zotya975 Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 En ezt megelozven leptem meg amit... :) na ne kímélj, jöhet pü-ben is....gyenge a c14nz..... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Vastag a gumiszőnyeg a VECTRÁBAN ? :D Nem éppen. :) Mellesleg ez egy müncheni csúcsos padlógáz satufék üzemmódos fogyi. Szóval nem teljesen értem hogy tud egy astrában többet enni. (c20ne injektorokkal tisztán etanollal nekem is 10et zabált :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 na ne kímélj, jöhet pü-ben is....gyenge a c14nz..... ;) Xe elad. 1.6vissza. Vasarol masik auto. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Xe elad. 1.6vissza. Vasarol masik auto. :) Ennyi???? :icon11: :omg: Azért kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Olvasgatok itt, és csak mosolygok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Olvasgatok itt, és csak mosolygok. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Xe elad. 1.6vissza. Vasarol masik auto. :) Vettél C20Xe-t...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Vettél C20Xe-t...? Nem. G astras lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Nem. G astras lettem. Mér pont G. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Mér pont G. :unsure: Opc caravan tetszetos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Nem jó megoldás. Vatera is tele van, illetve bontók. Az igaz hogy tele van 40-50ér pl 1.8-as amihez még nincs kábelköteg meg vezérlő se (se kipucsonk) , akkor mért is nem éri meg 80ért ez a kocsi ?:D kiszerelés után még a méhtelepen is kapok érte 20-25-öt és még az aprobb müanyagok még el is mennek talán össz egy 10esért , vagyis 50ből megvan minden (még több is mint ami kellene:)) , de nem is erre vagyok kiváncsi hanem hogy ajánljátok az 1.8-ast.....ahhoz ugyanugy kell papír akkor meg nem értem.... Bontóba 40ér adják a csupasz fűzött blokkot, inkább ezt hagyjuk is ..:D tudok egy 16SI-t havertol 70ér váltó kábel vez. minden ami kell, viszont az is papír meg még árban rosszabbul is jövök ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Mér pont G. :unsure: mer' abba boltilag több tud lenni, mint egy xe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Nem éppen. :) Mellesleg ez egy müncheni csúcsos padlógáz satufék üzemmódos fogyi. Szóval nem teljesen értem hogy tud egy astrában többet enni. (c20ne injektorokkal tisztán etanollal nekem is 10et zabált :D) sose kértek fel rá, de szívesen megetetek bármivel 18-at, ha kíváncsi rá a gazdi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 mer' abba boltilag több tud lenni, mint egy xe :D Melyik XE...? :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 Melyik XE...? :smartass: ha csa xe, akkor az c20xe. A többinél van előtétmagyarázkodás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 ha csa xe, akkor az c20xe. A többinél van előtétmagyarázkodás :D X30xe is van. Vagy nem van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2013 Megoszt Elküldve November18, 2013 X30xe is van. Vagy nem van? de van, de azt is meg kell magyarázni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Az a jo h most semmit sem kell magyaraznom, meg nyaron sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Az igaz hogy tele van 40-50ér pl 1.8-as amihez még nincs kábelköteg meg vezérlő se (se kipucsonk) , akkor mért is nem éri meg 80ért ez a kocsi ? :D kiszerelés után még a méhtelepen is kapok érte 20-25-öt és még az aprobb müanyagok még el is mennek talán össz egy 10esért , vagyis 50ből megvan minden (még több is mint ami kellene:)) , de nem is erre vagyok kiváncsi hanem hogy ajánljátok az 1.8-ast.....ahhoz ugyanugy kell papír akkor meg nem értem.... Bontóba 40ér adják a csupasz fűzött blokkot, inkább ezt hagyjuk is .. :D tudok egy 16SI-t havertol 70ér váltó kábel vez. minden ami kell, viszont az is papír meg még árban rosszabbul is jövök ki... :D Ha pedig ilyen okos vagy, ne kérj tanácsot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Már mind1 mivel mindenki lebeszélt a 16szelepről elhatároztam h hnap megveszem az 1.6si-t :D Gabi nem veszekedni akartam csak nem értettem ezt a gondolkodást, de latom ez nálad át ment bunkózásba .... Annyi még a kérdésem hogy erre is lehet klímát tenni vagy csak a 16szelepesekre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Már mind1 mivel mindenki lebeszélt a 16szelepről elhatároztam h hnap megveszem az 1.6si-t :D Gabi nem veszekedni akartam csak nem értettem ezt a gondolkodást, de latom ez nálad át ment bunkózásba .... Annyi még a kérdésem hogy erre is lehet klímát tenni vagy csak a 16szelepesekre? Azt tisztán látjuk hogy nem értetted mit akarunk mondani, de miután úgy látszik, nem is akarod, így inkább feladjuk. Vedd meg az SE-t, de légyszíves dobjál föl egy legalább 256-os féket, meg hátra tárcsát, ha még nincs. Köszi. Klímát tenni mindenre lehet, nem a szelepek számától függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Már mind1 mivel mindenki lebeszélt a 16szelepről elhatároztam h hnap megveszem az 1.6si-t :D Gabi nem veszekedni akartam csak nem értettem ezt a gondolkodást, de latom ez nálad át ment bunkózásba .... Annyi még a kérdésem hogy erre is lehet klímát tenni vagy csak a 16szelepesekre? Azt veszel amit akarsz :D Nekem 1.4 8 szelepesen van klíma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Azt tisztán látjuk hogy nem értetted mit akarunk mondani, de miután úgy látszik, nem is akarod, így inkább feladjuk. Vedd meg az SE-t, de légyszíves dobjál föl egy legalább 256-os féket, meg hátra tárcsát, ha még nincs. Köszi. Klímát tenni mindenre lehet, nem a szelepek számától függ. Hát igen... Ezekkel már rendelkezek, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November19, 2013 Megoszt Elküldve November19, 2013 Győri megbízható szerelőt ismer valaki? Aki látott már Opelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2013 Megoszt Elküldve November20, 2013 Győri megbízható szerelőt ismer valaki? Aki látott már Opelet... Megbízható szerelő? Mi az? :blink: :D Amúgy a Praktikeres körforgó közelében van a Leiningen út, (google térkép)zsákutca, abban van majdnem a vége felé baloldalt két szerelő apja-fia a csávónak Kázé a beceneve. Én alapból nem viszek szerelőhöz autót, de úgy szimpatikus gyerek beszélj vele hátha... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts