosztás:

Azt veszel amit akarsz :D

Nekem 1.4 8 szelepesen van klíma.

Megosztás:

Azt tisztán látjuk hogy nem értetted mit akarunk mondani, de miután úgy látszik, nem is akarod, így inkább feladjuk. Vedd meg az SE-t, de légyszíves dobjál föl egy legalább 256-os féket, meg hátra tárcsát, ha még nincs. Köszi.

Klímát tenni mindenre lehet, nem a szelepek számától függ.

Hát igen...

Ezekkel már rendelkezek, köszi!

Megosztás:

Győri megbízható szerelőt ismer valaki? Aki látott már Opelet...

Megbízható szerelő? Mi az? :blink: :D Amúgy a Praktikeres körforgó közelében van a Leiningen út, (google térkép)zsákutca, abban van majdnem a vége felé baloldalt két szerelő apja-fia a csávónak Kázé a beceneve. Én alapból nem viszek szerelőhöz autót, de úgy szimpatikus gyerek beszélj vele hátha... :icon1:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.