Dáwid Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 És az XE ? Annak azé' fáj, ha szétugrik a vezérlés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Annak azé' fáj, ha szétugrik a vezérlés :lol: Pedig most szándékozok vételezni egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Kell ra uj normalis vezerles es semmi baja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Kell ra uj normalis vezerles es semmi baja... Nem motort akarok, egész autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Nem motort akarok, egész autót... Akkor is ajánlatos vezérlés cserével kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Akkor is ajánlatos vezérlés cserével kezdeni. Tudom. Csak még nem volt c20xe-m, gondoltam mond valami infót róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November4, 2013 Megoszt Elküldve November4, 2013 Tudom. Csak még nem volt c20xe-m, gondoltam mond valami infót róla. Sajna még nekem sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Hát, az az igazság, hogy most megrendült a hitem. Baj lesz ebből... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Hazafele meguntam a kattogást, félreálltam és behúztam a kilométeróra spirált a fékrásegítő dob alá, így fellülről érkezik a váltóba nem oldalról..azóta kussol. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November5, 2013 Megoszt Elküldve November5, 2013 Hazafele meguntam a kattogást, félreálltam és behúztam a kilométeróra spirált a fékrásegítő dob alá, így fellülről érkezik a váltóba nem oldalról..azóta kussol. :icon1: Mer' örökké csak a túnningon jár az eszed! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November6, 2013 Megoszt Elküldve November6, 2013 Mer' örökké csak a túnningon jár az eszed! :D Jó, de ez most a szakadás és a csere óta kattogot.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Dzsonz-tól kaptam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 A pesti eladó piros GSI-t "ismeri" valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
DASTRA Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Sziasztok! A tapasztalataitokra és a tudásotokra lenne szükségem! Most, hogy már hűvösek vannak reggelente, egy kicsit nehezebben indul az autóm. (Persze ebben biztosan az is benne van, hogy 19 éves a kicsike. <_< ) Valahol azt olvastam, hogy a dízeleknél megoldás lehet a hidegindító, illetve ha a gázolajhoz egy kis benzint adunk. Erről a "benzines keverésről" tud valaki valamit? Mennyi gázolajhoz mennyi benzint kell adni? Valóban segít az indításnál? A másik dolog pedig az lenne, hogy az egyik ismerősöm szerint - aki 30 éve dízel teherautókkal jár - a gázolaj "száraz", ezért jót tesz az autónak, ha a gázolajhoz 2T olajat adunk, az rendbe teszi az adagolót, a motort, fellazítja a gyűrűket, stb. Ez igaz? Tud erről valaki valamit? :wacko: Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November10, 2013 Megoszt Elküldve November10, 2013 Sziasztok! A tapasztalataitokra és a tudásotokra lenne szükségem! Most, hogy már hűvösek vannak reggelente, egy kicsit nehezebben indul az autóm. (Persze ebben biztosan az is benne van, hogy 19 éves a kicsike. <_< ) Valahol azt olvastam, hogy a dízeleknél megoldás lehet a hidegindító, illetve ha a gázolajhoz egy kis benzint adunk. Erről a "benzines keverésről" tud valaki valamit? Mennyi gázolajhoz mennyi benzint kell adni? Valóban segít az indításnál? A másik dolog pedig az lenne, hogy az egyik ismerősöm szerint - aki 30 éve dízel teherautókkal jár - a gázolaj "száraz", ezért jót tesz az autónak, ha a gázolajhoz 2T olajat adunk, az rendbe teszi az adagolót, a motort, fellazítja a gyűrűket, stb. Ez igaz? Tud erről valaki valamit? :wacko: Előre is köszönöm! Szerintem ilyenkor elsőnek az akksit, és az izzítógyertyákat kéne megnézni. Ha azok redben vannak, csak után kezdenék el trükközni. A benzin rátankolást a nagyon hideg északi helyeken alkalmazzák a kamionosok de a mi éghajlatunk nem olyan zord, hogy erre szükség lenne. Itt erre bőven elég a téli dízel amit a kutakon árulnak. A 2t olaj azonban jó ötlet, és működik is, egy volt tanárom (mérnök, autószerelő) évek óta így használja a t4-es tranyóját, már több százezer km van benne, de az autó hibátlan, nem kellett az adagolóhoz nyúlni. Ő egy tankhoz önt egy litert, ami a tranyónál asszem 80-100 litert jelent. Természetesem ez csak s régi mechanikus adagolósaknál szabad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Hi! A gyári első fényszóró izzóját cserélhetem xenon izzóra? És ha igen, milyet érdemes beletenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Hi! A gyári első fényszóró izzóját cserélhetem xenon izzóra? És ha igen, milyet érdemes beletenni? Egyrészt nem, meg másrészt sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Hi! A gyári első fényszóró izzóját cserélhetem xenon izzóra? És ha igen, milyet érdemes beletenni? Nem cserélheted. De vehetsz bele emelt fényerejü , hagyományos izzót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Egyrészt nem, meg másrészt sem. És miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 És miért? Egyrészt mert a szabályok nem engedik, másrészt nincs értelme mert a gyári lámpatest szórni fogja a xenon fényét ha megnézel egy gyári xenont teljesen átlátszó a búra . Amúgy kell hozzá lámpamosó és automata magasságállító is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 És miért? Az első rész, hogy nem tudsz csak "izzót" tenni bele, csak komplett szettet, trafóval együtt. Másrészt, azt se teheted bele a gyári lámpába, mert vagy a rendőrök szexuálnak meg, vagy én szorítalak le az árokba, ha szembe jössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Az első rész, hogy nem tudsz csak "izzót" tenni bele, csak komplett szettet, trafóval együtt. Másrészt, azt se teheted bele a gyári lámpába, mert vagy a rendőrök szexuálnak meg, vagy én szorítalak le az árokba, ha szembe jössz :D Most megelőztelek genya...XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Egy árkozás elég volt nekem tavaly :D De akkor marad így Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boros Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Meg belső antennával kapcsolatban... A test kábelt hova rögzítsem, ahol nem is néz ki hülyén!? o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2013 Megoszt Elküldve November11, 2013 Most megelőztelek genya...XD Jóvanna, telefonról nem vagyok olyan kapkodós. Meg különben is, állítólag dolgozok, vagy mi :lol: Egy árkozás elég volt nekem tavaly :D De akkor marad így Akkor ezt megbeszéltük :D Meg belső antennával kapcsolatban... A test kábelt hova rögzítsem, ahol nem is néz ki hülyén!? o.O Mindenképp valami kárpit alatt, de konkrétan milyen antennáról van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts